Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

Man kaip tik naktį daugiau susiriebaluoja oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 10, 23:52)
Man kaip tik naktį daugiau susiriebaluoja oda  g.gif

o ką naudojat? gali būti, kad odai trūksta drėgmės arba per riebias priemones naudojat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 01 11, 01:10)
o ką naudojat? gali būti, kad odai trūksta drėgmės arba per riebias priemones naudojat smile.gif

Dabar naudoju Uriage su hidrolipidais, tepu ryte ir vakare. Odą iškart sutraukia nusiprausus net paprastu vandeniu, bet po dienos ar ryte būna susiriebalavus nemažai.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 01 11, 00:38)
na toks scenarijus turbūt tinka sausaodėms. mano oda mišri, linkusi spuoguotis, tai su ja cackos kitos smile.gif
Tai kad mano oda jautri, ir linkusi riebalintis. Bet priemonių riebiai odai nenaudoju, naudoju jautiriai odai. Nes jei kas biskiuka netinka, oda iš karto tampa raudona. Ir tada reikia tepti krempudrą, kad viską slėpti.

QUOTE(prieblanda @ 2009 01 11, 01:10)
O taip kaip atsiderinti? Aš vis derinu derinu priemones savo veidui, ir kol kas esu radus tik du man tinkančius kremus, betgi nenaudosi visa laika tų pačių.

Vakar nakčiai išbandžiau Margaritos kremą su kalogenu. Tai pats tas nakčiai, oda normali ir gaivi ryte, ir nenupleiskanojus ar labai susiriebalinus bigsmile.gif
Atsakyti
hobite, pas mane panaši situacija su oda. Labiausiai tiko man Physiogel kremas, hipoalerginis, drėkinantis. Anksčiau galvojau, kad riebi oda ir tik dar labiau kankinau ją visokiom priemonėm. Po apsilankymo pas dermatologę pas mane liko tik kremas, dar retkarčiais švelnus šveitiklis kartą į 1-2sav. Oda nebe tokia jautri. O kartais padidėjęs riebalavimasis odos kaip tik rodo, kad jai trūksta drėgmės, todėl pats organizmas bando apsisaugoti nuo išorinio poveikio padidėjusiu riebalų kiekiu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 11, 15:53)
hobite, pas mane panaši situacija su oda. Labiausiai tiko man Physiogel kremas, hipoalerginis, drėkinantis. Anksčiau galvojau, kad riebi oda ir tik dar labiau kankinau ją visokiom priemonėm. Po apsilankymo pas dermatologę pas mane liko tik kremas, dar retkarčiais švelnus šveitiklis kartą į 1-2sav. Oda nebe tokia jautri. O kartais padidėjęs riebalavimasis odos kaip tik rodo, kad jai trūksta drėgmės, todėl pats organizmas bando apsisaugoti nuo išorinio poveikio padidėjusiu riebalų kiekiu.
Gali būti. Nes man šiaip labiausiai tinka drėkinantys kremai, nuo jų mažiausiai oda dirgsta. Ir vis tik, visokios kaukės padeda, nors ir labai tingiu jas tepliotis ax.gif Pagrinde naudoju veido prausiklį (Margaritos serijos), pilinga ir kremus nakčiai bei dienai.
Atsakyti
Nusipirkau si:
user posted image Tikrai puikus kremas, nelipnus, gerai isigeria. Manau isbandysiu ir daugiau lietuviskos kosmetikos.. 4u.gif
Atsakyti
Margaritos veido prausiklį jau priartėjau prie pusės naudodama, bet pastebėjau, kad jis man gana stipriai nusausina veido odą, nors iš pradžių to nepastebėjau. gal čia dėl pasikeitusio oro? g.gif nes pvz. gaivinamasis kremas man dabar per lengvas mastau.gif
Atsakyti
user posted image

nieko nesuprantu, isbandziau sita. visur kur tepiau pradejo tokie pulinukai kilt, ir nemazi g.gif kadangi man poros lb greit kemsas, ne tik veido, tai sakau isbandysiu ant peciu (viena tepiau, kita ne) ir dekolte.
dabar reikes kazkaip suoptimizuot, ant veido tept bijau blush2.gif
Atsakyti
Viską, kas netinka veidui, galima sunaudot ant kojų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 15, 15:39)
Viską, kas netinka veidui, galima sunaudot ant kojų  lotuliukas.gif

trupuciuka off, bet varge varge kiek jau visko ant koju sutepta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 15, 15:39)
Viską, kas netinka veidui, galima sunaudot ant kojų  lotuliukas.gif
Aš irgi, jei netinka veidui, paislieku kojoms 4u.gif

QUOTE(ligita8352 @ 2009 01 15, 15:49)
trupuciuka off, bet varge varge kiek jau visko ant koju sutepta  lotuliukas.gif
doh.gif pas mane krūvom rikiuojasi kremai, jau paskirti kojoms.Tai nežinau, per kiek laiko juossunaudosiu. Nors vistiek fainai, nereikia pirkti nieko atkirai kojoms.
Atsakyti