Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(mylimuke @ 2008 12 21, 14:53)
Aha, tas pats  biggrin.gif  dar nebandžiau. O jautriai odai kaži tiks?  g.gif

Mano nuomone, turėtų tikti 4u.gif
Bet kas ten žino, nepabandžiusi - nesužinosi.
Atsakyti
as nusipirkau lupu balzama margarita su saltalankiais, nuuu toks fainas, ir kvapas man labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 12 21, 13:53)
Aha, tas pats  biggrin.gif  dar nebandžiau. O jautriai odai kaži tiks?  g.gif

nebent būtum alergiška kokiam komponentui g.gif sudėtyje viskas nurodyta
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 12 05, 17:22)
Nusipirkau ir as krema -geli margaritos,tai mane pabere  unsure.gif 

Mane irgi nuo jo pabėrė unsure.gif

QUOTE(mylimuke @ 2008 12 20, 17:42)
Nusipirkau Margaritos pienelį veidui su daigais, kas naudojat? Kokie atsiliepimai?  ax.gif

Pienelio su daigintais kviečiais jau n buteliukų esu sunaudojus thumbup.gif
Labai gerai nuvalo makiažą (tiek pudrą, tiek tušą), neriebina odos (kas man labai aktualu), neįkyrus kvapas, kaina juokinga, žodžiu vieni pliusai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 23 gruodžio 2008 - 14:10
QUOTE(Finna @ 2008 12 23, 15:10)
Mane irgi nuo jo pabėrė unsure.gif
Pienelio su daigintais kviečiais jau n buteliukų esu sunaudojus thumbup.gif 
Labai gerai nuvalo makiažą (tiek pudrą, tiek tušą), neriebina odos (kas man labai aktualu), neįkyrus kvapas, kaina juokinga, žodžiu vieni pliusai biggrin.gif

O vandeniui atsparu tusa nuvalytu kazin?
Atsakyti
Pasiskaicius jusu komentarus ir nusipirkau Margaritos ranku krema su saltalankiu aliejum..geresnio kremo nesu turejus.. turiu su kanapem is TBS, bet kad geresnis, tai negaliu pasakyt.. schmoll.gif dar nupirkau mamai, uosvenei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 26, 14:15)
Pasiskaicius jusu komentarus ir nusipirkau Margaritos ranku krema su saltalankiu aliejum..geresnio kremo nesu turejus.. turiu su kanapem is TBS, bet kad geresnis, tai negaliu pasakyt.. schmoll.gif dar nupirkau mamai, uosvenei  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 12 27, 11:10)

Siandien zejau zejau i sveitikli agurku ta..bet sakau reik pabangt savo sena pirma 4u.gif dar tonikai labai domina..
Atsakyti
Turiu tą šveitiklį. Nei blogo, nei labai gero negaliu pasakyt, normalus rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau Rasos dieninį drėkinamą kremą veidui, tai jau porą kartų pasitepiau tai visai neblogas. Tik jo kvapas man biskuti nepatinka.
Atsakyti
Labai patenkinta esu Rasos prausikliu su kviečių baltymais. Iš pradžių stovėjo jis mano spintelėj ir nė mėginti nenorėjau, bet vistik nusivyliau turėtu oriflame prausikliu ir prigriebiau šitą- mano mišriai odai tiko puikiai,o ir spuogeliai mažiau kyla.
Dar turiu margaritos šveitiklį ir kremą su agurkais. Kremas smagus, bet žiemai gal per lengvas. Apie šveitiklį nieko blogo pasakyti negaliu, bet ir geras ypatingai nėra rolleyes.gif
Atsakyti
namie pas mane viskas Margaritos (duso zele, prausiklis, sveitiklis, tonikas ir kremas), o kai nakvoju pas mama, tai naudojus pas ja Rasa. viskuo esu patenkinta!!! oda mano jautri, alergiska, bet viskas tinka ir patinka! liuks. pereinu prie ju ilgam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inspektorer: 01 sausio 2009 - 18:45