Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(witchcraft @ 2009 01 19, 19:20)
Man tai į e-meilą va ką parašė: "Nuo sausio 21 dienos, visose parduotuvėse „Drogas“, pateikę atspausdintą BIOK Klubo naujienlaiškį, galite atsiimti nemokamą naujųjų „Rasa probleminei odai“ produktų mėginuką."
Tik nesupratau, kas tas naujienlaiškis  blush2.gif  biggrin.gif Ar čia tas pats e-mailu gautas laiškas ar kaip  ax.gif

Tai, ką gavot el.paštu.
lauksiu trečiadienio ir žiūrėsiu, ką per naujienas siūlo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 01 16, 20:32)
user posted image

Superinis daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 19, 16:18)
Tai isduokit ta paslapi ,koks pasiulymas,kokia nuolaida, gal net neverta Paneles laukti..

20% nuolaida visiems keturiems poduktams.
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 01 20, 08:58)
20% nuolaida visiems keturiems poduktams.

O tai kodėl BIOK klubo nariams tos nuolaidos netaiko g.gif Panelės kuris numeris - turbūt Nr.2?
Nes nekantrauju išbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė @ 2009 01 19, 19:27)
Tai, ką gavot el.paštu.
lauksiu trečiadienio ir žiūrėsiu, ką per naujienas siūlo  bigsmile.gif

O as kazkiap netycia is ipratimo istryniau ta laiska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 20, 13:21)
O as kazkiap netycia is ipratimo istryniau ta laiska doh.gif

aš turiu tą laišką, bet one.lt pašte, tai ten labai viskas išsidarkę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 20 sausio 2009 - 12:47
QUOTE(Ingėnas @ 2009 01 20, 09:51)
O tai kodėl BIOK klubo nariams tos nuolaidos netaiko g.gif  Panelės kuris numeris - turbūt Nr.2?
Nes nekantrauju išbandyti ax.gif

Biok klubo nariai turi galimybe nemokamai isbandyti produktus pasieme meginukus. Su Paneles zurnalu bus atvirukas, kuri pateikus Droge pritaikys nuolaida.
Mergaites, del tu naujienlaiskiu nepergyvenkit baisiai, Droge graziai paprasykit ir duos Jums ta meginuka, mes jau ju paprasysim, kad labai grieztai neziuretu blush2.gif
Atsakyti
as pabaigsiu savo dekleorus, irgi sakiau pirksiu lietuvisku priemoniu veidui, nes kiek perku tai nenusivyliau ax.gif Dabar naudoju kasdien Margaritos tamsiu plauku sampuna, nu liuksas, nereikia net balzamo po to ir plaukai taip nesiriebalina greit thumbup.gif
dar nebandzius niekad duso zele tiktai, bet reiks bandyt greitu laiku ax.gif
Atsakyti
galit kas nors nurasyti Rasos toniko jautriai odai (rozine linija) sudeti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 20, 20:49)
galit kas nors nurasyti Rasos toniko jautriai odai (rozine linija) sudeti?  4u.gif

aqua, betaine, glycerin, chamomila recutita flower extract, calendula officinalis flower extract, persea gratissima fruit extract, hedera helix extract, hamamelis virginiana extract, arnica montana flower extract, hypericum perforatum extract, aesculus hippocastanum seed extract, vitis vinifera leaf extract, propylene glycol, polysorbate 80, phenoxyethanol, diazolydinyl urea, sodium benzoate, potassium sorbate, allantoin, disodium edta, polysorbate 20, disodium phosphate

laukiu ivertinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 01 20, 20:15)
laukiu ivertinimo ax.gif

Mano nuomone, jei sąrašo prieky augalų ekstraktai, tai jau pliusas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 01 20, 22:21)
Mano nuomone, jei sąrašo prieky augalų ekstraktai, tai jau pliusas smile.gif

drįsčiau ginčytis ax.gif kažkuriam augalų ekstraktam esu alergiška, pasekmes iki dbr gydaus ax.gif
dbr visus natūralumus stumiu į šalį ax.gif
Atsakyti