Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(katutis @ 2008 09 23, 20:29)
o, pažįstamų veidų temoje  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif 

kas ten per šveitiklis riebiai odai?  g.gif

Tai kad įdomu retsykiais apie vieną kitą produktą paskaityt, tuo labiau kai BIOK vis natūralėja blush2.gif

Mm, man irgi įdomu. Bėda, kad internete nerašo sudėties, čia tai tikrai minusas.
Atsakyti
būtent dėl natūralėjimo ir man smalsu ax.gif

sudėtis gal krize ar jos kolegė parašys rolleyes.gif Arba reik parduotuvėje žiūrėti smile.gif
Atsakyti
prausiklis labai fainas, panašus į Rasos jautriai odai smile.gif
o šveitiklis ganėtinai švelnus, šveičiančios dalelės smulkios, bet kas nemegsta stipriai brūžint veido, tai patiks wink.gif

įdomu kaip kremas-gelis? ar jis kaip Rasos būsimos serijos tas kremas-gelis konsistencijos ar tikras gelis? g.gif:
Atsakyti
sveikos:)

gal jau žinot, kur Klp. jau yra pirkti naujųjų gaminių?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 23, 19:29)

mano nuostata yra tokia - oda ir pati turi dirbti, o ne būti prižiūrima pagal mano, gal ne visada teisingas nuostatas, kad būtų atspari infekcijoms, švari, graži smile.gif Štai kodėl rūpestis dėl galbūt kažkada galinčių išsiplėsti arba neišsiplėsti kapiliarų būtų gerokai perteklinis  rolleyes.gif

Šitoje vietoje nesutinku schmoll.gif Kol dar neturi problemų su kapiliarais, tai ir galvoji, kad niekada neturėsi. Arba tas pats su celiuliltu, raukšlėmis, suglebusia oda. Reikia imtis prevencinių priemonių , kol dar laikas, o ne kai šaukštai popiet. Nes užleidus problemą jau žyymiai sunkiau išspręsti. Na aišku prevenciją turiu omeny, jei yra realus rizikos faktorius, ar tiesiog toks odos polinkis. Kiekvienos mūsų odytė juk skirtinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2008 09 23, 20:05)
sveikos:)

gal jau žinot, kur Klp. jau yra pirkti naujųjų gaminių?

Ačiū 4u.gif

Drogas, Hyper Maxima, Rimi didelės, Kosmada - visoje Lietuvoje, kaip ir Klaipėdoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 23, 19:29)
mano nuostata yra tokia - oda ir pati turi dirbti, o ne būti prižiūrima pagal mano, gal ne visada teisingas nuostatas, kad būtų atspari infekcijoms, švari, graži smile.gif Štai kodėl rūpestis dėl galbūt kažkada galinčių išsiplėsti arba neišsiplėsti kapiliarų būtų gerokai perteklinis  rolleyes.gif

Paaiskinsiu labiau argumentuotai. Odos grozi, elastinguma, lyguma, spalva ir visa kita salygoja kraujotaka. Krauju atnesamas deguonis, vitaminai ir kiti dalykai, kurie maitina oda. Jei kraujagysles silpnos, jos nesugeba tinkamai aprupinti odos ir atsiranda problemos: suglebimas, papilkejimas, sausumas, per stiprus sebumo issiskyrimas ir pan. Kai kraujotaka gera, kraujagysles stiprios ir funkcionalios, nieko odai papildomai nereikia. Stai kodel nesitepu kremais nuo pigmentiniu demiu, rauksliu ar dar velnias zino ko i ateiti, o tepuosi tuo, kuris stiprina kraujagysles.
Prieblanda, naujasis Margarita kremas - gelis tokios pat konsistencijos kaip Rasa probleminei kremas-gelis. Man jis labai gerai drekina ir neriebina, agurkas dar siek tiek poras sutraukia, bet nera jame visokiu krutu dalyku, kurie dar ir salintu problemas kaip anas Rasos.
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2008 09 24, 08:51)
Prieblanda, naujasis Margarita kremas - gelis tokios pat konsistencijos kaip Rasa probleminei kremas-gelis. Man jis labai gerai drekina ir neriebina, agurkas dar siek tiek poras sutraukia, bet nera jame visokiu krutu dalyku, kurie dar ir salintu problemas kaip anas Rasos.

bigsmile.gif tada labai liuks, nes aš kaip tik mislijau apie kokį kremą be pribumbasų, kad tik drėkintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 09 23, 23:05)
Kol dar neturi problemų su kapiliarais, tai ir galvoji, kad niekada neturėsi.  Arba tas pats su celiuliltu, raukšlėmis, suglebusia oda.

ačiū už rūpestį, bet su kapiliarais, tfu tfu, problemų neturiu ir, sprendžiu iš tėvų, lyg ir polinkio tam nėra smile.gif

ne visai tai turėjau omenyje smile.gif Mano idėja - leisti odai dirbti pačiai, man tik šiek tiek prisidedant ir jai nekliudant smile.gif Tai davė iš tikrųjų puikių rezultatų ax.gif Su raukšlėmis ir suglebusia oda labai neprikovosi - po kokiu 40 metų teks su jų buvimu susitaikyti - jų nepadės išvengti nei kremai, nei šveitikliai, nei serumai, deja sad.gif

QUOTE(krize @ 2008 09 24, 08:51)
Stai kodel nesitepu kremais nuo pigmentiniu demiu, rauksliu ar dar velnias zino ko i ateiti, o tepuosi tuo, kuris stiprina kraujagysles.

labai įdomi pozicija g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 24, 08:22)
labai įdomi pozicija  g.gif  rolleyes.gif

Jus istraukete viena sakini is konteksto. Skaitykite is naujo.
Atsakyti
Nieko neturiu prieš lietuvišką kosmetiką ir pati sėkmingai naudoju rožinius produktus, bet vat iškilo toks klausimas: kodėl kai kurie produktai tokie pigūs? blush2.gif Na pvz: tas naujas kremas-gelis kainuoja tik 6 ar 7lt. Suprantu, kad lietuviškos kosmetikos reklamoms ne tiek daug išleidžiama, ir ne iš taip toli vežama, bet vis vien kažkaip jos per mažos. Čia gal dėl to, kad sudedamosios dalys pigios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2008 09 24, 16:19)
Nieko neturiu prieš lietuvišką kosmetiką ir pati sėkmingai naudoju rožinius produktus, bet vat iškilo toks klausimas: kodėl kai kurie produktai tokie pigūs? blush2.gif  Na pvz: tas naujas kremas-gelis kainuoja tik 6 ar 7lt. Suprantu, kad lietuviškos kosmetikos reklamoms ne tiek daug išleidžiama, ir ne iš taip toli vežama, bet vis vien kažkaip jos per mažos. Čia gal dėl to, kad sudedamosios dalys pigios? ax.gif

Pigi ir paprasta pakuote, didziuliai gamybos kiekiai, atidirbta technologija ir nasus irengimai, mazos marketingines islaidos - stai Jums ir atsakymas. Jei tektu pakeisti dabartine pakuote i prabangesne, padaryti spalvinga dezute su paveiksleliais, sidabrais ir auksais, mesti daug reklamos i spauda, produktas galutiniam vartotojui pabrangtu kelis ar net keliolika kartu. Kai, tuo tarpu, tai, kas yra viduje, nepasikeistu visiskai. Naturalus aliejai ir ekstraktai nera pigus, todel, kad islaikyti prieinama kaina vartotojams, turime taupyti kitur.
Atsakyti