Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Cinside @ 2008 06 21, 23:13)
hihihi.gif
Va čia kiek plačiau aprašiau.
Aš dariau iš moliūgų sėklų, saulėgrąžų ir sezamo sėklų, nes parduotuvėje neradau smulkintų vaisių cukatų. Ryt mėginsiu su kokoso drožlėm ir dribsniais  biggrin.gif

Tai čia prieky saulėgražų sėklos? bigsmile.gif

Cinside labai labai aciuks.gif
Iki pilnos laimės man šio receptėlio tik ir trūko. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dabar viskas praaiškėjo. drinks_cheers.gif bigsmile.gif


Bandysiu bandysiu.......................... ir pasigirsiu arba................... geriau nebūtų arba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 21 birželio 2008 - 22:37
user posted image
pats paprasciausias keksas,ale esme dziaugsmas maziuko del spalvu,o ne skonis lotuliukas.gif bent jau jam wub.gif
2kiausianiai,80ml aliejaus,indelis jogurto,vanilinio cukraus,100g cukraus,280g miltu,2 a.s.kepimo milteliu.miltus sumaisom su kepimo milteliais,likusius ingridientus atskirai,tikpo to i miltus,ismaisom ir viska supilam i forma ir kepam 175 laipsniu orkaitej,apie 45-60 minuciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 22 birželio 2008 - 14:28
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 21, 23:23)
Cinside labai labai  aciuks.gif
Iki pilnos laimės man šio receptėlio tik ir trūko. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi labai ilgai ieškojau florentinų recepto. Kažkaip keista kodėl jie tokie brangūs parduotuvėse g.gif Pigi savikaina iš tiesų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2008 06 22, 15:27)
pats paprasciausias keksas,

o jau spalvu derinukas bigsmile.gif
o ir florentinai sudomino ax.gif
Atsakyti
[QUOTE][CODE][URL=user posted image]My Webpage[/URL][quote=iloncix,2008 06 14, 01:07]
smile.gif
[/quote]
Kepiau pyragėlius pagal rusiškam inernete rastą receptą.Vadinasi Zarinkos pyragėliai(toks autorės vardas).Čia jau mėgstantiems saldžiai pavalgyt,nes net ir sumažinus cukraus kiekį,saldumo netrūksta. biggrin.gif Pjausčiau dar šiltą,nes šeimynai knietėjo kuo greičiua paragaut,tai dėlto ir įdaras liejos per kraštus.Man gal kiek primena aguoninį pyraga su karamele iš šio forumo(bent jau saldumu).Ragavom iš karto ,bet padariua išvadą ,kad skaniu jį valgyt pašaldytą kiek šaldytuve.
Atsakyti
kur receptukas pyragėlių? atrodo labai skaniai;))))))
Atsakyti
Mes siandien pasidareme sluoksniuota zele su vaisiais. naudojau dvieju rusiu zele: braskine ir apelsinine ir tokius vaisius: braskes, bananus, mandarinus ir vynuoges 4u.gif


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina_r: 22 birželio 2008 - 21:22
QUOTE(sausine @ 2008 06 22, 22:06)
Kepiau pyragėlius pagal rusiškam inernete rastą receptą.Vadinasi Zarinkos pyragėliai(toks autorės vardas).Čia jau mėgstantiems saldžiai pavalgyt,nes net ir sumažinus cukraus kiekį,saldumo netrūksta. biggrin.gif Pjausčiau dar šiltą,nes šeimynai knietėjo kuo greičiua paragaut,tai dėlto ir įdaras liejos per kraštus.Man gal kiek primena aguoninį pyraga su karamele iš šio forumo(bent jau saldumu).Ragavom iš karto ,bet padariua išvadą ,kad skaniu jį valgyt pašaldytą kiek šaldytuve.

