Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(Enary @ 2008 07 08, 17:00)
Nuuuuu, as cia gal truputi ne i tema, gal ir i tema... biggrin.gif Pati lietuvisku kosmetikos priemoniu nenaudoju (paauglysteje tik esu bandziusi, kai neturedavau pinigeliu brangesniam produktui), bet as ne apie tai... Vat, mano kirpeja buvo neseniai kazkokiuose kursuose, kuriuose suzinojo apie viena tyrima, kurio metu buvo isbandyta labai daug ivairiu sampunu, norint issiaiskint, kurio sudedamosios dalys reikalingiausios ir naudingiausios plaukams, t.y., kuris sampunas turi daugiausia tokiu ingredientu, ir pasirodo, kad pats geriausias sampunas pagal savo sudeti yra Margaritos alaus sampunas ir dar kazkoks vienas, berods rusiskas, kurio pavadinimo neprisimenu...
Taigi, lietuviskos kosmetikos myletojos, noriu jus pasveikinti biggrin.gif valio, valio, valio!

biggrin.gif ne be reikalo reiskia alaus sampunas mano mylimiausias is visu bandytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2008 07 08, 19:29)
biggrin.gif  ne be reikalo reiskia alaus sampunas mano mylimiausias is visu bandytu  4u.gif

Is LIetuvisku man jis irgi megstamiausias.
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 07 08, 13:40)
kuria naudojai ir kodel nepatiko?

bandziau su levandom, tai kvapas feee.... kol kas patinka tik su saltalankiais smile.gif

o dilgeliu sampunas ir mano favoritas ax.gif
Atsakyti
vakar ir siandien panaudojau laimoj rasta rasos jautrios odos kremuko meginuka, tai galiu pasakyt kad man patiko- labai lengvutis, graziai susigeria, oda pagrazeja uztepus- bet cia man kaip riebiaodei, manau kad sausaodems gali trukt drekinimo unsure.gif
siaip tikrai pirkciau, jei netureciau problemu su akne doh.gif dabar naudoju butent spuoguotai odai priemones, tai sitai teks palaukt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 07 08, 23:50)
vakar ir siandien panaudojau laimoj rasta rasos jautrios odos kremuko meginuka, tai galiu pasakyt kad man patiko- labai lengvutis, graziai susigeria, oda pagrazeja uztepus-  bet cia man kaip riebiaodei, manau kad sausaodems gali trukt drekinimo unsure.gif
siaip tikrai pirkciau, jei netureciau problemu su akne doh.gif  dabar naudoju butent spuoguotai odai priemones, tai sitai teks palaukt blush2.gif

Va ta meginuka as ant savo berniuko veido sutepiau, nes pas ji oda jautri, bet kaip ir sakei, turbut tai daugiau skirta riebiai-misriai odai, pas ji oda sausa, tai rezultatas buvo toks, lyg nieko nebuciau tepusi...
Atsakyti
Nusiprikau Rasa dienini krem air nusivyliau, biski tempai oda, truksta drekinimo. Svarsciau kuri pirkti ar dienini ar drekinamaji, nusiprikau dienini, bet vis del to reikejo pirkti drekinamaji.
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 06 21, 19:51)
va kaip tik dabar baigiasi mano kosmetinis pienelis Margarita su vkeičių baltymais- jis superinis thumbup.gif bet kas man nepatinka- mėtų kvapas, nes jis mane erzina (bet čia ne kosmetikoje esmė, nes tas kvapas mane erzina ir dantų pastoje), tai galvojuy, koks dar BIOK pienelis tinka valyti kosmetikai, ar tas naujos serijos pienelis tinka? ar gerai nuvalo makijažą? g.gif

man sis pienelis irgi pats geriausias thumbup.gif jau gal trecia bonke naudoju,kaip kazkuri pasakojo, kad kazkaip nejuciomis nusiperku ax.gif einu pirkt ar ieskoti kazkokio pienelio, o griztu su margaritos smile.gif
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 25, 11:20)
Gal zinote, kur galima rasti Rasos sveitikli su apelsinu pluostu, kad butu nuolaida? g.gif

na ar nusipirkai si sveitikli??? kokie atsiliepimai butu??? ax.gif
QUOTE(emmute @ 2008 07 05, 19:39)
ką tik išbandžiau rasos emulsinį veido šveitiklį, pirmas ispūdis geras bigsmile.gif
oda švelni, nesudirgino, T zonai per silpnas, bet jautriai odai kaip tik ax.gif

o koks butu jau ne pirmas ispudis?? mirksiukas.gif vis dr geri atsiliepimai???kas kiek laiko ji naudoji?? ax.gif

Krize rasei jog ir JK galima nusipirkti rasos produkcijos, tad kur jos butu galima rasti?kazkaip niekada niekur londone nesu maciusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 07 14, 10:29)
Krize rasei jog ir JK galima nusipirkti rasos produkcijos, tad kur jos butu galima rasti?kazkaip niekada niekur londone nesu maciusi  rolleyes.gif

Negaliu tiksliai pasakyti kur yra ir kaip vadinasi tos parduotuves. Taciau zinau tiek, kad priklauso lietuviams ir is musu kosmetika vis dar perka ir prekiauja JK, Londone atrodo. Netgi, naujaja serija jautriai odai issiveze pas save. Tik tiek ir tegaliu pasakyti. Beje, dar zinau, kad jie prekiauja ir kitais lietuviskais produktais, duona, alumi ir t.t. Zinau juos kaip UAB'a, o kaip parduotuves vadinasi, neisivaizduoju schmoll.gif
Atsakyti
Va, radau http://www_lituanica...o...&prod_id=29. Tikiuosi, kad pagelbes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2008 07 14, 12:04)
Negaliu tiksliai pasakyti kur yra ir kaip vadinasi tos parduotuves. Taciau zinau tiek, kad priklauso lietuviams ir is musu kosmetika vis dar perka ir prekiauja JK, Londone atrodo. Netgi, naujaja serija jautriai odai issiveze pas save. Tik tiek ir tegaliu pasakyti. Beje, dar zinau, kad jie prekiauja ir kitais lietuviskais produktais, duona, alumi ir t.t. Zinau juos kaip UAB'a, o kaip parduotuves vadinasi, neisivaizduoju schmoll.gif

QUOTE(krize @ 2008 07 14, 12:57)
Va, radau http://www_lituanica...o...&prod_id=29. Tikiuosi, kad pagelbes. 4u.gif

aciuks.gif zinosiu dabar kur ieskoti prireikus mirksiukas.gif bet vistiek pigiau tai bus lietuvoj uzsipirkti kosmetikos jau cia viesint mirksiukas.gif
Atsakyti
man rodoskad raos veido priemones suprasteje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 07 14, 13:53)
man rodoskad raos veido priemones suprasteje g.gif

kodel taip manai????kurios konkreciai priemones pastebejai jog suprastejusios? g.gif
Atsakyti