Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

o tai galima nebūtinai pėdom tept, galima ir kūną rolleyes.gif

o bet tačiau šitą temą verčiau plėtoti kosmetikos optimizacijos temoj ax.gif

tai ar daug liko laukt iki naujos Biok linijos pasirodymo? bigsmile.gif
Atsakyti
labukas visoms,priimkit mane i savo buri ax.gif as vakar nusipirkau cia jusu taip isgirta ranku krema su saltalankiu aliejum ir pabandzius likau labai patenkinta thumbup.gif dar pirkausi duso zele margaritos su gintaro ekstraktu,tos dar nebandziau,mat noriu senaja baigti,bet jau spejau pastebeti,kad maloniai kvepia smile.gif
Atsakyti
Aš dabar kai išnaudosiu savo dušgelių kolekciją, tai pirksiu su medum, nes dievinu tą kvapą thumbup.gif

O kas netinka veidui, tai galima ne tik ant kojų, bet ir išdovanoti draugėms, sesėms-kam tinka ax.gif
Atsakyti
user posted image
Man šitas kremas nerealus, o dar už tokią kainą - tai stebuklingas 4u.gif Per kelias dienas išnyko pleiskanojimas tarp antakių, kurio gal pusmetį jokiais kremais negalėjau įveikti.
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 01 16, 21:32)
user posted image
Man šitas kremas nerealus, o dar už tokią kainą - tai stebuklingas  4u.gif  Per kelias dienas išnyko pleiskanojimas tarp antakių, kurio gal pusmetį jokiais kremais negalėjau įveikti.

Sudomino sitas dalykas ir mane.. o kaip ji naudoti? Kaip ir krema ar kaip? Cia sausai odai kaip suprantu? Nes pas mane labai sausa.. unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 17, 15:23)
Sudomino sitas dalykas ir mane.. o kaip ji naudoti? Kaip ir krema ar kaip? Cia sausai odai kaip suprantu? Nes pas mane labai sausa..  unsure.gif  doh.gif

jis skirtas riebiai odai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 01 17, 15:34)
jis skirtas riebiai odai ax.gif

Bet..bet.. blink.gif o kodel mergaite raso, kad ji panaudojus jai isnyko pleiskanojimas? unsure.gif ir agurkai..gi drekina.. 4u.gif nea? Ot velnias.. taip uzsimaniau.. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 17, 15:18)
Bet..bet..  blink.gif o kodel mergaite raso, kad ji panaudojus jai isnyko pleiskanojimas?  unsure.gif ir agurkai..gi drekina..  4u.gif nea? Ot velnias.. taip uzsimaniau..  doh.gif  verysad.gif

Mergaitė... bigsmile.gif blush2.gif

Jis skirtas riebiai. Pas mane riebi dehidratuota, ta prasme, riebalo per daug, o drėgmės trūksta. Jis kaip tik ir drėkina.

Sausos odos niekad gyvenime neturėjau, negaliu patarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hermion@: 17 sausio 2009 - 16:37
Ir mane sudomino sis kremas, reiks paieskot:)
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 01 17, 17:34)
Mergaitė...  bigsmile.gif  blush2.gif
Jis skirtas riebiai. Pas mane riebi dehidratuota, ta prasme, riebalo per daug, o drėgmės trūksta. Jis kaip tik ir drėkina.

Nu ta prasme ne berniukas gi.. blush2.gif biggrin.gif
M.. nu jasna tada.. unsure.gif o taip viliojanciai atrode.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 17, 21:02)
Nu ta prasme ne berniukas gi..  blush2.gif  biggrin.gif
M.. nu jasna tada.. unsure.gif o taip viliojanciai atrode..  4u.gif

tai mėlynoj Rasos linijoj yra drėkinantis kremas su hialiurono rūgštimi, jis labiau tiktų sausai odai, manyčiau ax.gif

išbandžiau abejas Margaritos servetėles: intymios higienos labai fainos ir švelnios, o vat su makiažo vakar vakare buvo nelabai kas doh.gif grįžau po baliuko ir tingėjau eiti nusiplauti veido, tai tikėjausi su servetėlėm nusivalyti, tai viską ir nuvaliau, išskyrus tušą - vis tiek teko eiti prausti su veido prausikliu biggrin.gif
Atsakyti
pagalvojau kad tos serveteles turetu but labai patogu vasara kur nors keliaujant, arba siaip prie juros gulint, riebalus nuo veido nusivalyt lotuliukas.gif
Atsakyti