Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Bransha @ 2008 06 23, 20:19)
o ar nesigavo sausas?
labai skaniai atrodo.. toks kaip trupiniuotis  g.gif  bigsmile.gif

Sausas nebuvo,nes sulaisciau gan gausiai apelsinu sultimis.

QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 23, 20:25)
Pasakykit man ar čia ne vien ir tas pats? Aš į kepinius dedu sodą ir ją nugesinu actu. O čia į pieną įmaišyti........... g.gif  Kepimo milteliai, mano supratimu kildina...........
Nu paaiškinkit kažko aš čia nesupratau. schmoll.gif

Nu cia taip idomiai recepte parasyta buvo,bet viska dejau ir soda su karstu pienu ir dar kepimo miltelius,bet buvo gerai,soda nesijaute,nes as siaip tai visur naudoju tik kepimo miltelius.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 06 23, 23:36)
Nu cia taip idomiai recepte parasyta buvo,bet viska dejau ir soda su karstu pienu ir dar kepimo miltelius,bet buvo gerai,soda nesijaute,nes as siaip tai visur naudoju tik kepimo miltelius.

O aš kepimo miltelių nenaudoju. bigsmile.gif
Šiuo atveju turėtų gautis super purus. thumbup.gif
Atsakyti
Kažkada Sonatina yra aiškinusi kam reikia tame pačiame kepinyje ir sodos, ir kepimo miltelių. Cituoju ją: "Dažniausiai į kepinius dedama ir kepimo miltelių ir sodos tuomet, kai į tešlą įeina rūgštūs produktai - pasukos, kefyras ir pan. ir ji naudojama tam, kad subalansuotų tešlos rūgštingumą arba susilpnintų proteinus miltuose. Nenaudojant sodos tokiuose receptuose gali pakeisti kepinio spalvą ar skonį ir padaryti jį mažiau minkštą..."
Aprašyta jos blog'e.
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2008 06 24, 00:33)

Labai aciuks.gif už informaciją. Kažką naujo sužinojau. thumbup.gif

Gal pasirodysiu tikra neišmanėlė, bet vistiek paklausiu. blush2.gif blush2.gif blush2.gif Kas ta Sonatina? Ar viena iš mūsų čia rašančių? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 24 birželio 2008 - 22:40
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 24, 23:39)
Labai aciuks.gif už informaciją. Kažką naujo sužinojau. thumbup.gif 

Prašom, prašom 4u.gif Čia tam ir esame, kad pasimokytume, pasidalintume ir kitaip pabendrautume wub.gif
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 24, 23:39)
Gal pasirodysiu tikra neišmanėlė, bet vistiek paklausiu. blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Kas ta Sonatina? Ar viena iš mūsų čia rašančių? g.gif  blush2.gif

Taip, ji viena iš rašančių SM ir kažkada labai aktyviai dalinosi savo išbandytais receptais. Tikrai turi talentą šioje srityje. Nemažai receptų esu išbandžiusi ir niekada nenusivyliau. Pasižvalgyk, gal ir tau patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
mano Zebras
viskas gavoso perfekt smile.gif
labai labai skanus purus, ir visoks koks... bigsmile.gif
aciu mergaites uz receptukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristulka: 25 birželio 2008 - 15:03
QUOTE(RamuneM @ 2008 06 24, 00:33)

Kaip tik sian sita isbandziau blush2.gif
Atsakyti
mano spurgytės pagal receptą iš šio forumo, tik forma graži neišėjo ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Acme @ 2008 06 12, 20:25)
Šios dienos manieji skanėstai  ax.gif
Varškės tortas "Marsas", tik vietoj "Marso" gavosi "Snickers`as" blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Dėjau Snickers šokoladukus. Laaaaabai skanu  wub.gif
user posted image

Ir plikyti pyragaičiai su plombyro skonio varškės įdaru.. Niam. ax.gif
user posted image



o kur to pirmojo receptas? taip noreciau pasidaryt.. gal kas zinot ? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 06 25, 21:06)
o kur to pirmojo receptas? taip noreciau pasidaryt.. gal kas zinot ?

Prasom
http://www.supermama...p;#entry7330062
Atsakyti
Siandien kepiau sokoladinius biscotti.kartais norisi ko nors pagrauzt,o cia kaip tik tokie,kietoki,ale MB kai grizo,tai kaip isisuko grauzt,tai nekas beliko lotuliukas.gif
1 kiausinis,
100g cukraus,
vanilino,
125g miltu,
0,5 a.s. kepimo milteliu,
1 a.s. cinamono,
50g juodo sokolado,
50g kepintu migdolu ploksteliu,
50g kedro riesuteliu,
Kiausini su cukrumi plakti mikseriu kol pasidarys puri balta mase.Persijoti miltus,kepimo miltelius ir cinamona,supilti i kiausinio mase,deti vanilino,kapota sokolada,riesutus.Suminkyti tesla.Ant miltais pabarstyto stalo suvolioti voleli23cm ilgio 1,5 cm plocio.perkelti i riebalais istepta skarda.kepti ikaitintoje orkaiteje 180,20-25 min.Isimti ir palikti 5 min kol atves.tada dantytu peiliu supjaustyti sausainiukus 1cm storio ar storesnius.Isdelioti i skarda ir deti vel kepti 10-15 min vis apvartant puses.
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2008 06 24, 23:48)
Taip, ji viena iš rašančių SM ir kažkada labai aktyviai dalinosi savo išbandytais receptais. Tikrai turi talentą šioje srityje. Nemažai receptų esu išbandžiusi ir niekada nenusivyliau. Pasižvalgyk, gal ir tau patiks  mirksiukas.gif

Labai ačiū už informaciją, būtinai pasiskaitinėsiu. thumbup.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Renatėlė @ 2008 06 25, 20:52)
mano spurgytės pagal receptą iš šio forumo, tik forma graži neišėjo  ax.gif

Trūksta tik cukraus pudros pabarstymo. 4u.gif
Atsakyti