Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(Reklamiste @ 2008 06 13, 09:45)
Man labiau patinka Rasos. Bet čia labai subjektyvi nuomonė, kiekvienos plaukas kitaip reaguoja mirksiukas.gif

Gal galima placiau:
1)kuris geriau saugo dazytu spalva?
2)kuris geriau purina?
3)kuris geriau glotnina?
4)kuris labiau priploja?
5)kuris geriau maitina?
6)kuris geriau drekina?
7)nuo kurio labiau blizga?

Jei dar sugalvosiu klausimu uzduosiu veliau lotuliukas.gif
Atsakyti
jau kuris laikas naudoju rasos serijos jautriai odai pienelį, toniką ir drėkinamąjį kremą, tiko mano odai rolleyes.gif

apie margaritos šampūną tamsiaplaukėms taip pat geri atsiliepimai thumbup.gif patinka, kad suglotnina plaukus
Atsakyti
gal kas turite atsiliepimu apie Rasos stangrinamaja kauke veidui su silko baltymais ir juru dumbliais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2008 06 10, 00:26)
taip pat pienelis is jautrios serijos irgi superinis  wub.gif  tinka mano misriai odai.nuvalau juo makijaza ir kartais vietoj kremo pasitepu. wink.gif svelnus, neriebus ir greit susigeria.
va kaip tik dabar baigiasi mano kosmetinis pienelis Margarita su vkeičių baltymais- jis superinis thumbup.gif bet kas man nepatinka- mėtų kvapas, nes jis mane erzina (bet čia ne kosmetikoje esmė, nes tas kvapas mane erzina ir dantų pastoje), tai galvojuy, koks dar BIOK pienelis tinka valyti kosmetikai, ar tas naujos serijos pienelis tinka? ar gerai nuvalo makijažą? g.gif

QUOTE(olga_klp @ 2008 06 10, 00:26)
ateityje dar noriu isdandyti koki rasos drekinanti kremuka, bet bijau kad riebins oda.
gal jau mėnesį naudoju pakaitomis- drėkinamąjį, maitinamąjį thumbup.gif bent jau man neriebina, bet mano oda sausa ax.gif
Atsakyti
man labai patinka rasos priemones wub.gif wub.gif siandien isbandziau stangrinamaja kauke,jauciuos atjaunejus lotuliukas.gif bigsmile.gif ir jau zinau,ko dar noriu doh.gif
Atsakyti
Gal zinote, kur galima rasti Rasos sveitikli su apelsinu pluostu, kad butu nuolaida? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2008 06 21, 22:55)
man labai patinka rasos priemones wub.gif  wub.gif  siandien isbandziau stangrinamaja kauke,jauciuos atjaunejus lotuliukas.gif  bigsmile.gif  ir jau zinau,ko dar noriu doh.gif

ir ko?
Papildyta:
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 06 21, 20:51)
va kaip tik dabar baigiasi mano kosmetinis pienelis Margarita su vkeičių baltymais- jis superinis thumbup.gif

man jis super kaip ir margaritos tonikas thumbup.gif
Atsakyti
šio mėnesio Laimoj įdėti Rasos jautrios odos prausiklio ir dieninio kremo mėginukai smile.gif tai prausiklis labai patiko, labai gerai nuvalo makijažą, net tušą gerai nuplovė, ir visai akių negraužė bigsmile.gif o kremukas tai nelabai patiko, nors oda švelni ir minkšta pasidarė, bet kažkaip tempia pasitepus kremu g.gif na prausiklį gal kada ir nupirksiu, visai neblogas
Atsakyti
Kaip ta nauja "Rasos" drėkinanti kaukė?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 28 birželio 2008 - 17:05
Naudoju Margaritos dilgėlinį ir su kažkokių kiaušinių lecitinu šampūnus, man jie thumbup.gif ir dar kažkokį plaukų kremą su gintarais nusipirkau, nerealus bigsmile.gif man labai patiko. Man lietuviška kosmetika yra verta dėmesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Po_saule: 28 birželio 2008 - 17:37
QUOTE(Po_saule @ 2008 06 28, 18:35)
Naudoju Margaritos dilgėlinį ir su kažkokių kiaušinių lecitinu šampūnus, man jie  thumbup.gif  ir dar kažkokį plaukų kremą su gintarais nusipirkau, nerealus  bigsmile.gif  man labai patiko. Man lietuviška kosmetika yra verta dėmesio.

Kaip tą gintarinį kremą naudojat, kokiais tikslais ir kas gaunasi? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktuteee @ 2008 06 28, 18:04)
Kaip ta nauja "Rasos" drėkinanti kaukė?

user posted image

Čia sena kaukė naujoj pakuotėj, aš turiu dar senoj pakuotėj, tai drėkinimo nusiskundimų neturiu rolleyes.gif Nors šiaip šiuo metų laiku man ji nelabai reikalinga, išsitrauksiu žiemą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 06 28, 22:47)
Kaip tą gintarinį kremą naudojat, kokiais tikslais ir kas gaunasi?  ax.gif
Papildyta:
Čia sena kaukė naujoj pakuotėj, aš turiu dar senoj pakuotėj, tai drėkinimo nusiskundimų neturiu  rolleyes.gif  Nors šiaip šiuo metų laiku man ji nelabai reikalinga, išsitrauksiu žiemą  ax.gif

Man po valančių kaukių reikia drėkinimo g.gif Esu bandžius "Rasos" valančią - tai nieko gero, todėl ir abejoju dėl šitos g.gif
Atsakyti