Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 11 19, 17:15)
Esu naudojus šį dvifazį valiklį, tačiau man graužė akis bei likdavo toks riebumo pojūtis  4u.gif 

O man šitas dvifazis labai patinka. Dabar naudoju - akių visiškai negriaužia, riebalo jokio nelieka, gerai nuvalo tušą
Atsakyti
Na man visai tinka ir patinka "RASA", sunaudojau 3 indelius dieninio kremo, tai l.fainas kremas, gerai drekina, lengvas odai, dabar isisgijau vaistazoliu pieneli jautriai odai, na kvapas schmoll.gif , bet siaip malonus ant odos, na tikrai dar ne viena lietuviska produkta isigysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 11 19, 22:01)
O man šitas dvifazis labai patinka. Dabar naudoju - akių visiškai negriaužia, riebalo jokio nelieka, gerai nuvalo tušą

Kiekvienam skirtingai ax.gif
Atsakyti
nusipirkau vakar pabandymui kazkoki skysta virtuves muila,nu kolkas jis man kelia geras emocijas biggrin.gif tikiuosi ir toliau taip bus 4u.gif
Atsakyti
o as siandien isbandziau maitinamaji krema visiems odos tipams, susigeria gerai, riebesnis toks, zodziu patiko thumbup.gif
Atsakyti
As neseniai atradau Biok Organic idegio krema,siaip jis skirtas kunui,bet as i Dove idegio kremuka veidui imaisau jo siek tiek ir pasitepu.Vakare pasitepus,ryte atsikeliu su sveikos isvaizdos,rusva veido oda thumbup.gif Mano oda nera super jautri,tai man nei alergizuoja,nei sukelia kokiu kitu nemaloniu pojuciu smile.gif
Atsakyti
atėjau pagirt Rasos purškiklio plaukams su šilko baltymais good.gif

aš jį naudoju garbanoms atnaujinti, fiksuoti ir padrėkinti, t.y. dabar plaukus banguoju-garbiniuoju, ale rytais reikia šiek tiek atnaujinti visą vaizdą, tai šiek tiek sušlapinu su vandeniu, tada užpurškiu Rasos purškikliu ir laikosi man gražios garbanėlės smile.gif kažkas sakė, kad tas purškiklis šiek tiek sulipina plaukus, bet aš to visai nepastebėjau, bet kad fiksuoja - tai tikrai thumbup.gif

ai, bet pastaruoju metu man viskas iš Biok patinka irnesakyk.gif
Atsakyti
na prisijungsiu ir as prie lietuvisku gamintoju palaikytoju 4u.gif
ieskojau ziemai tokio riebesnio kremuko ir nusipirkau margaritos su kolagenu, is pradziu pagalvojau kad gal as jam kiek per jauna bet etiketej parasyta kad labai tinka nuo salcio ir nuo vejo, tai griebiau ir esu juo labai patenkint. jis yra pakankamai riebus (tikrai ne per daug) bet greitai isigeria ir nelieka lipnios pleveles.
dar naudoju tonika su medetkomis, kuri is tiesu nusipirkau nevilties istikta... jau tiek tu toniku visokiu isbandziau ir visi vis kazkuo netikdavo, o sitas tai superinis, negaliu atsidziaugti rolleyes.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie margaritos gintarinį plaukų šampūną šviesiems plaukams ir gintarinį plaukų kremą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 11 23, 22:05)
Kokie atsiliepimai apie margaritos gintarinį plaukų šampūną šviesiems plaukams ir gintarinį plaukų kremą?  4u.gif

tai kad buvo tų atsiliepimų, pati dar rašiau g.gif

šampūnas man patiko, o kremo dėl kremo sunku komentuot, nes nemėgstu nenuplaunamų balzamų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 11 23, 22:05)
Kokie atsiliepimai apie margaritos gintarinį plaukų šampūną šviesiems plaukams ir gintarinį plaukų kremą?  4u.gif

man is pradziu sampunas labai patiko, bet dabar man sampunas kazko prastokai isplauna. na mano plaukai naturaliai sviesus, todel nera sausi, gal sis sampunas skirtas sviesintiems plaukams g.gif nes mano drauge (kurios plaukai sviesinti) jau kelinta karta perka si sampuna.
o kremukas tai ne, kazkoks jis man nemalonus ir siaip nieko ypatingo nedare... sunaudojau tik ta meginuka kuris prie sampuno pridetas buvo ir tikrai nesusigundziau pirkti pilnos pakuotes.
Atsakyti
man su visai šampūnais, kuriuose yra kondicionuojančių medžiagų, ateina momentas, kai atrodo, kad jie nebeplauna. tada išplaunu su Margaritos dilgėliniu ir problemos nebebūna smile.gif
Atsakyti