Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(Eveliina @ 2008 10 07, 20:23)
kaip tiksliau vadinas?

RASA dieninis veido kremas yra tik vienas: su šilko baltymais ir UV filtru, žydrame indelyje. Va čia info:

dieninis
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 10 07, 13:00)
dar yra pavadinimu "Esi graži" visokių stipriklių nagams, man rodos, čia "Nail system" gaminys, o jie irgi iš tos pačios Lenkijos  g.gif
turiu Esi graži vandens pagrindu pagamintą gelį nagams, tai gerai išbalina nagus ir šiek tiek atsigauna, tik dėl to vandens pagrindo nelabai patvarus  rolleyes.gif

ir aš taip maniau, bet paskaitykit g.gif
http://www.nails.lt/products
Atsakyti
Įdomiai gaunasi, buvo BŪK, tada atsirado ESI, trūksta tik BUVAU lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš vakar nusipirkau Margaritos prausiklį su ramunėlėmis. SUPER 4u.gif Labiau patiko nei tas iš žolelių rožinis skirtas jautriai odai. Ir kaina dvigubai mažesnė. Na,pažiūrėsiu, koks poveikis po ilgesnio naujimo. Bet kol kas labai labai patinka. bigsmile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti žinovių, o Rasos rožinė serija nepagausės ateity naujais produktais? Man labai reikia drėkinančios kaukės su gera sudėtim biggrin.gif
nepykit už kvailą klausimą.
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2008 10 08, 22:00)
Aš vakar nusipirkau Margaritos prausiklį su ramunėlėmis. SUPER  4u.gif  Labiau patiko nei tas iš žolelių rožinis skirtas jautriai odai. Ir kaina dvigubai mažesnė. Na,pažiūrėsiu, koks poveikis po ilgesnio naujimo. Bet kol kas labai labai patinka.  bigsmile.gif

kiek kainavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 10 08, 10:33)
Įdomiai gaunasi, buvo BŪK, tada atsirado ESI, trūksta tik BUVAU  lotuliukas.gif

kaip čia man atrodo, kad 'būk' yra lenkų, o 'esi' ir 'nail' - lietuvių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 10 09, 14:55)
kiek kainavo?  smile.gif
Pirkau Maximoje, kainavos 6.99Lt. Tas rožinis jautriai odai yra brangesnis, apie 16Lt. Nors, šiaip tai pamėmus, lietuviška kosmetika tikrai nebrangi.

Čia kažkuri šnekėjo apie kaukes. Aš esu naudojusi tik lietuviškas Rasos kaukes, o jokių kitų net nesu bandžiusi. Tai jų su niekuo kitu ir negaliu lyginti.

Gal kuri jau bandėte agurkinį gelį mišriai odai? Ar tikrai jo konsistencija kaip gelio, ar kaip nekieto kremo?
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2008 10 09, 20:09)
Gal kuri jau bandėte agurkinį gelį mišriai odai? Ar tikrai jo konsistencija kaip gelio, ar kaip nekieto kremo?

Apie jį rašiau 2 puslapiai atgal rolleyes.gif konsistencija yra tarp lengvo kremo ir gelio
Atsakyti
Rasa stangrinamaji paakiu krema kur ant pakelio aiskiai parasyta nuo 40+, kad budama 22m pradesiu naudot, nieko neigiamo( zinau kad odos nesugadins bet gal islepins, pripratins,kai po 20metu tikrai reikes, nebus kas padeda....) ?
Atsakyti
kas labiau drekina plaukus: margaritos gintarinis ar rasos dazytiems plaukams?

Gal galite uzpildyti apklausa

http://apklausa.lt/a....php?form=16743

Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 10 11, 10:59)
kas labiau drekina plaukus: margaritos gintarinis ar rasos dazytiems plaukams?

Gal galite uzpildyti apklausa

http://apklausa.lt/a....php?form=16743

užpildžiau mirksiukas.gif
Atsakyti