Išbandžiau "Rasos" mėginuką - prausiklį jautriai odai (rožinė linija). Man kvapas labai nepatiko O va kremukas patiko
Dar reikės išbandyti taip išgirtąjį rankų kremą su šaltalankių aliejumi
Reikia patarimo koks rasos veido kremas tikru ziemai normaliai, vietom siek tiek sausejanciai odai? Kremas raustanciai odai nepatiko
Ir dar gal kuri naudojo abu tonikus, rozini ir melyna, ir galetu palyginti?
Ir dar gal kuri naudojo abu tonikus, rozini ir melyna, ir galetu palyginti?
Mano oda tokia išsausėjusi, bet mišri, naudoju mėlynąjį kremą su šilko baltymais, tai neblogas, bet gal kiek mažai drėkina, o rūžavo mėginuką mėginau, tai pasirodė labiau tinkamas šiltam laikui Toniką turiu tik mėlynąjį, tai man labai patinka Drėkina tikrai neblogai
QUOTE(witchcraft @ 2008 11 18, 14:43)
Mano oda tokia išsausėjusi, bet mišri, naudoju mėlynąjį kremą su šilko baltymais, tai neblogas, bet gal kiek mažai drėkina, o rūžavo mėginuką mėginau, tai pasirodė labiau tinkamas šiltam laikui Toniką turiu tik mėlynąjį, tai man labai patinka Drėkina tikrai neblogai
As visgi linkstu prie melynosios linijos, nes rozines pienelis irgi labai nepatiko.
Ir dar norejau suzinoti ar rasa paakiu krema turi tik brandziai odai ar ir jaunai jis tinka?
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 11 18, 13:44)
As visgi linkstu prie melynosios linijos, nes rozines pienelis irgi labai nepatiko.
Ir dar norejau suzinoti ar rasa paakiu krema turi tik brandziai odai ar ir jaunai jis tinka?
Kremas - brandziai
Yra gelis - tinka bet kokiai
Mano favoritai is visu produktu - rozine serija. Net mano vyras, kuris apskritai nenaudoja nieko, isskyrus duso zele ir sampuna, pasigedo, kai isimeciau i rankinuka, kapiliaru kremo. Sako, kur tas geras kremas, man po skutimosi gerai padeda.
QUOTE(krize @ 2008 11 18, 16:35)
Kremas - brandziai
Mano favoritai is visu produktu - rozine serija. Net mano vyras, kuris apskritai nenaudoja nieko, isskyrus duso zele ir sampuna, pasigedo, kai isimeciau i rankinuka, kapiliaru kremo. Sako, kur tas geras kremas, man po skutimosi gerai padeda.
Aciu
Atėjau tarti pagiriamąjį žodį Margarita alaus balzamui
Labai patiko, plaukučius pašvelnino, paminkštino, iššuokajmi lengvai ir kvapas nuostabus
O labiausiai patiko - kaina
Labai patiko, plaukučius pašvelnino, paminkštino, iššuokajmi lengvai ir kvapas nuostabus
O labiausiai patiko - kaina
Gal kuri dar bandete akiu makiazo valikli?
Traukia mane visa melyna isbandyti
Traukia mane visa melyna isbandyti
Esu naudojus šį dvifazį valiklį, tačiau man graužė akis bei likdavo toks riebumo pojūtis
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 11 19, 16:36)
mano mama su sese BELENKIEK tų dvifazių yra išnaudojusios. kartais nusiperka ką nors kito, bet po to žiūriu ir vėl Rasa stovi
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 11 19, 16:36)
Jeigu nori to dvifazio, kad kaip Panelė Rožė įdėjo nuotrauka, galiu pigiai perleisti. Tik pabandytas
Aš su alergija akių tušui susidūriau, tai iš viso akių mak. valiklių atsisakiau, tik pienelį dabar naudoju. Nes bet kokie valikliai alergijos metu dirgino vokus