Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(prieblanda @ 2008 10 01, 16:20)
aha  bigsmile.gif  aišku, dar priklauso nuo tušo - MF nusiplauna legvai, o va Dior'ą vakar gavau ir antrą kartą pamuiluot  biggrin.gif

tai tada jamsiu rolleyes.gif
Atsakyti
man bet koki tusa nuplauna ax.gif ir akiu negrauzia thumbup.gif siandien dar nusipirkau rausvaji krema odai su issipletusiais kapiliarais- vakare bandysiu ir dar kauke stangrinancia prigiebiau- dabar maximoj nuolaidos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2008 10 01, 08:05)
Tiktu. Stangrinamasis komponentas jame yra juros dumbliu ekstraktas. Juros dumbliai ne tik stangrina, bet dar aprupina oda mikroelementais.

O nais,tadu jamsiu bigsmile.gif
QUOTE(Skarlet @ 2008 10 01, 09:34)
O aš anksčiau jau pastebėjau nagų kietiklius lietuviškus - tikrai neblogi, o kainuoja už užsienietiškus 10 k pigiau  thumbup.gif vakar išbandžiau rasos kaukę baltoje dėžutėje: nieko blogo pasakyt negaliu, tikiuosi pagirti vėliau  rolleyes.gif

Kuris lietuviskas stipriklis konkreciai patiko?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 01, 17:56)
man bet koki tusa nuplauna ax.gif  ir akiu negrauzia thumbup.gif  siandien dar nusipirkau rausvaji krema odai su issipletusiais kapiliarais- vakare bandysiu ir dar kauke stangrinancia prigiebiau- dabar maximoj nuolaidos rolleyes.gif

koks geresnis melynam ar roziniam buteliuke? g.gif sian buvau IKI ir Eurokose, tai nera prausikliu g.gif reikes savaitgali i Maxima uzsukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 10 02, 17:42)
koks geresnis melynam ar roziniam buteliuke?  g.gif sian buvau IKI ir Eurokose, tai nera prausikliu  g.gif reikes savaitgali i Maxima uzsukti  ax.gif

na melynojo nebandzius ax.gif bet rozinis vien jau del to kad be dirbtiniu kvapu ir parabenu man mielesnis atrodo blush2.gif ir dar jame nera to kazkokio sulfato, kuris sukelia labai stipru putojima, ir tai gali dirgint oda- na sitas prausikliukas tikrai man kolkas pats geriausias- nuplauna odele labai svariai ir nedirgina rolleyes.gif na tiesa nesu naudojus kazkokiu labai brangiu prausikliu, tai negaliu lygint, bet is prausikliu iki 20lt sitas - numero uno first.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 10 02, 16:42)
koks geresnis melynam ar roziniam buteliuke?  g.gif sian buvau IKI ir Eurokose, tai nera prausikliu  g.gif reikes savaitgali i Maxima uzsukti  ax.gif

man mėlynas nepatiko kaip nuplauna akių makiažą rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 02, 16:50)
na melynojo nebandzius ax.gif  bet rozinis vien jau del to kad be dirbtiniu kvapu ir parabenu man mielesnis atrodo blush2.gif  ir dar jame nera to kazkokio sulfato, kuris sukelia labai stipru putojima, ir tai gali dirgint oda- na sitas prausikliukas tikrai man kolkas pats geriausias- nuplauna odele labai svariai ir nedirgina rolleyes.gif  na tiesa nesu naudojus kazkokiu labai brangiu prausikliu, tai negaliu lygint, bet is prausikliu iki 20lt sitas - numero uno  first.gif

nėra to sulfato, dėl kurio čia forume ir spaminiuose laiškuose panika keliama (sodium laureth sulfate). o bet tačiau kiek mano žinios traukia, tai tėra viena iš daugelio plaunančių paviršiau aktyviųjų medžiagų, kurios suardo paviršinį riebalinį sluoksnį, kad būtų galima nuplauti nešvarumus. jei nėra prausiklyje SLS, yra kitokio pavadinimo paviršiaus aktyvioji medžiaga/-os, nes be jų bet koks prausiklis/dušo želė/šampūnas savo paskirties neatliks.
man tai SLS buvimas ar nebuvimas nėra nei privalumas, nei trūkumas, kaip ir parabenų, bet jei žmonės mėgsta utinėtis, tai lai utinėjasi cool.gif
ot kvapiųjų medžiagų, eterinių aliejų veido priežiūros kosmetikoj mielai privengiu rolleyes.gif (mano nemeilę mėtom/eukaliptam ir pan. visas forumas seniai žino biggrin.gif )
Atsakyti
o nagu kietiklis irgi Rasos? kazkaip neteko matyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 10 06, 15:54)
o nagu kietiklis irgi Rasos? kazkaip neteko matyti  g.gif

Ne Rasos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 10 06, 15:54)
o nagu kietiklis irgi Rasos? kazkaip neteko matyti  g.gif

Greičiausiai tai BŪK prekės ženklas g.gif Jie gamina lakus, lako valiklius ir pan. Panašu, kad gamina Lenkijoje ir tik atsiveža čia parduoti su lietuviška išvaizda, nes kiek žinau iš cheminių medžiagų ir pakuočių tiekėjų, tai tokios gamybos Lietuvoje nėra.... Bet produktų negaliu peikti. Neseniai pati pirkau BŪK naujieną: lako valiklį be acetono ir su migdolų aliejum, tai valo visai padoriai, o kaina buvo turbūt mažiausia lentynoje. Jau geriau koksai BŪK iš Lenkijos, nei produktas BE PAVADINIMO made in China ar pan.....
Atsakyti
dar yra pavadinimu "Esi graži" visokių stipriklių nagams, man rodos, čia "Nail system" gaminys, o jie irgi iš tos pačios Lenkijos g.gif
turiu Esi graži vandens pagrindu pagamintą gelį nagams, tai gerai išbalina nagus ir šiek tiek atsigauna, tik dėl to vandens pagrindo nelabai patvarus rolleyes.gif
Atsakyti
As naudoju RASA dienini veido krema, jau 3 buteliuka smile.gif , man jis labai tinka ir patinka, toks lengvas, svelnus, plonai tepasi, neriebus smile.gif isbandykit:)

Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2008 10 07, 20:42)
As naudoju RASA dienini veido krema, jau 3 buteliuka smile.gif , man jis labai tinka ir patinka, toks lengvas, svelnus, plonai tepasi, neriebus smile.gif isbandykit:)

kaip tiksliau vadinas?
sian pirma karta isbandziau rasa maitinamaji krema jautriai odai, kolkas patenkinta rolleyes.gif
ir besirenkant tarp palmolive puslitrinio duso zele ir margaritos puslitrinio su saltalankiais praktiskai uz ta pacia kaina ranka nulinko ties margarita rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 07 spalio 2008 - 20:29