QUOTE(jurgav.. @ 2008 06 13, 08:47)
pieniškas meduolis
3 stiklinės miltų
100 g margarino
1 stiklinė cukraus
2 kiaušiniai
stiklainis džemo
pakelis prieskonių meduoliams (as perku prieskonių parduotuvėj prieskonius kepiniams ir dedu pusantro šaukštelio. nors šiaip nuo ju gal ir priklauso visas meduoliškumas

)
3 šaukšteliai sodos
2 šaukšteliai kakavos (netgi galima įdėti daugiau, tada šokolado skonio bus)
stiklinė pieno
margariną, kiaušinius,cukrų ištrinti. miltus, prieskonius meduoliams, sodą ir kakavą išmaišyti. į ištrintą margariną su kiaušiniais bei cukrum palaipsniui berti birius komponentus ir maišant pilti pieną bei dėti džemą. tešlą gerai išmaišyti ir pilti į kepimo formą.
aš dar kartais įdedu pora šaukštų medaus, o uogiene kaskart naudoju vis kitokia, tai ir skoniai skiriasi. šiaip labai skanus meduolis, labai daug jo išeina ir visada pasiseka
My Webpage
Papildyta:
Gal pasirodysiu, kaip
blondinė Kodėl pieniškas meduolis? pieno tai nei lašo nėra.

Aš pavadinčiau šokoladiniu ar kakaviniu meduoliu.
Atrodo labai skaniai, atsipjaunu gabalėlį prie kavos.

Ačiū.