o as butent nelaukiu kol atvesta. Istraukiu is orkaites, dedu cukruota ranksluosti ant virsaus ir su juo apsiverciu biskvita ir tada nuimu sviestini popieriu.Visa laika kuo puikiausiai nusiima.
As irgi nulupu karsta,visada nusilupa graziausiai,ir as noriu tortoooo,sia savaite tai kepsiu,nes MB gimtadienis,tik nesugalvojau kokio noriu
Aciu uz atsakyma Dar norejau paklausti, o ta sviestini popieriu kuo istepate? Supratau, kad cia bus mano problema...
QUOTE(daividija @ 2008 07 08, 11:35)
As irgi nulupu karsta,visada nusilupa graziausiai
QUOTE(daividija @ 2008 07 08, 11:35)
as noriu tortoooo,sia savaite tai kepsiu,nes MB gimtadienis,tik nesugalvojau kokio noriu
as ir zinok noriu . Ko gero jau siandien bandysiu cia ta su avieciu pudingu. Nusipirkau braskinio,bus matyt kas gausis .Kvieciu rytojui i svecius ant "degustacijos"
QUOTE(Vakarė @ 2008 07 08, 11:51)
Aciu uz atsakyma Dar norejau paklausti, o ta sviestini popieriu kuo istepate? Supratau, kad cia bus mano problema...
as tai niekuo netepu to popieriaus,man prie jo niekad neprilimpa
QUOTE(Vakarė @ 2008 07 08, 10:35)
Kazkas netaip man su tesla buvo Gal kas galetu patari kaip tesla nuo to sviestinio popieriaus po to kai istrauki is orkaites "atlipinti" Gal cia yra kokia gudrybe? Aciu
Reiktu naudot brangesni popieriu, tada legvai nusiima ir karstas.
Jei jau visai nenusiima, tada drekink svaru ranksluosti, dek kelioms minutems ant to popieriaus, gal tada lengviau nusivynios
As naudoju is Thomas Philips popieriu arba brangesni is Maximos, dideliu problemu nebuvo. Gal dar tas tefloninis geresnis? Nebandzius jo kazkaip
Aciu labai uz atsakyma Dejau ir ranksluosti sudrekinta
QUOTE(Katu @ 2008 07 08, 12:08)
Reiktu naudot brangesni popieriu, tada legvai nusiima ir karstas.
Jei jau visai nenusiima, tada drekink svaru ranksluosti, dek kelioms minutems ant to popieriaus, gal tada lengviau nusivynios
As naudoju is Thomas Philips popieriu arba brangesni is Maximos, dideliu problemu nebuvo. Gal dar tas tefloninis geresnis? Nebandzius jo kazkaip
Jei jau visai nenusiima, tada drekink svaru ranksluosti, dek kelioms minutems ant to popieriaus, gal tada lengviau nusivynios
As naudoju is Thomas Philips popieriu arba brangesni is Maximos, dideliu problemu nebuvo. Gal dar tas tefloninis geresnis? Nebandzius jo kazkaip
QUOTE(Vakarė @ 2008 07 08, 11:47)
Aciu labai uz atsakyma Dejau ir ranksluosti sudrekinta
gal tavo biskvitas labai jau plonas buvo
QUOTE(aguonele @ 2008 07 07, 22:12)
mane labai sudomino sitas tortukas,butinai noreciau ryt pasidaryti.Jau tu taip graziai ir skaniai padarius.as tai darysiu maziuka ,per puse visko imsiu,bet tu man paaiskink kur gauti avieciu pudingo???? Pas mus yra tik vanilinio,braskiu,grietines ir sokoladinio. net neta visa permeciau bet Vokietijoj nera avieciu pudingo . Ten tikrai dedas pudingo milteliai
O LT yra tokio? Aciu uz greita atsakyma Beje,tai butu mano pirmas tortas
O LT yra tokio? Aciu uz greita atsakyma Beje,tai butu mano pirmas tortas
Na aš pirkau maksimoje štai tokį :
na šiaip manau juk gali ir kitokio skonio naudoti, pvz braškių
QUOTE(aguonele @ 2008 07 08, 09:01)
as ir zinok noriu . Ko gero jau siandien bandysiu cia ta su avieciu pudingu. Nusipirkau braskinio,bus matyt kas gausis .Kvieciu rytojui i svecius ant "degustacijos"
as tai niekuo netepu to popieriaus,man prie jo niekad neprilimpa
as tai niekuo netepu to popieriaus,man prie jo niekad neprilimpa
Mielai
Jus cia su tais pudingais manes nenervinkit,pas mus geriausia koki galiu rast tai tas kur saltu pienu uzpili ir valgai Netycia lenku kazkoki uztikau,reikes pamegint ta,o tai visi geriausi receptai su pudingais
jau taip noriu torto,tai issikepiau bent pyraga is to ka radau saldytuve kai nudegustuosiu,imesiu recepta,su daug aguonu,bet reikia atsaldyt.
QUOTE(maprigo @ 2008 07 08, 14:05)
Na aš pirkau maksimoje štai tokį :
na šiaip manau juk gali ir kitokio skonio naudoti, pvz braškių
na šiaip manau juk gali ir kitokio skonio naudoti, pvz braškių
isivaizduok,tokio pudingo su avieciu skoniu negamina dr.eotker .Na bet tiek to ,jau mano torciukas sala. Dejau braskiu ir likeri naudojau amareto. Bet is to greitumo pamirsau sviesta i pudinga ideti,tai greitai biskvitus vel ardziau ir is naujo dariau pudinga. Zodziu su nuotykiais Bet tikiuos skonis atpirks Kai jau atsals ir papuosiu tai pasirodysiu
kaip seilėm nepaspringti
Aguonle,klausimas tau,kas yra Dickmilch?radau toki recepta tortuko,labai neblogai atrodo,tik nesuprantu kas tas Dickmilck,gal koks rugpienis,kazkaip kalba primirsau.