Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(krize @ 2008 09 24, 15:24)
Jus istraukete viena sakini is konteksto. Skaitykite is naujo.

tiesiog vietos forumui sutaupiau, necituodama viso posto biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau suzinoti,ar man tiktu rasos emulsinis sveitiklis, jeigu mano oda truputi spuoguota,jautri ir su keletu issipletusiu kapiliaru smile.gif Kaip manot....
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2008 09 25, 21:13)
Noreciau suzinoti,ar man tiktu rasos emulsinis sveitiklis, jeigu mano oda truputi spuoguota,jautri ir su keletu issipletusiu kapiliaru  smile.gif Kaip manot....

Tikrai tiktu. Jis tuo ir ypatingas, kad yra svelnus ir nei del vienos is Jusu nurodytu problemu, nesukels jokiu komplikaciju. Jums negalima naudoti sveitikliu, kuriu sudetyje yra astriu sveiciamuju daleliu, siame sveitiklyje ju nera.
Atsakyti
user posted image

Vakar nuspirkau šitą kremą-gelį, tai patiko bigsmile.gif lengvas, lengvai susigeria, gerai drėkina, tepiau paakius, veidą, kaklą, tiko viskam. Visgi manau, kad jis tinkamesnis šiltesniam metų laikui, žiemą bus per lengvas, nors dabar tai tikrai dar tinkamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 09 30, 10:20)
Vakar nuspirkau šitą kremą-gelį, tai patiko  bigsmile.gif  lengvas, lengvai susigeria, gerai drėkina, tepiau paakius, veidą, kaklą, tiko viskam.

Blizgesio nepalieka?
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 09 30, 10:59)
Blizgesio nepalieka?

nė trupučio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 09 30, 09:20)
user posted image

Vakar nuspirkau šitą kremą-gelį, tai patiko  bigsmile.gif  lengvas, lengvai susigeria, gerai drėkina, tepiau paakius, veidą, kaklą, tiko viskam. Visgi manau, kad jis tinkamesnis šiltesniam metų laikui, žiemą bus per lengvas, nors dabar tai tikrai dar tinkamas  smile.gif

As, man atrodo, praeita ziema, o gal pavasari ji tepliojausi. g.gif Man tiko jis patalpose, kai oda issauseja ir truksta dregmes. Laukui ir pamaitinimui jautrios odos kremu tepiausi.
Atsakyti
Ar man tiktu stangrinamasis paakiu gelis?Man 23m. ir noriu kazko lengvo greit susigeriancio.Bandziau nemazai kremu,geliai labiau patiko.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 09 30, 14:22)
Ar man tiktu stangrinamasis paakiu gelis?Man 23m. ir noriu kazko lengvo greit susigeriancio.Bandziau nemazai kremu,geliai labiau patiko.

Tiktu. Stangrinamasis komponentas jame yra juros dumbliu ekstraktas. Juros dumbliai ne tik stangrina, bet dar aprupina oda mikroelementais.
Atsakyti
O aš anksčiau jau pastebėjau nagų kietiklius lietuviškus - tikrai neblogi, o kainuoja už užsienietiškus 10 k pigiau thumbup.gif vakar išbandžiau rasos kaukę baltoje dėžutėje: nieko blogo pasakyt negaliu, tikiuosi pagirti vėliau rolleyes.gif
Atsakyti
Ar Rasos prausiklis gerai nuplauna akiu makiaza? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 10 01, 15:14)
Ar Rasos prausiklis gerai nuplauna akiu makiaza?  4u.gif

aha bigsmile.gif aišku, dar priklauso nuo tušo - MF nusiplauna legvai, o va Dior'ą vakar gavau ir antrą kartą pamuiluot biggrin.gif
Atsakyti