tesiam toliau, as negaminu, bet seile varvinu pas jus uzsukus
3 DALIS
Aciu,Neryte,uz nauja temele!!!
QUOTE(daividija @ 2008 05 26, 10:56)
Aciu,Neryte,uz nauja temele!!!
nera uz ka, tai jums aciu, kad dziuginat mano sirdi ir erzinat mano skrandi
jungiosi ir as prie jusu, siandien atgausiu fotoaparata ir jei nepatingesiu idesiu surio pyrago nuotraukyte
QUOTE(Pukis Baisalis @ 2008 05 26, 12:31)
jungiosi ir as prie jusu, siandien atgausiu fotoaparata ir jei nepatingesiu idesiu surio pyrago nuotraukyte
tingeti negarbinga, tingeti negrazu, laukiam nuotraukos
tikrai negaila cia is gleece receptu AKSOMINIS SOKOLADINIS TORTAS. esme jo ta kad jo pagrindas nekepamas o ir pasidaro lengvai
http://www.supermama...p;#entry8531899
stai kur jis slepiasi tortuko receptukas
http://www.supermama...p;#entry8531899
stai kur jis slepiasi tortuko receptukas
senesnese temose radau ta kepama krokodiliuka tai va nesu labai jau ten gera kulinare tai gal kas patarsit. Ta tesla mieline ir jai reikia 0.5kg miltu, 250ml pieno, 40g mieliu, 1 kiausinis, cukrus, druska.
tai va, kai[p ta mieline tesla daryt? tas mieles kazkaip ten kildint reikia ar tiesiog sudet?
tai va, kai[p ta mieline tesla daryt? tas mieles kazkaip ten kildint reikia ar tiesiog sudet?
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 26, 14:05)
tingeti negarbinga, tingeti negrazu, laukiam nuotraukos
na ikalbejai pasistenksiu
QUOTE(pagieza2 @ 2008 05 26, 17:54)
tai va, kai[p ta mieline tesla daryt? tas mieles kazkaip ten kildint reikia ar tiesiog sudet?
matai yra keleta varijantu tu mieliniu teslu gamyboje. as dariausi dariausi kol atradau savo nors daugumoje cia siulomu receptu irgi yra neblogu varijantu. jei mieles sviezios ne is pakeliu tai tas mieles su cukrumi istrynti ( butina mediniu saukstu cia mociutes ismokinta ) ir su truputuka siltu pienu sumaisius palaikyti kol suputos. o miltus persijoti. as i likusi pasildyta piena imusu kiausini suberiu druska ir gerai ismaisau. daugiau miltus sumasau su suputotom mielem ir pienu ir labai gerai isminkau . minkyti ne maziau 10 min. ir uzdengusi laikyti kol tesla iskils. o riebalu i tavo tesla nesideda eness dazani dar imaisoma aliejus ar sviestas kambario temperaturos. jei aliejus as isplaku akrtu su likusiu pienu ir kiausiniu
as kaip tik va eisiu kepti pica ir mano mieline tesla jau iskylo. o kildynu as tai uzdengtame inde pries saulute tai gerai veikia ta siluma
http://www.supermama...p;#entry5900285
stai cia gali paziureti sonatinos mielines teslos varijacija irgi tinka krokodilui
sveikos ir sveiki
jau buvau ikelusi savo bananinio-sokoladinio torto recepteli akciju ir nuolaidu skyrelyje, kadangi pabandziusios labai gyre tai nusprendziau ir cia ideti
4 kiaušiniai
200 g. cukraus
2 nubraukti šaukšteliai kepimo miltelių
4 kaupini šaukštai kakavos
200 g. sviesto
4 persirpę bananai
6 šaukštai miltų
Kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius gerai išplakti, pridėti kakavą, vėl išplakti, supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą, gerai išmaišyti, sudėti sutrintus bananus, išmaišius po truputį dėti miltus maišant, turi gautis tiršta tešla (kad šaukštu dar eitų maišyti, bet jau tokia gerai tiršta).
Kepti 70 min 180 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje, formą gerai ištepus sviestu.
Pabaigus kepti dar karštą galima pašlakstyti šokoladiniu likeriu arba romu.
Visa pyrago skanumo paslaptis labai daug maišymo po kiekvieno ingrediento įdėjimo reikia labai gerai išmaišyti, net po kiekvieno šaukšto miltų (iš pradžių dėti 3, paskui po vieną) reikia labai gerai išmaišyti.
vietoj sviesto galima dėti eve ar kazkaip panasiai vadinasi margarinas kepiniams.
gaunasi didele tortine forma pilna. pyragas paskui pakrinta - del bananu, neissigaskit, taip ir turi buti.
geriausia valgyti su ledais.
nuotrauka forumietes dzhinos, kuri dar idejo i tesla saldytu melyniu
jau buvau ikelusi savo bananinio-sokoladinio torto recepteli akciju ir nuolaidu skyrelyje, kadangi pabandziusios labai gyre tai nusprendziau ir cia ideti
4 kiaušiniai
200 g. cukraus
2 nubraukti šaukšteliai kepimo miltelių
4 kaupini šaukštai kakavos
200 g. sviesto
4 persirpę bananai
6 šaukštai miltų
Kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius gerai išplakti, pridėti kakavą, vėl išplakti, supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą, gerai išmaišyti, sudėti sutrintus bananus, išmaišius po truputį dėti miltus maišant, turi gautis tiršta tešla (kad šaukštu dar eitų maišyti, bet jau tokia gerai tiršta).
Kepti 70 min 180 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje, formą gerai ištepus sviestu.
Pabaigus kepti dar karštą galima pašlakstyti šokoladiniu likeriu arba romu.
Visa pyrago skanumo paslaptis labai daug maišymo po kiekvieno ingrediento įdėjimo reikia labai gerai išmaišyti, net po kiekvieno šaukšto miltų (iš pradžių dėti 3, paskui po vieną) reikia labai gerai išmaišyti.
vietoj sviesto galima dėti eve ar kazkaip panasiai vadinasi margarinas kepiniams.
gaunasi didele tortine forma pilna. pyragas paskui pakrinta - del bananu, neissigaskit, taip ir turi buti.
geriausia valgyti su ledais.
nuotrauka forumietes dzhinos, kuri dar idejo i tesla saldytu melyniu