droge kaip tik nuolaidos turbut visiems margaritos ir rasos produktams- bent kiek uzmaciau tame tarpe ir jautrios odos serijai
ar kas nors bandėte valomąjį pienelį su pieno baltymais?
QUOTE(illiusion81 @ 2008 06 02, 12:40)
droge kaip tik nuolaidos turbut visiems margaritos ir rasos produktams- bent kiek uzmaciau tame tarpe ir jautrios odos serijai
Jautriai odai nuolaidų nėra
QUOTE(Reklamiste @ 2008 06 03, 10:11)
Jautriai odai nuolaidų nėra
nu tikrai yra dar atkreipiau demesi- drekinamasis kremas vietoj 24.9 kainuoja atrodo 21 as gedo prospekte vakar maciau
Trumpa info: Rasa jautriai odai drekinamojo kremo ir prausiklio meginukus bus galima rasti liepos menesio Laima ir Sveika! zurnaluose.
QUOTE(krize @ 2008 06 04, 15:12)
Trumpa info: Rasa jautriai odai drekinamojo kremo ir prausiklio meginukus bus galima rasti liepos menesio Laima ir Sveika! zurnaluose.
liux visada Laima perku, tai reik dar 15 dieneliu palaukt
bandziau tik Rasos valomaja molio kauke su salavijais ir gebenemis, tai nenusivyliau ir kazkoki Margaritos krema bei tonika, bet abu keliavo i siuksliadeze
QUOTE(laurin22 @ 2008 06 04, 21:41)
bandziau tik Rasos valomaja molio kauke su salavijais ir gebenemis, tai nenusivyliau ir kazkoki Margaritos krema bei tonika, bet abu keliavo i siuksliadeze
Man irgi Rasos molio kauke patiko
o su Margaritos kremais problema - berdavo nuo ju... Mamai su sese irgi netiko
QUOTE(illiusion81 @ 2008 06 03, 08:40)
nu tikrai yra dar atkreipiau demesi- drekinamasis kremas vietoj 24.9 kainuoja atrodo 21 as gedo prospekte vakar maciau
Yra yra Aš šiandien Klp.droge mačiau
Siandien pirkau Margaritos gaivinamaji tonika. Vakare isbandysiu, veliau parasysiu atsiliepimus.
Turiu Rasos kaukę su purvu, tai nebloga lyg. Bet kremas drėkinantis tragiškas. Mano labai sausa oda, tai kremo neįmanoma užtepti, jis nesusigeria, o veliasi ant odos. Ką tik juo pasitepiau ir bandžiau užsitepti makiažo pagrindą, tai viskas susivėlė į krūvą, supleiskanojo. Teko viską nusivalyti Sunaudosiu rankoms.