Atsalus orams mano misriai odai labai tinka dieninis RASOS kremas gerai drekina oda, tampa tokia miksta ir gaivi o ir buteliukas liuks
QUOTE(krize @ 2008 09 22, 09:56)
Na va ir as grizau, nepagalvokit, kad pabegau
Mano aprasytas kremas yra Rasa jautriai odai kremas nuo issipletusiu kapiliaru - stiprina kraujagysles, gerina odos elastinguma. Drekinamojo kremo beveik analogiska sudetis, tik ten yra daugiau drekikliu.
Nesupyko, malonu atsakineti i protingus klausimus
Mano aprasytas kremas yra Rasa jautriai odai kremas nuo issipletusiu kapiliaru - stiprina kraujagysles, gerina odos elastinguma. Drekinamojo kremo beveik analogiska sudetis, tik ten yra daugiau drekikliu.
Nesupyko, malonu atsakineti i protingus klausimus
nepagalvojau
na, nėra mano oda jautri, gaila Bet šviečiamasis darbas visgi davė vaisių - kai ką nusipirko draugė pasibandymui
abipusiai malonu
QUOTE(katutis @ 2008 09 22, 16:17)
nepagalvojau
na, nėra mano oda jautri, gaila Bet šviečiamasis darbas visgi davė vaisių - kai ką nusipirko draugė pasibandymui
abipusiai malonu
abipusiai malonu
tai tipo jei oda nėra jautri, tai negalit naudot kremų jautriai odai? kažkur čia kažkas prasilenkia
krize, kad jau grįžai, gal pačiulbėsi kada naujoji serija probleminei odai pasirodys?
QUOTE(prieblanda @ 2008 09 22, 18:25)
tai tipo jei oda nėra jautri, tai negalit naudot kremų jautriai odai? kažkur čia kažkas prasilenkia
krize, kad jau grįžai, gal pačiulbėsi kada naujoji serija probleminei odai pasirodys?
visada patartina pirkt kosmetika su uzrasu- jautriai odai, nes jei jau tokiai tinka, tai dazniausiai tiks ir ne jautriai cia gal dar senas nusistatymas- kad jautriai odai skirti kremai butinai riebus buna, bet taip nera, nes jautri oda ne butinai sausa buna
QUOTE(prieblanda @ 2008 09 22, 17:25)
jei oda į riebumą, tai pasirodo, reikia stiprinti kapiliarus Na na
QUOTE(katutis @ 2008 09 22, 21:10)
o kodel ne ? siaip kapiliarus stiprinantis yra tam skirtas kremas, o drekinamasis tai tos funkcijos neturi, ir odai i riebuma puikiai tinka
aš už tai, kad būtų pagal poreikius Šiuo metu poreikio stiprinti kapiliarus nėra Plius, žiemai reikia daugiau maitinančio
QUOTE(katutis @ 2008 09 22, 16:17)
QUOTE(katutis @ 2008 09 22, 20:10)
dar kartą pasiskaitykit ką parašėt nei apie riebią odą, nei apie kapiliarus nerašėt - apgailestavot tik dėl jautrios odos neturėjimo, tai manyčiau mano klausimas buvo logiškas
nu niekaip neradau Rasos jautriai odai maitinancio deficitas pasirodo. teko pirkti kitoki
Prieblanda, del problemines nepaciulbesiu, nes dar kol kas neaisku, turim beda del pakuociu tiekimo. Kadangi serija probleminei odai, tai ir darbai su ja probleminiai
Del jautrios odos kremu: Prieblanda teisi, jei produktas skirtas jautriai odai, tai nereiskia, kad normalia oda turintys zmones naudoti negali. As irgi (nors turiu riebia oda) naudoju krema kapiliarams. Ne del to, kad jau matau problema, o todel, kad nenoriu jos matyti. Kai kapiliarai issiples, joks kremas nebegales padeti, todel visi kremai odai su issipletusiais kapiliarais veikia tik i ateiti, kad nebatsirastu ju daugiau (arba visai neatsirastu), bet tikrai nepasalina jau issipletusiu kapiliaru. Man sitas kremukas patinka ir del to, kad jis yra gerai drekinantis bei prie to paties maitinantis. Bet sioje serijoje yra ir maitinamasis, ir drekinamasis kremai - yra is ko rinktis.
Del jautrios odos kremu: Prieblanda teisi, jei produktas skirtas jautriai odai, tai nereiskia, kad normalia oda turintys zmones naudoti negali. As irgi (nors turiu riebia oda) naudoju krema kapiliarams. Ne del to, kad jau matau problema, o todel, kad nenoriu jos matyti. Kai kapiliarai issiples, joks kremas nebegales padeti, todel visi kremai odai su issipletusiais kapiliarais veikia tik i ateiti, kad nebatsirastu ju daugiau (arba visai neatsirastu), bet tikrai nepasalina jau issipletusiu kapiliaru. Man sitas kremukas patinka ir del to, kad jis yra gerai drekinantis bei prie to paties maitinantis. Bet sioje serijoje yra ir maitinamasis, ir drekinamasis kremai - yra is ko rinktis.
Šiandien iš biok.lt gavau e-mailą apie tai, kad jau pasirodė Margaritos riebiai odai skirti dalykėliai - šveitiklis ir lengvas kremas. Taip pat naujas prausiklis.
Tai įdomu kaip šie dalykai, gal kuri išbandys, parašys
Tai įdomu kaip šie dalykai, gal kuri išbandys, parašys
o, pažįstamų veidų temoje
aš manyčiau, kad mes galim beprasmiškai ginčytis ir ginčytis, kaip kurčias su pliku
mano nuostata yra tokia - oda ir pati turi dirbti, o ne būti prižiūrima pagal mano, gal ne visada teisingas nuostatas, kad būtų atspari infekcijoms, švari, graži Štai kodėl rūpestis dėl galbūt kažkada galinčių išsiplėsti arba neišsiplėsti kapiliarų būtų gerokai perteklinis
kas ten per šveitiklis riebiai odai?
QUOTE(prieblanda @ 2008 09 22, 20:42)
aš manyčiau, kad mes galim beprasmiškai ginčytis ir ginčytis, kaip kurčias su pliku
QUOTE(krize @ 2008 09 23, 10:07)
As irgi (nors turiu riebia oda) naudoju krema kapiliarams. Ne del to, kad jau matau problema, o todel, kad nenoriu jos matyti.
mano nuostata yra tokia - oda ir pati turi dirbti, o ne būti prižiūrima pagal mano, gal ne visada teisingas nuostatas, kad būtų atspari infekcijoms, švari, graži Štai kodėl rūpestis dėl galbūt kažkada galinčių išsiplėsti arba neišsiplėsti kapiliarų būtų gerokai perteklinis
kas ten per šveitiklis riebiai odai?