Receptas.
250 g margarino,2 tryniai,vanilinis curus,cukraus apie 0,3-0,5 stiklinės,pusė šaukštelio kepimo miltelių,miltų tiek,kad susiminkytų tešla(bet neturi gautis kieta).Iškočioti tešlą ir iškepti iki gelsvos spalvos.Kol kepa- pasidaryt įdarą.Jam naudojamas kondensuotas pienas su cukrumi,2 tryniai,apie 30 g sviesto,2-3 šaukštai miltų ar krakmolo,vanilinas.Viską kartu pakaitinti,kol kiek sutirštės;radau patarimą .kad kaitinti galima mikrobangėj,nes šiaip tas įdaras linkęs pridegti,na laikiau gal kokias 5 minutes,kas pusę vis pamaišydama.Kai tešla apkepa,tai ant jos pilamas tas įdaras(man tai jis buvo skystas).ant viršaus užpyliau šaldytų serbentų,manau tinka visos rūgščios uogos (nors pirminiam recepto variante jos nepriklauso,bet paskui iš komentarų radau atsiliepimus ,kad labai tinka).Na,o viršuje dedami likę išplakti su cukrum ir citrinos rūgštim ar sultimis baltymai(cukraus jau pagal skonį,aš dėjau apie pusę puodelio),ir baigti kepti ,kol baltymai apdžius.
Pjausčiau iš nekantrumo iš karto dar karštą,tai gražiai nesigavo,jį tikrai reikia pašaldyt ,tada ir įdaras sutirštėja ir pats pyragas šaltas yra skanesnis.

Jei kas bandysit daryt,sėkmės ir skanaus. 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau Daividija tavo keksiukus su spanguolemis ir sokoladu.Kadangi neturejau balto,tai itarkavau juodo blush2.gif .Bet labai skanus gavos thumbup.gif Is pradziu atrode man keista,kad tesla skystoka gavos,bet viskas kuo puikiausiai iskilo . Aciu uz recepta 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 06 23, 16:15)
Isbandziau Daividija tavo keksiukus su spanguolemis ir sokoladu.Kadangi neturejau balto,tai itarkavau juodo  blush2.gif .Bet labai skanus gavos  thumbup.gif Is pradziu atrode man keista,kad tesla skystoka gavos,bet viskas kuo puikiausiai iskilo . Aciu uz recepta  4u.gif

Dziaugiuosi,kad patiko thumbup.gif
Siandien kepiau bananini torta,toks sakyciau labai idomus konis gavosi,labai neblogas,norejosi kazko naujo.
Taigi teslai reikes:
2 kiausiniu,
stiklines trintu bananu,
125g sviesto,
3/4 stiklines cukraus,
1 a.s.sodos,
2 v.s. karsto pieno,
2 stikliniu miltu,
1 a.s. kepimo milteliu.
Sviesta su cukrumi issukti iki purios mases,tada po viena imusti kiausinius,sukresti bananu tyre ir gerai ismaisyti.Soda sumaisyti su karstu pienu ir imaisyti i tesla.Suberti miltus,sumaisytus su kepimo milteliais.Tesla supilti i riebalais istepta torto forma ir kepti 50 min 180 tem ikaitintoje orkaiteje.Isjungtoje dar palikyti 10 min.Atvesusi biskvita perpjauti pusiau ir pertepti megiamu kremu.
Krema dariau toki:
250g varskes,
250g sviesto,
250g cukraus pudros,
1a.s.tirpios kavos,sumaisytos su karstu vandeniu.
Visus produktus gerai issukti iki purios mases.Biskvita sulaisciau apelsinu sultimis ir pertepiau torta,uz dvieju val as ji jau valgiau blush2.gif
Tiesa,kepiau daug trumpiau,gal 40min,uzteko,patikrinau mediniu pagaliuku.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 06 23, 23:15)
Dziaugiuosi,kad patiko thumbup.gif
Siandien kepiau bananini torta,toks sakyciau labai idomus konis gavosi,labai neblogas,norejosi kazko naujo.


o ar nesigavo sausas?
labai skaniai atrodo.. toks kaip trupiniuotis g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 06 23, 23:15)
1 a.s.sodos,
1 a.s. kepimo milteliu.

Pasakykit man ar čia ne vien ir tas pats? Aš į kepinius dedu sodą ir ją nugesinu actu. O čia į pieną įmaišyti........... g.gif Kepimo milteliai, mano supratimu kildina...........
Nu paaiškinkit kažko aš čia nesupratau. schmoll.gif
Atsakyti