o tai galima nebūtinai pėdom tept, galima ir kūną
o bet tačiau šitą temą verčiau plėtoti kosmetikos optimizacijos temoj
tai ar daug liko laukt iki naujos Biok linijos pasirodymo?
labukas visoms,priimkit mane i savo buri as vakar nusipirkau cia jusu taip isgirta ranku krema su saltalankiu aliejum ir pabandzius likau labai patenkinta dar pirkausi duso zele margaritos su gintaro ekstraktu,tos dar nebandziau,mat noriu senaja baigti,bet jau spejau pastebeti,kad maloniai kvepia
Man šitas kremas nerealus, o dar už tokią kainą - tai stebuklingas Per kelias dienas išnyko pleiskanojimas tarp antakių, kurio gal pusmetį jokiais kremais negalėjau įveikti.
QUOTE(Hermion@ @ 2009 01 16, 21:32)
Man šitas kremas nerealus, o dar už tokią kainą - tai stebuklingas Per kelias dienas išnyko pleiskanojimas tarp antakių, kurio gal pusmetį jokiais kremais negalėjau įveikti.
Sudomino sitas dalykas ir mane.. o kaip ji naudoti? Kaip ir krema ar kaip? Cia sausai odai kaip suprantu? Nes pas mane labai sausa..
QUOTE(amber123 @ 2009 01 17, 15:23)
Sudomino sitas dalykas ir mane.. o kaip ji naudoti? Kaip ir krema ar kaip? Cia sausai odai kaip suprantu? Nes pas mane labai sausa..
jis skirtas riebiai odai
QUOTE(ne mama @ 2009 01 17, 15:34)
jis skirtas riebiai odai
Bet..bet.. o kodel mergaite raso, kad ji panaudojus jai isnyko pleiskanojimas? ir agurkai..gi drekina.. nea? Ot velnias.. taip uzsimaniau..
QUOTE(amber123 @ 2009 01 17, 15:18)
Bet..bet.. o kodel mergaite raso, kad ji panaudojus jai isnyko pleiskanojimas? ir agurkai..gi drekina.. nea? Ot velnias.. taip uzsimaniau..
Mergaitė...
Jis skirtas riebiai. Pas mane riebi dehidratuota, ta prasme, riebalo per daug, o drėgmės trūksta. Jis kaip tik ir drėkina.
Sausos odos niekad gyvenime neturėjau, negaliu patarti.
Ir mane sudomino sis kremas, reiks paieskot:)
QUOTE(Hermion@ @ 2009 01 17, 17:34)
Mergaitė...
Jis skirtas riebiai. Pas mane riebi dehidratuota, ta prasme, riebalo per daug, o drėgmės trūksta. Jis kaip tik ir drėkina.
Nu ta prasme ne berniukas gi..
M.. nu jasna tada.. o taip viliojanciai atrode..
QUOTE(amber123 @ 2009 01 17, 21:02)
tai mėlynoj Rasos linijoj yra drėkinantis kremas su hialiurono rūgštimi, jis labiau tiktų sausai odai, manyčiau
išbandžiau abejas Margaritos servetėles: intymios higienos labai fainos ir švelnios, o vat su makiažo vakar vakare buvo nelabai kas grįžau po baliuko ir tingėjau eiti nusiplauti veido, tai tikėjausi su servetėlėm nusivalyti, tai viską ir nuvaliau, išskyrus tušą - vis tiek teko eiti prausti su veido prausikliu