Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(Eveline @ 2008 11 01, 12:42)
Laba diena, gal patarsite kokia gerai drekinamaja kauke veidui is lietuviskos produkcijos?
Mano oda misri, retkarciai siek tiek serpetoja. Turiu Rasos drekinamaja kauke (melyna pakuote), bet per silpna jinai man, oda dar daugiau serpetoja nuo kaukes  doh.gif  Kodel?  g.gif

Mano labai panasi oda, vasara blynus galima kepti, ziema siek tiek net serpetoti ima, tai as Rasos stangrinamaja vakare uzsitepu ir imasazuoju. Labai gerai susigeria, oda minksta tampa, svelni, atsigauna. O po nakties atsikelus riebalu pertekliaus nesijaucia visiskai.
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2008 11 04, 12:16)
Mano labai panasi oda, vasara blynus galima kepti, ziema siek tiek net serpetoti ima, tai as Rasos stangrinamaja vakare uzsitepu ir imasazuoju. Labai gerai susigeria, oda minksta tampa, svelni, atsigauna. O po nakties atsikelus riebalu pertekliaus nesijaucia visiskai.

O jos nuplauti nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 11 05, 00:17)
O jos nuplauti nereikia g.gif

Ji kremine, kas nesusigeria, pavalau servetele ir viskas.
Atsakyti
Lietuviškų produktų gerbėjas kviečiu dalyvauti naujame supermamos fotokonkurse - renkame geriausias šukuosenas. Konkurencija kol kas nedidelė, taigi, šansai laimėti prizus - nemaži biggrin.gif
Atsakyti
siandien kazkur interneto platybese pamaciau kad margaritos ranku kremui su saltalankiais suteiktas COSMO geriausio ranku kremo(lygtais blush2.gif ) vardas ax.gif tikrai neblogas gaminukas- man patinka, kaip ir daug kas is lietuviskos produkcijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 06 lapkričio 2008 - 22:28
Giriu Margaritos drėgnas servetėles, abejas. good.gif
Ypač patiko makiažui valyti, nors žandukams šiek tiek šiurkštokos (visos jos man šiurkščios doh.gif ), užtat ryte neužtraiškanoja akys, kaip nuo kitų
Atsakyti
patarkit koki krema is rasos ar margaritos imti normaliai, nekaprizingai odai?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 11 09, 15:24)
patarkit koki krema is rasos ar margaritos imti normaliai, nekaprizingai odai?

siulau rasos matinanti jautriai odai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 09, 14:30)
siulau rasos matinanti jautriai odai rolleyes.gif

lengvai susigeria?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 11 09, 16:30)
lengvai susigeria?

man tai lengvai smile.gif
Atsakyti
Krize, noreciau paklausti o stangrinancia kauke gal galima tepti ir paakius g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2008 11 17, 09:47)
Krize, noreciau paklausti o stangrinancia kauke gal galima tepti ir paakius  g.gif

Galima, tik reiketu saugotis, kad nepatektu i akis. Na, bet cia jau apie kiekviena kosmetikos priemone ta pati galima pasakyti. 4u.gif
Atsakyti