Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

man tai Rasos oda svelninatis kuno kremas tiesiog nerealus wub.gif wub.gif wub.gif malonumas mozotis, ir drekina ir kvapas (man kvepia liepom blush2.gif ) nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir isigeria puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2009 01 01, 20:10)
man tai Rasos oda svelninatis kuno kremas tiesiog nerealus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  malonumas mozotis, ir drekina ir kvapas (man kvepia liepom blush2.gif ) nerealus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir isigeria puikiai  thumbup.gif

o tai jis taip ir vadinas g.gif ? kazkaip nepastebejau tokio, tik - drekinantis, stangrinantis , ir senejima stabdantis uz mano akiu uzkliuvo smile.gif man irgi patinka rasos kremai- tiek veidui tiek kunui- nesenai subaigiau ta senejima stabdanti- labai fainas- lengvai susigeria ir kvapas uogu malonus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 01 sausio 2009 - 21:33
QUOTE(ne mama @ 2009 01 01, 21:32)
o tai jis taip ir vadinas g.gif  ? kazkaip nepastebejau tokio, tik - drekinantis, stangrinantis , ir senejima stabdantis uz mano akiu uzkliuvo smile.gif man irgi patinka rasos kremai- tiek veidui tiek kunui- nesenai subaigiau ta senejima stabdanti- labai fainas- lengvai susigeria ir kvapas uogu malonus ax.gif

kaip suprantu, švelninančio odą kūno pienelio nebeliko, senėjimą stabdančio balzamo Biok puslapyje irgi nebėra, nors parduotuvėse kai kur dar matau ax.gif

dabar jau galima pradėti laukti naujų Biok gaminių, po naujų metų žadėjo pasirodymą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 01 01, 22:46)
dabar jau galima pradėti laukti naujų Biok gaminių, po naujų metų žadėjo pasirodymą  bigsmile.gif

O kokios čia priemonės bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 02, 03:34)
O kokios čia priemonės bus?  ax.gif

Taigi rase,kad probleminiai odai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 23, 18:08)
O vandeniui atsparu tusa nuvalytu kazin?

Nežinau g.gif
Aš nenaudoju vandeniui atsparių tušų, tai nieko negaliu pasakyt. Neatsparų nuvalo labai lengvai.

QUOTE(amber123 @ 2008 12 26, 13:15)
Pasiskaicius jusu komentarus ir nusipirkau Margaritos ranku krema su saltalankiu aliejum..geresnio kremo nesu turejus..

Kaip tik baiginėju, patinka, pirksiu dar ax.gif

QUOTE(amber123 @ 2008 12 27, 16:15)
Siandien zejau zejau i sveitikli agurku ta..bet sakau reik pabangt savo sena pirma  4u.gif dar tonikai labai domina..

Turiu agurkų šveitiklį- patinka, kad grūdeliai mažyčiai tokie, gaivus kvapas.
Toniką dabar naudoju medetkų, nežinau ar dar pirksiu, kažkaip man jis toks vandenėlis, nei kvapo, nei poveikio nepastebėjau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 02 sausio 2009 - 14:06
isbandziau margaritos tonika su alavijais-patiko.
Apsaugini veido krema su kakavos sviestu-tepiausi tik pora kartu todel tiksliai negaliu pasakyti, bet jis toks gana riebokas. Sudrekina puikiai bet ilgiau isigerineja.
Margarita alaus kauke-esu ja naudojusi pries kokius 5 metus tai tada man ji labai nepatiko, o dabar kaiptik labai gera, plaukai svelnus ir blizgantys po jos liko
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės 4u.gif

Turiu tokį klausimą: kokį lietuvišką kremą jūs naudojate kaip naktinį? Aš visada naudojau NIVEA'os skirtą jautriai odai (su saldymedžio ekstraktu jis). Bet pagalvojau, kad pats laikas pakeisti ir pabandyti kažką naujo. Tai noris išgirsti Jūsų patirtį.

Atsakyti
nežinau, man nėra naktinių ir dieninių kremų - tepu pagal odos poreikius. dabar nuo šalčių oda pasausėjus, tai tepu Rasos drėkinančiu iš serijos jautriai odai - ryte ir vakare labai puikiai tinka. kai ne taip šalta - kartais ir Margaritos gaivinamojo kremo su agurkais atrodo per daug rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai labai žiemai tinka ir patinka "Rasos" maitinamasis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 01 10, 23:35)
nežinau, man nėra naktinių ir dieninių kremų - tepu pagal odos poreikius. dabar nuo šalčių oda pasausėjus, tai tepu Rasos drėkinančiu iš serijos jautriai odai - ryte ir vakare labai puikiai tinka. kai ne taip šalta - kartais ir Margaritos gaivinamojo kremo su agurkais atrodo per daug  rolleyes.gif
O aš naudoju skirtingus kremus dienai ir nakčiai. Nakčiai man reikia riebesnio, labaiu mautinančio nei drėkinančio kremo. Nes jei pasitepu kokiu nors lengvu kremu, tai ryte oda būna nupleiskanojusi.

QUOTE(WoAiNi @ 2009 01 10, 23:36)
Man tai labai žiemai tinka ir patinka "Rasos" maitinamasis wub.gif
Reikės šitą išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2009 01 10, 23:29)
O aš naudoju skirtingus kremus dienai ir nakčiai. Nakčiai man reikia riebesnio, labaiu mautinančio nei drėkinančio kremo. Nes jei pasitepu kokiu nors lengvu kremu, tai ryte oda būna nupleiskanojusi.

na toks scenarijus turbūt tinka sausaodėms. mano oda mišri, linkusi spuoguotis, tai su ja cackos kitos smile.gif
Atsakyti