QUOTE(Lalaa @ 2008 10 02, 16:42)
koks geresnis melynam ar roziniam buteliuke?
sian buvau IKI ir Eurokose, tai nera prausikliu
reikes savaitgali i Maxima uzsukti
man mėlynas nepatiko kaip nuplauna akių makiažą
Papildyta:
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 02, 16:50)
na melynojo nebandzius
bet rozinis vien jau del to kad be dirbtiniu kvapu ir parabenu man mielesnis atrodo
ir dar jame nera to kazkokio sulfato, kuris sukelia labai stipru putojima, ir tai gali dirgint oda- na sitas prausikliukas tikrai man kolkas pats geriausias- nuplauna odele labai svariai ir nedirgina
na tiesa nesu naudojus kazkokiu labai brangiu prausikliu, tai negaliu lygint, bet is prausikliu iki 20lt sitas - numero uno
nėra to sulfato, dėl kurio čia forume ir spaminiuose laiškuose panika keliama (sodium laureth sulfate). o bet tačiau kiek mano žinios traukia, tai tėra viena iš daugelio plaunančių paviršiau aktyviųjų medžiagų, kurios suardo paviršinį riebalinį sluoksnį, kad būtų galima nuplauti nešvarumus. jei nėra prausiklyje SLS, yra kitokio pavadinimo paviršiaus aktyvioji medžiaga/-os, nes be jų bet koks prausiklis/dušo želė/šampūnas savo paskirties neatliks.
man tai SLS buvimas ar nebuvimas nėra nei privalumas, nei trūkumas, kaip ir parabenų, bet jei žmonės mėgsta utinėtis, tai lai utinėjasi
ot kvapiųjų medžiagų, eterinių aliejų veido priežiūros kosmetikoj mielai privengiu
(mano nemeilę mėtom/eukaliptam ir pan. visas forumas seniai žino )