QUOTE(maprigo @ 2008 07 07, 17:17)
Vyšniomis kvepiantis aviečių tortas
KREMUI:
pakelis aviečių pudingo, 100g cukraus, 500ml pieno, 250g sviesto ar margarine kepiniams.
Kremui aviečių pudingą ir 100g cukraus ištirpinti 6 šaukštuose šalto pieno. Likusį pieną užvirkite, puodą nukelkite, atsargiai įpilkite pudingą, vėl užvirkite ir truputį pakaitinkite, tada palikite atvėsti kartkartėmis pamaišydami. Margariną arba sviestą išplakti iki purios masės ir sudėti į pudingą bei išmaišyti
mane labai sudomino sitas tortukas,butinai noreciau ryt pasidaryti.Jau tu taip graziai ir skaniai padarius.as tai darysiu maziuka ,per puse visko imsiu,bet tu man paaiskink kur gauti avieciu pudingo???? Pas mus yra tik vanilinio,braskiu,grietines ir sokoladinio. net neta visa permeciau bet Vokietijoj nera avieciu pudingo
. Ten tikrai dedas pudingo milteliai
O LT yra tokio? Aciu uz greita atsakyma
Beje,tai butu mano pirmas tortas