Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 24, 12:49)
O margaritos ramuneliu prausiklis ir tonikas probleminei odai ,neblogi? naudojat kuri?

Man tai įstrigo šio prausiklio sudėtis: net penki parabenai doh.gif Siaubelis.
Atsakyti
Mane irgi tie parabenai nustebino. Pirkau "Margaritos" toniką su alavijais. Aš, žinoma, nesitikiu stebuklo už 6 Lt pirkdama, bet tas užrašas "natūrali kosmetika" gal ne vietoj cool.gif
Atsakyti
o as ta laukiu nesulaukiu pirmu atsiliepimu apie plauku formavimo priemones... laba sudomino putos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2008 10 26, 08:53)
o as ta laukiu nesulaukiu pirmu atsiliepimu apie plauku formavimo priemones... laba sudomino putos bigsmile.gif

Įdomu kaip ten su parabenais, nes kai daugiau apie juos pasiskaičiau, tai man jau baisu pasidarė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 10 26, 11:43)
Įdomu kaip ten su parabenais, nes kai daugiau apie juos pasiskaičiau, tai man jau baisu pasidarė cool.gif

aš irgi daug skaičiau ir man visai nebebaisu tongue.gif

aš tai vis misliju, kad Rasos purškiklis su šilkais plaukams tiktų garbanoms atnaujinti ir fiksuoti? g.gif bo antrą dieną po plovimo man jas reik atgaivint šiek tiek, tai su šlapiu vandeniu terliojuosi blush2.gif
Atsakyti
Isiploviau galva su margaritos blondinems,nors esu tamsiai dazyta burnete. Prisiteppiau gaaaaauuuusiai nenupaunamo kremo su gintaru irgi sviesiems plaukams jis berds. Nu ir liuks!!! nOrs kazka po kakzokio,gal alaus sampuno plaukai buvo kaip siaudai, o dabr sunkus ,susiploje, visai nepasipute. Tik,kad svelnumo blizgumo slidumo ner, bet pustaplaukems rekomnduoju (ypac kremuko negailet)
Atsakyti
kokios dar planuojamios naujienos isleisti?
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 25, 10:30)
Man tai įstrigo šio prausiklio sudėtis: net penki parabenai doh.gif Siaubelis.

Parabenai yra plačiausiai visame pasaulyje naudojami konservantai. Vieni juos kritikuoja, kiti gina, tačiau nėra rimtų argumentų juos uždrausti naudoti, nes patikimų tyrimų apie rimtą žalą taip pat nėra. Kremo sudėtyje gali būti vienas konservantas arba kelių konservantų grandinė, bet jų procentinė sudėtis bus panaši. Minimalus kiekis yra reikalingas, kad produktas negestų. O trijų ar penkių konservantų kompleksas yra netgi geriau nei vienas vienintelis parabenas. Taip bent jau sako profesionalūs chemikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 26, 16:46)
Isiploviau galva su margaritos blondinems,nors esu tamsiai dazyta burnete. Prisiteppiau gaaaaauuuusiai nenupaunamo kremo su gintaru irgi sviesiems plaukams jis berds. Nu ir liuks!!! nOrs kazka po kakzokio,gal alaus sampuno plaukai buvo kaip siaudai, o dabr sunkus ,susiploje, visai nepasipute. Tik,kad svelnumo blizgumo slidumo ner, bet pustaplaukems rekomnduoju (ypac kremuko negailet)

tas gintarinis kremas visokių spalvų plaukams tinka. man netiko, nes plaukai gan ploni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 10 26, 16:30)
aš irgi daug skaičiau ir man visai nebebaisu tongue.gif 

aš tai vis misliju, kad Rasos purškiklis su šilkais plaukams tiktų garbanoms atnaujinti ir fiksuoti?  g.gif  bo antrą dieną po plovimo man jas reik atgaivint šiek tiek, tai su šlapiu vandeniu terliojuosi  blush2.gif

As irgi su vandeniu antra diena terliojuos, bandziau si rasa purskikli - jis gerai fiksuoja, bet man siek tiek sulipina, antra karta nepirkciau
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 10 27, 09:44)
As irgi su vandeniu antra diena terliojuos, bandziau si rasa purskikli - jis gerai fiksuoja, bet man siek tiek sulipina, antra karta nepirkciau

aš dabar turiu priemones garbanom, kurios visiškai nelipina ir kažkodėl sumąsčiau, kad to lipinimo visai norėčiau g.gif o be sulipinimo garbanoms nusiskundimų daugiau nėra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 10 27, 10:50)
aš dabar turiu priemones garbanom, kurios visiškai nelipina ir kažkodėl sumąsčiau, kad to lipinimo visai norėčiau  g.gif  o be sulipinimo garbanoms nusiskundimų daugiau nėra?  unsure.gif

Sioks toks sausinimas jautesi, o siaip daugiau nusiskundimu nera smile.gif
Atsakyti