Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

tesiam toliau, as negaminu, bet seile varvinu pas jus uzsukus lotuliukas.gif

3 DALIS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 26 gegužės 2008 - 10:07
Aciu,Neryte,uz nauja temele!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu thumbup.gif pati nesiryzau daryti blush2.gif
o stai mano siandieninis tortuka is pat ryto ( gaminau vakar tik siandien valgom ). jau sirdute laiminga porcija sokolado gavusi thumbup.gif

user posted image

aciu gleece uz puiku receptuka aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 05 26, 10:56)
Aciu,Neryte,uz nauja temele!!! 4u.gif  4u.gif

irnesakyk.gif nera uz ka, tai jums aciu, kad dziuginat mano sirdi ir erzinat mano skrandi cool.gif
Atsakyti
jungiosi ir as prie jusu, siandien atgausiu fotoaparata ir jei nepatingesiu idesiu surio pyrago nuotraukyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis Baisalis @ 2008 05 26, 12:31)
jungiosi ir as prie jusu, siandien atgausiu fotoaparata ir jei nepatingesiu idesiu surio pyrago nuotraukyte  ax.gif

tingeti negarbinga, tingeti negrazu, laukiam nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 05 26, 12:31)
aciu  thumbup.gif  pati nesiryzau daryti  blush2.gif
o stai mano siandieninis tortuka is pat ryto ( gaminau vakar  tik siandien valgom ).  jau sirdute laiminga porcija sokolado gavusi  thumbup.gif

user posted image

aciu gleece uz puiku receptuka  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif


jungiuosi ir as i naujus namucius ax.gif

jei nepaslaptis o koks cia tortukas? blush2.gif
Atsakyti
tikrai negaila cia is gleece receptu AKSOMINIS SOKOLADINIS TORTAS. esme jo ta kad jo pagrindas nekepamas o ir pasidaro lengvai thumbup.gif

http://www.supermama...p;#entry8531899

stai kur jis slepiasi tortuko receptukas tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
senesnese temose radau ta kepama krokodiliuka wub.gif tai va nesu labai jau ten gera kulinare tai gal kas patarsit. Ta tesla mieline ir jai reikia 0.5kg miltu, 250ml pieno, 40g mieliu, 1 kiausinis, cukrus, druska.

tai va, kai[p ta mieline tesla daryt? tas mieles kazkaip ten kildint reikia ar tiesiog sudet?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 26, 14:05)
tingeti negarbinga, tingeti negrazu, laukiam nuotraukos  biggrin.gif

na ikalbejai pasistenksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2008 05 26, 17:54)

tai va, kai[p ta mieline tesla daryt? tas mieles kazkaip ten kildint reikia ar tiesiog sudet?


matai yra keleta varijantu tu mieliniu teslu gamyboje. as dariausi dariausi kol atradau savo nors daugumoje cia siulomu receptu irgi yra neblogu varijantu. jei mieles sviezios ne is pakeliu tai tas mieles su cukrumi istrynti ( butina mediniu saukstu g.gif cia mociutes ismokinta ) ir su truputuka siltu pienu sumaisius palaikyti kol suputos. o miltus persijoti. as i likusi pasildyta piena imusu kiausini suberiu druska ir gerai ismaisau. daugiau miltus sumasau su suputotom mielem ir pienu ir labai gerai isminkau . minkyti ne maziau 10 min. ir uzdengusi laikyti kol tesla iskils. o riebalu i tavo tesla nesideda eness dazani dar imaisoma aliejus ar sviestas kambario temperaturos. jei aliejus as isplaku akrtu su likusiu pienu ir kiausiniu

as kaip tik va eisiu kepti pica ir mano mieline tesla jau iskylo. o kildynu as tai uzdengtame inde pries saulute tai gerai veikia ta siluma biggrin.gif

http://www.supermama...p;#entry5900285

stai cia gali paziureti sonatinos mielines teslos varijacija irgi tinka krokodilui
Atsakyti
sveikos ir sveiki
jau buvau ikelusi savo bananinio-sokoladinio torto recepteli akciju ir nuolaidu skyrelyje, kadangi pabandziusios labai gyre blush2.gif ax.gif tai nusprendziau ir cia ideti ax.gif
4 kiaušiniai
200 g. cukraus
2 nubraukti šaukšteliai kepimo miltelių
4 kaupini šaukštai kakavos
200 g. sviesto
4 persirpę bananai
6 šaukštai miltų

Kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius gerai išplakti, pridėti kakavą, vėl išplakti, supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą, gerai išmaišyti, sudėti sutrintus bananus, išmaišius po truputį dėti miltus maišant, turi gautis tiršta tešla (kad šaukštu dar eitų maišyti, bet jau tokia gerai tiršta).
Kepti 70 min 180 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje, formą gerai ištepus sviestu.
Pabaigus kepti dar karštą galima pašlakstyti šokoladiniu likeriu arba romu.
Visa pyrago skanumo paslaptis – labai daug maišymo – po kiekvieno ingrediento įdėjimo reikia labai gerai išmaišyti, net po kiekvieno šaukšto miltų (iš pradžių dėti 3, paskui po vieną) reikia labai gerai išmaišyti.
vietoj sviesto galima dėti eve ar kazkaip panasiai vadinasi margarinas kepiniams.

gaunasi didele tortine forma pilna. pyragas paskui pakrinta - del bananu, neissigaskit, taip ir turi buti.
geriausia valgyti su ledais.

nuotrauka forumietes dzhinos, kuri dar idejo i tesla saldytu melyniu wub.gif
Atsakyti