Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

Naudoju Margaritos dilgeliu sampuna. Kol kas juo labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Parašysiu atsiliepimus apie išbandytas Rasos bei Margaritos priemones 4u.gif
Margarita veido šveitiklis. Išbandžiau, patiko, kad oda minkšta ir gaivi lieka, gal truputį per šiurkštus mano odai, sunaudosiu, o tuomet griebsiu Rasos emulsinį šveitiklį.
Rasa dažytų plaukų šampūnas. Išsiploviau galvą juo ir džiūstant plaukams pastebėjau, jog atsirado pleiskanų unsure.gif Netinka jis man. Reikės pirkt naują.
Rasa kremas odai su išsiplėtusiais kapiliarais. Patyriau didžiausią nusivylimą. Kadangi neturiu labai matomų kapiliarų ant veido odos, tik aplink nosytę, pirkau pabandymui. Kelias dienas tepliojau tik nosytę, o vakar užsitepiau nakčiai visą veidą, širyt pabudus pastebėjau išryškėjusius kapiliarus, kur jų net nebuvo matyt blink.gif Jokių kitų priemonių veidui nekeičiau, tai spėju čia nuo to kremo g.gif Tikrai nebetepsiu ant veido schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 12 01, 14:54)
Parašysiu atsiliepimus apie išbandytas Rasos bei Margaritos priemones  4u.gif
Margarita veido šveitiklis. Išbandžiau, patiko, kad oda minkšta ir gaivi lieka, gal truputį per šiurkštus mano odai, sunaudosiu, o tuomet griebsiu Rasos emulsinį šveitiklį.
Rasa dažytų plaukų šampūnas. Išsiploviau galvą juo ir džiūstant plaukams pastebėjau, jog atsirado pleiskanų  unsure.gif Netinka jis man. Reikės pirkt naują.
Rasa kremas odai su išsiplėtusiais kapiliarais. Patyriau didžiausią nusivylimą. Kadangi neturiu labai matomų kapiliarų ant veido odos, tik aplink nosytę, pirkau pabandymui. Kelias dienas tepliojau tik nosytę, o vakar užsitepiau nakčiai visą veidą, širyt pabudus pastebėjau išryškėjusius kapiliarus, kur jų net nebuvo matyt blink.gif Jokių kitų priemonių veidui nekeičiau, tai spėju čia nuo to kremo  g.gif Tikrai nebetepsiu ant veido  schmoll.gif

nu jo doh.gif kas cia gal kokia alergine reakcija g.gif ? o gal pasalai kur nors veida? nes man tai sis kremukas dabar atvesus orams labai liuks- pakeiciau juo drekinamaji- nors kartais nakciai ir ana uzsitepu ax.gif
Atsakyti
o man tai Rasos drėkinantis iš serijos jautriai odai šiuo metu tinka tik dienai, kai laukan einu. šiaip vis dar per riebus blink.gif o va tas Margaritos agurkinis tai čiki smile.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 01, 15:53)
o man tai Rasos drėkinantis iš serijos jautriai odai šiuo metu tinka tik dienai, kai laukan einu. šiaip vis dar per riebus blink.gif  o va tas Margaritos agurkinis tai čiki smile.gif

per riebus bigsmile.gif ? man jis toooks lengvutis atrodo tongue.gif nors ir tas kur odai su issipletusiais kapiliarais pakankamai lengvas ax.gif tai agurkinis tikriausiai visai kaip vandenelis tongue.gif ? nors mano oda misri, bet ruzava serija tinka idealiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 12 01, 14:01)
per riebus bigsmile.gif  ? man jis toooks lengvutis atrodo tongue.gif  nors ir tas kur odai su issipletusiais kapiliarais pakankamai lengvas ax.gif  tai agurkinis tikriausiai visai kaip vandenelis tongue.gif ? nors mano oda misri, bet ruzava serija tinka idealiai smile.gif

nu vat toks nei tai riebus, nei tai sunkus, nežinau... bet tikrai ne lengvas. nors kai metų pradžioj bandžiau, tai atrodė liuks g.gif
gal šiemet super gerai oda rūpinausi, kad nereikia papildomo drėkinimo biggrin.gif

o agurkinis visai man ne vandenėlis. nu toks lengvas kremas-gelis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 12 01, 13:14)
nu jo doh.gif  kas cia gal kokia alergine reakcija g.gif  ? o gal pasalai kur nors veida? nes man tai sis kremukas dabar atvesus orams labai liuks- pakeiciau juo drekinamaji- nors kartais nakciai ir ana uzsitepu ax.gif

Tai kad orai pakankamai šilti, negalėjau veido nušalt doh.gif
Ir nakčiai vartojau unsure.gif
Gal tikrai alerginė kokia reakcija...nes ir tokiais mažyčiais spuogiukais nosį išbėrė g.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie alaus balzama plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 12 01, 16:19)
Tai kad orai pakankamai šilti, negalėjau veido nušalt  doh.gif
Ir nakčiai vartojau  unsure.gif
Gal tikrai alerginė kokia reakcija...nes ir tokiais mažyčiais spuogiukais nosį išbėrė  g.gif

Užjaučiu, kad taip nenusisekė console.gif

Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 12 01, 16:48)

iš manęs tai geriausi rolleyes.gif
Atsakyti
o man labiau kauke patiko, nes tirstesne- nors balzamas irgi thumbup.gif tik kad ne skalsus- bet kai ne brangiai kainuoja tai negaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 12 01, 16:48)

Man labai labai patiko šis balzamas, vėl pirksiu bigsmile.gif

QUOTE(Po_saule @ 2008 12 01, 16:53)
Užjaučiu, kad taip nenusisekė  console.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti