Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(ne mama @ 2009 01 18, 16:01)
pagalvojau kad tos serveteles turetu but labai patogu vasara kur nors keliaujant, arba siaip prie juros gulint, riebalus nuo veido nusivalyt lotuliukas.gif

Riebalus nuo vaido galima nusivalyt paprasčiausia popierine nosinaite ax.gif Ir nereikės jokios plevelės palikti su tom drėgnom servetėlėm blush2.gif
Atsakyti
man kaip tik servetėlės net nusausino šiek tiek odą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 18, 18:31)
Riebalus nuo vaido galima nusivalyt paprasčiausia popierine nosinaite ax.gif Ir nereikės jokios plevelės palikti su tom drėgnom servetėlėm blush2.gif

galbut, as siaip niekad irgi nenaudoju tokiu dalyku, bet vat pagalvojau gal visai patogu butu, nes man kai deginuos kokiam kurorte labai veidas riebaluojas- o gal prakaituoja nuo karscio nu zodziu, jaucias toks nesvarus doh.gif o juroj taigi neplausi g.gif nors jeigu jau sausina tos serveteles tai irgi nieko gero tada, deginantis netiks... ir siaip- kol nenusiplaunu vandeniu nesijaucia svarus man veidas...
Atsakyti
jau maciau RASOS probleminei odai reklama bigsmile.gif su AHA ir BHA- laaabai smalsu isbandyt kol vasara neatejo ax.gif idomu kokios kainos, ir kada parduotuvese atsiras
Atsakyti
Droguose, Eurovaistinese ir Maximose jau turetu buti. Spec. pasiulymai BIOK klubo nariams bei su vasario menesio Paneles zurnalu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 01 18, 19:19)
... ir siaip- kol nenusiplaunu vandeniu nesijaucia svarus man veidas...

Ir man tas pats - kol nenuprausiu veido su muilu, tol rodosi, kad jis nesvarus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 01 19, 13:18)
Droguose, Eurovaistinese ir Maximose jau turetu buti. Spec. pasiulymai BIOK klubo nariams bei su vasario menesio Paneles zurnalu  mirksiukas.gif

Tai isduokit ta paslapi ,koks pasiulymas,kokia nuolaida, gal net neverta Paneles laukti..
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 01 19, 13:18)
Droguose, Eurovaistinese ir Maximose jau turetu buti. Spec. pasiulymai BIOK klubo nariams bei su vasario menesio Paneles zurnalu  mirksiukas.gif

Kas čia per BIOK klubas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 19, 16:52)
Kas čia per BIOK klubas?  ax.gif

man irgi labai idomu kaip ta nauja kosmetika su BHA, nuo inkstiru. Parasykit savo atsiliepimus, kai pameginsit
Atsakyti
kol kas patenkinta rasos veido prieziuros priemonemis- toniku ir drekinanciu kremu is raudonosios linijos (ypac toniku- gerai atgaivina oda ir nera tokio nemalonaus lipnumo jausmo ant veido, kaip kartais buna nuo kitu toniku thumbup.gif thumbup.gif )
as ir nekantrauju isbandyt naujasias priemones probleminei odai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Margaritos veido šveitiklis su agurkais labai patiko mirksiukas.gif Nesausina odos, po naudotimo jos netraukia, kaip būna po kitų, net gerokai brangesnių šveitiklių... Dar pabandymui nusipirkau drėkinamąjį veido kremą, žiūrėsiu kaip jis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 19, 16:18)
Tai isduokit ta paslapi ,koks pasiulymas,kokia nuolaida, gal net neverta Paneles laukti..

Man tai į e-meilą va ką parašė: "Nuo sausio 21 dienos, visose parduotuvėse „Drogas“, pateikę atspausdintą BIOK Klubo naujienlaiškį, galite atsiimti nemokamą naujųjų „Rasa probleminei odai“ produktų mėginuką."
Tik nesupratau, kas tas naujienlaiškis blush2.gif biggrin.gif Ar čia tas pats e-mailu gautas laiškas ar kaip ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 19, 16:52)
Kas čia per BIOK klubas?  ax.gif

Biok klubas
mirksiukas.gif
Atsakyti