o štai čia mano zebras
pagal kažkur šia rašytą receptą
Zebras
3 kiausiniai
2 stikl cukraus
1 pok vanilinio cukraus
1pok kepimo milteliu (apie 2 arb sauktelius)
1 stikl vandens
1 stikl aliejaus
2 stikl miltu
kakavos.
Suplakti kiausinius, cukru ir vanil cukru bei kepimo miltelius, supilti vandeni, alieju ir miltus, gerai isplakt. Tesal padalyt i 2 dalis: i 1 idet 3 saukstus kakavos, i kita 2 saukstus miltu.
Forma apslakstyt vandeniu, paimti 1 sauksta SVIESIOS mases ir ipilti i formos visury, po to rudos mases ir lasinti i balto...
QUOTE(daividija @ 2008 06 19, 21:29)
kepiau sausainius,kazakda radau kazkur internete recepta,net nepamenu .
KOČIOTI ant miltinio paviršiaus, iškirpti gan storokus sausainėlius žiedus su spec.
KOČIOTI ant miltinio paviršiaus, iškirpti gan storokus sausainėlius žiedus su spec.
nu motin ,tu ir duodi liuks atrodo
QUOTE(jurgav.. @ 2008 06 20, 08:41)
o štai čia mano zebras
pagal kažkur šia rašytą receptą
Zebras
3 kiausiniai
2 stikl cukraus
1 pok vanilinio cukraus
1pok kepimo milteliu (apie 2 arb sauktelius)
1 stikl vandens
1 stikl aliejaus
2 stikl miltu
kakavos.
Suplakti kiausinius, cukru ir vanil cukru bei kepimo miltelius, supilti vandeni, alieju ir miltus, gerai isplakt. Tesal padalyt i 2 dalis: i 1 idet 3 saukstus kakavos, i kita 2 saukstus miltu.
Forma apslakstyt vandeniu, paimti 1 sauksta SVIESIOS mases ir ipilti i formos visury, po to rudos mases ir lasinti i balto...
pagal kažkur šia rašytą receptą
Zebras
3 kiausiniai
2 stikl cukraus
1 pok vanilinio cukraus
1pok kepimo milteliu (apie 2 arb sauktelius)
1 stikl vandens
1 stikl aliejaus
2 stikl miltu
kakavos.
Suplakti kiausinius, cukru ir vanil cukru bei kepimo miltelius, supilti vandeni, alieju ir miltus, gerai isplakt. Tesal padalyt i 2 dalis: i 1 idet 3 saukstus kakavos, i kita 2 saukstus miltu.
Forma apslakstyt vandeniu, paimti 1 sauksta SVIESIOS mases ir ipilti i formos visury, po to rudos mases ir lasinti i balto...
jau ta rožė.............. gražiai atrodo.Aš ir šiandien turbūt kepsiu zebrą.
QUOTE(jurgav.. @ 2008 06 20, 08:41)
QUOTE(JaNNeTe @ 2008 06 20, 17:51)
na jau kaip gundanciai atrodo,tai nors parodon nesk
Kepiau skanu morku pyraga Labai paprastas receptukas: sumaisyti 3 stiklines tarkuotu morku(puse tarkuoju bulvine, o kita puse-morkine tarka), 3 stiklines miltu, 3 kiausinius, 1,5 a.s. kepimo milteliu, 1,5 stiklines cukraus(galima ir daugiau, pagal skoni), 3 v.s. aliejaus. Iskepe vos per 25min (skarda 30cm skersmens, buvo istepta margarinu)
http://www.ipix.lt/desc/79003630/
http://www.ipix.lt/desc/79003630/
vel dariau plikytus pyragaicius, tik kieti lb jau gavos , dar ir krema jiems dariau tai ir jis per saldus gavos , zodziu nevykusi kepeja as
Florentinai
QUOTE(daividija @ 2008 06 21, 20:59)
O kur receptas???
kambario temperatūros kiaušinis, cukraus pudra, žiupsnelis druskos ir norimi džiovinti vaisiai, riešutai. Viską išmaišom ir kepam 15-20 min 150 laipsnių temperatūroj. Paprasta
QUOTE(JaNNeTe @ 2008 06 20, 17:51)
Prašome vaišintis, dar šiltas
Gundančiai datrodo. Ačiuks.
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2008 06 21, 21:11)
kambario temperatūros kiaušinis, cukraus pudra, žiupsnelis druskos ir norimi džiovinti vaisiai, riešutai. Viską išmaišom ir kepam 15-20 min 150 laipsnių temperatūroj. Paprasta
Kai tu darai, tai tau ir paprasta. o man klausimų...................
Kiek tos cukraus pudros? Kokie riešutai o kas ten prieky tokie balti kaip ryžiai?
Kepiau picą ir iš likusios tešlos padariau...................
Mielinės tešlos gabaliuką iškočiojau pabarsčiau cinamonu razinomis, dar varškės sutrintos su kiauš tryniu ir cukrumi aptepiau susukau supjausčiau, suguldžiau aptepiau kiaušinio tryniu ir kepiau.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 21, 23:05)
Kai tu darai, tai tau ir paprasta. o man klausimų...................
Kiek tos cukraus pudros? Kokie riešutai o kas ten prieky tokie balti kaip ryžiai?
Kiek tos cukraus pudros? Kokie riešutai o kas ten prieky tokie balti kaip ryžiai?
Va čia kiek plačiau aprašiau.
Aš dariau iš moliūgų sėklų, saulėgrąžų ir sezamo sėklų, nes parduotuvėje neradau smulkintų vaisių cukatų. Ryt mėginsiu su kokoso drožlėm ir dribsniais