daividija, man gabaleli su aguonom, niam niam jauciu
o aguonu tos pirktos mases jei ideciau? niu buna tokia skardinese pirkt
koki tepama varskes suri naudoji?
Dėkui, Daividija
atsispauzdinau receptėlį, grįš MB į kaimą- būtinai šitu skanėstu palepinsiu.
atsispauzdinau receptėlį, grįš MB į kaimą- būtinai šitu skanėstu palepinsiu.
QUOTE(kedute @ 2008 07 08, 18:02)
daividija, man gabaleli su aguonom, niam niam jauciu
o aguonu tos pirktos mases jei ideciau? niu buna tokia skardinese pirkt
koki tepama varskes suri naudoji?
o aguonu tos pirktos mases jei ideciau? niu buna tokia skardinese pirkt
koki tepama varskes suri naudoji?
Nu nezinau,ten turbut jau maltos?cia reikia nemaltu,nes ir taip sukoseja su visais manais,bet pjaunasi graziai,ar dar nevisai atvesusi valgiau
O suri naudoju panasu i philadelphija,tik pigesni(as ne LT)
Daividija norejau kad patikslintum cukraus kieki aguonu masej
O kas aguonu mase liecia,tai as dedu pirktine visada. Ju buna krepseliuos specialiai pyragamas.Visa laika kuo puikiausiai gaunas ir nebereikia terliotis su malimais jokiais
O kas aguonu mase liecia,tai as dedu pirktine visada. Ju buna krepseliuos specialiai pyragamas.Visa laika kuo puikiausiai gaunas ir nebereikia terliotis su malimais jokiais
QUOTE(daividija @ 2008 07 08, 20:39)
Nu nezinau,ten turbut jau maltos?cia reikia nemaltu,nes ir taip sukoseja su visais manais,bet pjaunasi graziai,ar dar nevisai atvesusi valgiau
O suri naudoju panasu i philadelphija,tik pigesni(as ne LT)
O suri naudoju panasu i philadelphija,tik pigesni(as ne LT)
aciukas
sveikos mergaites tokios temos neradau,bet gal kuri is jusu zino kaip pagaminti jogurtini vyniotini?kai dirbau vienoj imonej ten tokius gamino:biskvitas,zele,jogurtas,grietinele,ir beabejo zelatina gal kuri zinot panasu receptuka?
QUOTE(aguonele @ 2008 07 08, 19:56)
Daividija norejau kad patikslintum cukraus kieki aguonu masej
O kas aguonu mase liecia,tai as dedu pirktine visada. Ju buna krepseliuos specialiai pyragamas.Visa laika kuo puikiausiai gaunas ir nebereikia terliotis su malimais jokiais
O kas aguonu mase liecia,tai as dedu pirktine visada. Ju buna krepseliuos specialiai pyragamas.Visa laika kuo puikiausiai gaunas ir nebereikia terliotis su malimais jokiais
130g.
Sakau,kad Vokietijoj daug geru dalyku yra,kaip ir receptu
O šis tortas pasigamina labai greitai.
Pirktinis biskvitas, sudedu turimas uogas ant biskvito. Atskirame inde išmaišau grietinę, cukrų, rūgščią druską, želetiną (želatina išbrinkinta ir šildoma kol palieka vientisos masės) ir viską supilu ant uogų po to dar pabarstau viršų uogom ir į šaldytuvą.
Nu paskanaukit skanaus.
Pirktinis biskvitas, sudedu turimas uogas ant biskvito. Atskirame inde išmaišau grietinę, cukrų, rūgščią druską, želetiną (želatina išbrinkinta ir šildoma kol palieka vientisos masės) ir viską supilu ant uogų po to dar pabarstau viršų uogom ir į šaldytuvą.
Nu paskanaukit skanaus.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 09, 12:51)
O šis tortas pasigamina labai greitai.
niu cia mane ir nuginklavot... isbadejusi zmogu tokiais sssskanumyyyyynais erzint
QUOTE(Loram @ 2008 07 09, 14:00)
niu cia mane ir nuginklavot... isbadejusi zmogu tokiais sssskanumyyyyynais erzint
Čiupkit kol dar yra
kaip noreciau tu uogu,ir dar zemuoges turbut,nevalgiau jau 100metu!
QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 09, 12:51)
Pirktinis biskvitas, sudedu turimas uogas ant biskvito. Atskirame inde išmaišau grietinę, cukrų, rūgščią druską, želetiną (želatina išbrinkinta ir šildoma kol palieka vientisos masės) ir viską supilu ant uogų po to dar pabarstau viršų uogom ir į šaldytuvą.
kas cia? zinau kad cesnakine druska , juoduota yra, o dar ir rugsti yra?