Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 10, 21:30)
Rasa stangrinamaji paakiu krema kur ant pakelio aiskiai parasyta nuo 40+, kad budama 22m pradesiu naudot, nieko neigiamo( zinau kad odos nesugadins bet gal islepins, pripratins,kai po 20metu tikrai reikes, nebus kas padeda....) ?

Rimtai??? blink.gif
As nusipirkau praeita savaite geli su juros dumbliais ir niekur nemaciau to 40+.Pakeuote jau ismeciau.
Bet poveikis jo gan lengvas nera kad temptu kaip rimti geliai keturiasdesimtmetem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 10 11, 11:56)
Rimtai??? blink.gif
As nusipirkau praeita savaite geli su juros dumbliais ir niekur nemaciau to 40+.Pakeuote jau ismeciau.
Bet poveikis jo gan lengvas nera kad temptu kaip rimti geliai keturiasdesimtmetem ax.gif

Tai as ir prisiminiau,kad tu naudoji,na maciau klausima tavo apie ji, ir pati nuejau ieskoti,bet radau tik Rasa krema, o ne geli, kremas apvaliame indelyje(puodeli) ir ant dezutes parasyta 40+ ir jokie dumbliai nepamineti..
Bet kai as miegu dazniausiai po 5 valandas gal man pats tas serija 40+ ,vienos priemones mano butu paaugliams, kitos 40+ biggrin.gif
Atsakyti
Išbandžiau RASOS drėkinamąjį veido kremą jautriai odai be kvėpiklių, parabenų ir tikrai nenusivyliau thumbup.gif
Dar naudoju RASOS stangrinamąjį kūno kremą - irgi malonus odai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 11, 12:35)
Tai as ir prisiminiau,kad tu naudoji,na maciau klausima tavo apie ji, ir pati nuejau ieskoti,bet radau tik Rasa krema, o ne geli, kremas apvaliame indelyje(puodeli) ir ant dezutes parasyta 40+ ir jokie dumbliai nepamineti..
Bet kai as miegu dazniausiai po 5 valandas gal man pats tas serija 40+ ,vienos priemones mano butu  paaugliams, kitos 40+  biggrin.gif

Tu matyt turi omeny si:
Paakių kremas, 15 ml
Su avokadų aliejumi ir provitaminais

Specialus paakių kremas giliai drėkina odą apie akis, mažina senėjimo požymius ir stabdo raukšlių formavimąsi. Kremas praturtintas avokadų aliejumi,vitaminais A, E ir B5 bei specialiu kompleksu Matrixyl, stimuliuojančiu paakių odos gyvybines funkcijas ir kolageno sintezę audiniuose. Kremas stangrina odą aplink akis, mažina patinimus ir paakių raukšles.

Rekomenduojamas brandžiai odai.
O as naudoju sita:
Stangrinamasis paakių gelis, 15 ml
su šilko baltymais ir jūrų dumbliais

Ypatingai lengvas, bekvapis, bespalvis neriebus gelis sukurtas specialiai jautriai paakių odai. Gelio sudėtyje esantys šilko baltymai švelnina, glotnina ir drėkina odą, saugo ją nuo žalingo aplinkos poveikio. Jūros dumblių ekstraktas stangrina odą, suteikia jai elastingumo, lygina mažąsias raukšleles. Gelis lengvai drėkina, gerai susigeria bei saugo jautrią ir lengvai pažeidžiamą paakių odą.

Gelio sudėtyje nėra alergizuojančių dažiklių ir kvapų.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 09 30, 10:20)
Vakar nuspirkau šitą kremą-gelį, tai patiko  bigsmile.gif 

Ir aš patenkinta - oda mažai riebaluojasi, blizga saikingai, atrodo sveika ir padrėkinta. Rašau didelį pliusą smile.gif žiūrėsim, ar jo pakaks prasidėjus šildymui.
Atsakyti
o, geras - Margaritos pakuotes pakeistos rolleyes.gif uzsipirkau Rasos kremu jautriai odai, tai visus bandau. Jautriai odai su issipletusiais kapiliarais: patibnka, kaip tepasi, drekina, bet kazkokio poveikio del raustancios odos tikrai nepamaciau....naudojau 3men g.gif daugiau nepirksiu.
Maitinamasis kremas atgaivino oda thumbup.gif Pirksiu.
Drekinamasis - dar eileje.

Del pienelio, prausiklio ir toniko neabejoju, kad ir toliau naudosiu, bet dabar parupo Margaritos linija...Gal reiks prausikli pabandyti g.gif
Atsakyti
man margarita- super. naturali nebrangi ir gera kosmetika. biski dvokia, bet daiktas geras biggrin.gif
Atsakyti
As naudoju RASA dienini krema, jau 3 indeli, tai labai smile.gif thumbup.gif , toks lengvas, gero kvapo, gerai drekina, super, dar Margarita ranku krema,irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona'kanarele @ 2008 10 17, 14:02)
man margarita- super. naturali nebrangi ir gera kosmetika. biski dvokia, bet daiktas geras biggrin.gif
lotuliukas.gif prajuokinai. Bet ale teisybę pasakei - daiktas tikrai geras.

QUOTE(ginariukas @ 2008 10 24, 12:18)
As naudoju RASA dienini krema, jau 3 indeli, tai labai  smile.gif  thumbup.gif , toks lengvas, gero kvapo, gerai drekina, super, dar Margarita ranku krema,irgi  thumbup.gif
Aų turiu agurkinį margaritos gelį, tai toks jausmas, kad oda nuo jo dar labaiu raudoduoja, nors drėkina tikrai gerai ir pojutis malonus.

O margaritos prausiklis super, vos ne labaiu patinka nei Rasos rožinis.
Atsakyti
O margaritos ramuneliu prausiklis ir tonikas probleminei odai ,neblogi? naudojat kuri?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 24, 12:49)
O margaritos ramuneliu prausiklis ir tonikas probleminei odai ,neblogi? naudojat kuri?
Ką tik apie prausiklį ir rašiau. Man labai patinka: odos nedirgina, nesausina (mano oda jautri), labai skalsus be to. O toniko nesu bandžiusi, tai nieko negaliu pasakyti. Be turėtų būti irgi neblogas.
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2008 10 24, 13:06)
Ką tik apie prausiklį ir rašiau. Man labai patinka: odos nedirgina, nesausina (mano oda jautri), labai skalsus be to. O toniko nesu bandžiusi, tai nieko negaliu pasakyti. Be turėtų būti irgi neblogas.

Maciau ckad apie prausikli raei,bet newbuvau tikra ,kad apie ramuneliu..Aciu smile.gif
Atsakyti