Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(Turkcena @ 2008 12 01, 17:48)
Kokie atsiliepimai apie alaus balzama plaukams?

Man kaukė labiau patinka, ir tirštesne ir sudetis thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas išbandė putas plaukams? Su dilgėlėmis ir alumi -kurios geresnės? Ar labai skiriasi fiksacijos stiprumas?

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Aūūūū smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2008 12 03, 21:01)
Aūūūū smile.gif)))

Primygtinumas issaukia pasipriesinima biggrin.gif ...tiesiog gruda reklama i akis, uztat matyt nieks ne nebando tu laku ir putu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 03 gruodžio 2008 - 20:06
As naudoju dabar Rasos kremuka issipletusiems kapiliarams, o nakciai drekinati Rasos kremuka. Abu man pasakiskai tinka. Net nemaniau, akd kada nors lietuviai gali sukurt krema tinkanti mamno odai thumbup.gif Taip pat rasos ir tonika su pieneliu issipletusiems kapiliarams naudoju.
Dabarar dar ruosiuosi nusipirkt paakiu krema.
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 03, 20:05)
Primygtinumas issaukia pasipriesinima  biggrin.gif ...tiesiog gruda reklama i akis

Tuomet nebegali eiti į Maxima, nes jie kasdien po kelis kartus tau sako, kad už tave jau pagalvojo apie mažą kainą, ir dar negalima pirkti always su sparneliais, nes jų klipai eina kiekvieną dieną ir... praktiškai kas antro pirkinio atsisakai, nes jie reklamuojasi. Ir sutaupai tada thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi tariu pagiriamąjį žodį gaivinamajam kremui - geliui. Puikus thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as krema -geli margaritos,tai mane pabere unsure.gif bet man daznai taip buna kai pradedu naujo kazka naudot,tad keleta dieneliu dar panaudosiu jei bers tai teks ismest verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 12 05, 11:59)
Tuomet nebegali eiti į Maxima, nes jie kasdien po kelis kartus tau sako, kad už tave jau pagalvojo apie mažą kainą, ir dar negalima pirkti always su sparneliais, nes jų klipai eina kiekvieną dieną ir... praktiškai kas antro pirkinio atsisakai, nes jie reklamuojasi. Ir sutaupai tada thumbup.gif

siaip buvo daug nusiskundimu kad toks rastas ir ryskumas trukdo skaityti, vargina akis... rolleyes.gif ai bet kam tai rupi... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 05 gruodžio 2008 - 23:51
Nusipirkau Margaritos pienelį veidui su daigais, kas naudojat? Kokie atsiliepimai? ax.gif
Ot pasinešiau ant lietuviškos kosmetikos, tuoj kitokios pas mane nebeliks hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 12 20, 18:42)
Nusipirkau Margaritos pienelį veidui su daigais, kas naudojat? Kokie atsiliepimai?  ax.gif
Ot pasinešiau ant lietuviškos kosmetikos, tuoj kitokios pas mane nebeliks  hihihi.gif

Daigais? g.gif Tai čia daiginti kviečiai? biggrin.gif

Turiu Margaritos pienelį su daigintais kviečiais. Man patinka ir sudėtis gan nebloga sakyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 12 21, 14:52)
Daigais?  g.gif Tai čia daiginti kviečiai?  biggrin.gif

Turiu Margaritos pienelį su daigintais kviečiais. Man patinka ir sudėtis gan nebloga sakyčiau  smile.gif

Aha, tas pats biggrin.gif dar nebandžiau. O jautriai odai kaži tiks? g.gif
Atsakyti