Prasyciau ir man padaryti kavytes su tortuku
O viskis tik airiskas tinka Gal galeciau ir kitokio isipilti ?
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 06 14, 09:37)
Prasyciau ir man padaryti kavytes su tortuku
O viskis tik airiskas tinka Gal galeciau ir kitokio isipilti ?
O viskis tik airiskas tinka Gal galeciau ir kitokio isipilti ?
Tinka ir kitoks,tik ta kava todel ir vadinasi airiska,kad airiskas pilasi,bet as kartais ir su konjaku pasidarau
QUOTE(RDA @ 2008 06 13, 17:25)
Sory jei nepastebejau receptuko gal galima i az su smulkmenom, aciu
labuka, as ir kepiau plikytus tik be ydaro,nes neturiu to svirksto,klausielis o be jo tai niekaip neiseis to ydaro ideti?
QUOTE(gabrieliux @ 2008 06 14, 16:40)
labuka, as ir kepiau plikytus tik be ydaro,nes neturiu to svirksto,klausielis o be jo tai niekaip neiseis to ydaro ideti?
prapjauni pro sona ir idedi
QUOTE(aguonele @ 2008 06 14, 16:41)
prapjauni pro sona ir idedi
m, o jie grazus lieka
QUOTE(gabrieliux @ 2008 06 14, 13:44)
m, o jie grazus lieka
Grazus grazus,visada taip darau
QUOTE(daividija @ 2008 06 14, 16:53)
aciu uz patarima, kita kart taip ir darysiu,oj dar viena klausimeli turiu, ar jus dedat i tesla cukraus, nes as truputi dejau, o recepte tai neparasyta kad reikia
QUOTE(gabrieliux @ 2008 06 14, 14:20)
aciu uz patarima, kita kart taip ir darysiu,oj dar viena klausimeli turiu, ar jus dedat i tesla cukraus, nes as truputi dejau, o recepte tai neparasyta kad reikia
As nededu,nes jei su kremu tai visai nereikia,o jei vienus valgysi tai galima ir cukraus idet.
O as kiek bandziau daryt plikyta tesla, man nieks nesigauna Ir atrodo, visada pagal recepta darydavau, be jokiu nukripimu, bet vis tiek kazkaip ne taip iseidavo
QUOTE(mmergyte @ 2008 06 06, 13:46)
Tortas su maskarponės sūriu ir mangais
Reikia:
pakelio kvadratinių sausainių,
3 šaukštai lydyto sviesto,
30g želatinos,
didelės citrinos,
200ml grietinėlės (35% riebumo),
500g maskarponės,
250 g vanilinio jogurto,
120g cukraus,
didelio prinokusio mango.
Reikia:
pakelio kvadratinių sausainių,
3 šaukštai lydyto sviesto,
30g želatinos,
didelės citrinos,
200ml grietinėlės (35% riebumo),
500g maskarponės,
250 g vanilinio jogurto,
120g cukraus,
didelio prinokusio mango.
Tortas su maskarponės sūriu ir braškėmis pagal mmergytės receptą
Aš vietoj vanilinio jogurto dėjau persikinį ir man prireikė 2pakelių sausainių ir atitinkamai daugiau sviesto braškes užpyliau braškiniu želiumi.Kai viską sudėjau į formą iš jos išbėgo kažkoks sausainių skonio skystis Bet gavosi labai skanus ir gaivus
QUOTE(Wyšnia @ 2008 06 15, 14:35)
Tortas su maskarponės sūriu ir braškėmis pagal mmergytės receptą
Aš vietoj vanilinio jogurto dėjau persikinį ir man prireikė 2pakelių sausainių ir atitinkamai daugiau sviesto braškes užpyliau braškiniu želiumi.Kai viską sudėjau į formą iš jos išbėgo kažkoks sausainių skonio skystis Bet gavosi labai skanus ir gaivus
Aš vietoj vanilinio jogurto dėjau persikinį ir man prireikė 2pakelių sausainių ir atitinkamai daugiau sviesto braškes užpyliau braškiniu želiumi.Kai viską sudėjau į formą iš jos išbėgo kažkoks sausainių skonio skystis Bet gavosi labai skanus ir gaivus
oj kaip megstu tortus su maskarpone, sis labai gaiviai atrodo
QUOTE(jurgav.. @ 2008 06 13, 08:47)
pieniškas meduolis
3 stiklinės miltų
100 g margarino
1 stiklinė cukraus
2 kiaušiniai
stiklainis džemo
pakelis prieskonių meduoliams (as perku prieskonių parduotuvėj prieskonius kepiniams ir dedu pusantro šaukštelio. nors šiaip nuo ju gal ir priklauso visas meduoliškumas )
3 šaukšteliai sodos
2 šaukšteliai kakavos (netgi galima įdėti daugiau, tada šokolado skonio bus)
stiklinė pieno
margariną, kiaušinius,cukrų ištrinti. miltus, prieskonius meduoliams, sodą ir kakavą išmaišyti. į ištrintą margariną su kiaušiniais bei cukrum palaipsniui berti birius komponentus ir maišant pilti pieną bei dėti džemą. tešlą gerai išmaišyti ir pilti į kepimo formą.
aš dar kartais įdedu pora šaukštų medaus, o uogiene kaskart naudoju vis kitokia, tai ir skoniai skiriasi. šiaip labai skanus meduolis, labai daug jo išeina ir visada pasiseka
My Webpage
Papildyta:
3 stiklinės miltų
100 g margarino
1 stiklinė cukraus
2 kiaušiniai
stiklainis džemo
pakelis prieskonių meduoliams (as perku prieskonių parduotuvėj prieskonius kepiniams ir dedu pusantro šaukštelio. nors šiaip nuo ju gal ir priklauso visas meduoliškumas )
3 šaukšteliai sodos
2 šaukšteliai kakavos (netgi galima įdėti daugiau, tada šokolado skonio bus)
stiklinė pieno
margariną, kiaušinius,cukrų ištrinti. miltus, prieskonius meduoliams, sodą ir kakavą išmaišyti. į ištrintą margariną su kiaušiniais bei cukrum palaipsniui berti birius komponentus ir maišant pilti pieną bei dėti džemą. tešlą gerai išmaišyti ir pilti į kepimo formą.
aš dar kartais įdedu pora šaukštų medaus, o uogiene kaskart naudoju vis kitokia, tai ir skoniai skiriasi. šiaip labai skanus meduolis, labai daug jo išeina ir visada pasiseka
My Webpage
Papildyta:
Gal pasirodysiu, kaip blondinė Kodėl pieniškas meduolis? pieno tai nei lašo nėra. Aš pavadinčiau šokoladiniu ar kakaviniu meduoliu.
Atrodo labai skaniai, atsipjaunu gabalėlį prie kavos. Ačiū.