QUOTE(Vaivaiva @ 2008 07 13, 11:34)
Susiruosiau gaminti si pyraga ir susiduriau su problemomis ir iskilo milijonas klausimu... na kelis is to milijono uzduosiu ir laaaaabai lauksiu atsakymo
1. ar nereikia deti nei sviesto nei aliejaus?
2. ar soda reikia nugesinti grietineje pries dedant i mase?
3. ar reikia kepimo forma patepti riebalais ar iskloti kepimo popieriumi?
4. kokio tirstumo turi buti tesla?
5. kokioje temperaturoje ir kiek laiko kepti?
galbut ir beviltiski klausimai, bet atsakymo tikrai labai reikia aciu
1. ar nereikia deti nei sviesto nei aliejaus?
2. ar soda reikia nugesinti grietineje pries dedant i mase?
3. ar reikia kepimo forma patepti riebalais ar iskloti kepimo popieriumi?
4. kokio tirstumo turi buti tesla?
5. kokioje temperaturoje ir kiek laiko kepti?
galbut ir beviltiski klausimai, bet atsakymo tikrai labai reikia aciu
na nezinau ar ne per velai bus atsakymai, bet vistiek parasysiu
1. as nedejau nieko, viska dariau pagal recepta
2. as nugesinau grietineje
3. niekuom netepiau, bet jei kepimo forma linkusi kepinius pritraukti, tai gal tada vertetu istepti arba deti kepimo popieriu.
4. panasi i grietines konsistencija.
5. 175 laipsniai, apie 1 valanda bet siaip praejus apie 40 minuciu smeigdavau krapstuka ir ziuredavau ar iskepe