Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

Laba diena, gal patarsite kokia gerai drekinamaja kauke veidui is lietuviskos produkcijos?
Mano oda misri, retkarciai siek tiek serpetoja. Turiu Rasos drekinamaja kauke (melyna pakuote), bet per silpna jinai man, oda dar daugiau serpetoja nuo kaukes doh.gif Kodel? g.gif
Atsakyti
Labai geras kainos ir kokybes derinys thumbup.gif

maciau atsirado lietuviskas kondicionierius, kurio nereikia nuplauti (berods Rasos), gal kuri jau isbandet, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
As taip pat naudoju margaritos sampuna sviesiem plaukam ir alaus balzama, ir siais produktais tikrai esu patenkinta, nes plaukai graziai atrodo, lengvai sukuojasi, be to ir kaina yra mazesne, o kokybe nesiskiria nuo tu garsesniu firmu.
Atsakyti
QUOTE(zinute777 @ 2008 11 02, 21:09)
Labai geras kainos ir kokybes derinys  thumbup.gif

maciau atsirado lietuviskas kondicionierius, kurio nereikia nuplauti (berods Rasos), gal kuri jau isbandet, kokie atsiliepimai?

siiap tai jis kaip ir senokai yra. as naudoju ji bet nuplaunu nes jei nenuplaunu labai suriebina plaukus
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2008 11 03, 09:38)
siiap tai jis kaip ir senokai yra. as naudoju ji bet nuplaunu nes jei nenuplaunu labai suriebina plaukus

oi tai man netiks itariu tada, ir taip riebus labai doh.gif
na isbandysiu siandien rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinute777: 03 lapkričio 2008 - 10:28
QUOTE(eja @ 2008 10 31, 12:13)
O galbūt savo sudėtimi bus panašūs i Rasos rožinę liniją? assa.gif

Galbut ax.gif
Atsakyti
krize, matau, kad daug išmanot šitoj srity - aš vis su klausimais blush2.gif

Suprantu, kad kosmetikos be konservantų nepagaminsi. Kokius konservantus naudoja tie a la "natūralių" kosmetikų gamintojai?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 11 03, 16:26)
Suprantu, kad kosmetikos be konservantų nepagaminsi. Kokius konservantus naudoja tie a la "natūralių" kosmetikų gamintojai?

Ne „a la“ šiaip jau ax.gif Pvz. įvairūs eteriniai ir baziniai augaliniai aliejai turi konservuojamųjų savybių.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 03, 16:14)
Ne „a la“ šiaip jau ax.gif Pvz. įvairūs eteriniai ir baziniai augaliniai aliejai turi konservuojamųjų savybių.

Nesakau, kad visi, bet manau, kad yra nemažai atvejų, kai žodžiai "natūralus", "ekologiškas" yra tik rinkodaros triukas ir nieko daugiau...
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 11 03, 19:22)
Nesakau, kad visi, bet manau, kad yra nemažai atvejų, kai žodžiai "natūralus", "ekologiškas" yra tik rinkodaros triukas ir nieko daugiau...

Tikra tiesa, kadangi Europos Sąjungos lygmeniu nėra tiksliai apibrėžtos „natūralios kosmetikos“ sąvokos. Pvz. aš, sakydama „natūrali kosmetika“, turiu omeny tokią kosmetiką, kuri yra sertifikuota kaip natūrali, t. y. turinti ne mažiau kaip 95 proc. sertifikuotų natūralių augalinių ingredientų.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 11 03, 15:26)
krize, matau, kad daug išmanot šitoj srity - aš vis su klausimais blush2.gif

Tie, kurie "a la" naturalus daznai naudoja toki triuka, deda konservuojancia medziaga, kuri oficialiai nera itraukta i konservantu sarasa. Paprastai tai buna tam tikri ingredientai, kurie oficialiai eina kaip kvepikliai, taciau turi stiprias konservuojancias savybes. Laiko klausimas, kada tas dalykas bus uzdraustas ir privales buti ivardintas kaip konservantas.
Tie, kurie yra naturalus sertifikuoti (o tai nereiskia, kad jie nenaudoja konservantu) paprastai stengiasi naudoti tokius konservantus, kurie butu arciausiai augaliniu naturaliu medziagu, tai gali buti eteriniai aliejai (beje, vieni is didziausiu alergenu), vitaminai C ir E arba naturalus enzimai. Vienintelis variantas, kuomet konservanto i priemone galima nedeti, tai kai priemone yra visiskai be vandens, t.y. vien aliejinio pagrindo. Teko matyti kol kas tik kelias tokias priemones savo gyvenime. Visur, kur sudetyje yra vanduo ir aliejus priemone PRIVALO buti konservuojama.
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 03, 16:14)

Augaliniai aliejai neturi konservuojamuju savybiu. Konservuojamasias savybes aliejuje gali tureti tik esantys vitaminai, pvz jojobos aliejus turi daug vitamino E, kuris is dalies letina gedimo laika, taciau to vitamino tikrai nepakaktu uzkonservuoti produkta, kuriame to aliejaus tik dalis.
Atsakyti
QUOTE(zinute777 @ 2008 11 03, 11:27)
oi tai man netiks itariu tada, ir taip riebus labai  doh.gif
na isbandysiu siandien  rolleyes.gif

O man atvirksciai, mano plaukai sausi tai dar labiau sausino 4u.gif
Atsakyti