Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(maumė @ 2008 09 09, 14:10)
ir dar norėčiau pasitikslint, jei kas atsakytų, rasa yra daugiau jaunesnei odai ar margarita?Ar nėra suskirstyta?  mellow.gif

Tiek Rasa, tiek ir Margarita yra skirti plačiai amžiaus grupei. Bendrojo poveikio kremai (maitinamieji, drėkinamieji), neturintys anti-age efekto gali būti naudojami įvairiame amžiuje. Kai tik oda pradeda to reikalauti ax.gif
Rasoje yra keli produktai brandžiai odai - jų sudėtyje yra Matrixyl aktyvioji medžiaga, kuri skirta kovoti su raukšlėmis. Jaunai odai to nereikia.
Margarita produktai yra pagrinde su natūraliais aliejais bei augaliniais ekstraktais. O Rasos kremai turi daugiau veikliųjų medžiagų (pvz.: hialurono rūgštis, betainas ir pan.), jų formulės pažangesnės, kremai brangesni....
Beje, kai kurie gamintojai dabar atsisako skirstyti pagal amžių ir labiau orientuojasi į poveikį. Jeigu tau reikia drėkinimo - prašau, jeigu spuogai - kitas produktas. Tarkim, kremas nuo raukšlių - ar įmanoma nustatyti, nuo kada? Vienos dvidešimtmetės jau kenčia nuo raukšlių, o jų mamos atrodo puikiai. Nes nerūko ir nesidegina soliariumuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 09 10, 08:56)

Margarita produktai yra pagrinde su natūraliais aliejais bei augaliniais ekstraktais. O Rasos kremai turi daugiau veikliųjų medžiagų (pvz.: hialurono rūgštis, betainas ir pan.), jų formulės pažangesnės, kremai brangesni....

o jei palygintume "rūžavą" rasos seriją su margarita, ar joje nėra daugiau natūralių medžiagų?
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2008 09 10, 12:59)
o jei palygintume "rūžavą" rasos seriją su margarita, ar joje nėra daugiau natūralių medžiagų?

Mano subjektyvia nuomone, tai Rasos rausva serija yra pats geriausias iki šiol sukurtas BIOK produktas, tarsi nauja karta. Ir konservantai naujos kartos, ir emulgatoriai ir parfume-free. Ir kaina atitinkamai didesnė nei iki šiol buvo įprasta už lietuviškus kremus.
Margaritos nepeikiu, nes tai jau klasika tapęs produktas, turintis puikų kainos-kokybės santykį. Tiesa, jaunos moterys skundžiasi, kad joms per riebūs šitie kremai. O kieno sausa oda, ypač vyresnio amžiaus, tai džiaugiasi.
Atsakyti
mergaites, norejau paklaust kuri kremuka is rausvos serijos rekomeduotumet labiau- ar maitinanti ar odai su issipletusiais kapiliarais(sio sudetis turtingesne- tai sakau gal jis ir geresnis?). dabar naudoju drekinanti- labai patinka thumbup.gif nusipirkau jau antra pakuote, taip pat ir prausiklio su toniku jau antra pakuote pirkau- o man taip labai retai nutinka blush2.gif bet vat atvesus orams noris ir kazkuo sotesniu palepint oda- manoji dabar pasidare normali- anksciau rieboka budavo, problemu su kapiliarais neturiu, bet gal profilaktiskai nepakenktu tas kremukas:ax: tiesa, man tuoj stuktels 27 metukai- tai sakau gerai butu kad kremukas turetu ir kazkokia stangrinancia funkcija. bet labai nemegstu kai kremas palieka riebalu plevele ant veido ax.gif tikiuosi jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 12, 19:58)
mergaites, norejau paklaust kuri kremuka is rausvos serijos rekomeduotumet labiau- ar maitinanti ar odai su issipletusiais kapiliarais(sio sudetis turtingesne- tai sakau gal jis ir geresnis?). dabar naudoju drekinanti- labai patinka thumbup.gif  nusipirkau jau antra pakuote, taip pat ir prausiklio su toniku jau antra pakuote pirkau- o man taip labai retai nutinka blush2.gif  bet vat atvesus orams noris ir kazkuo sotesniu palepint oda- manoji dabar pasidare normali- anksciau rieboka budavo, problemu su kapiliarais neturiu, bet gal profilaktiskai nepakenktu tas kremukas:ax: tiesa, man tuoj stuktels 27 metukai- tai sakau gerai butu kad kremukas turetu ir kazkokia stangrinancia funkcija. bet labai nemegstu kai kremas palieka riebalu plevele ant veido ax.gif  tikiuosi jusu patarimu 4u.gif

Pagal aliejų sudėtį šie kremai panašūs. Maitinamasis dar turi avokado , medetkų ir ramunėlių ekstraktų - odai raminti. Atvėsus orams turėtų būti kaip tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 09 16, 07:56)
Pagal aliejų sudėtį šie kremai panašūs. Maitinamasis dar turi avokado , medetkų ir ramunėlių ekstraktų - odai raminti. Atvėsus orams turėtų būti kaip tik smile.gif

O kuris labiau drėkina? Mėlynos ar rožinės linijos?
Atsakyti
Aš labai džiaugiuosi Rasa dažytų plaukų šampūnu su šilko baltymais, geresnio dar neturėjau. thumbup.gif Ir plauką papurina, ir slinkimas, berods pamažėjo.
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2008 09 17, 11:24)
Aš labai džiaugiuosi Rasa dažytų plaukų šampūnu su šilko baltymais, geresnio dar neturėjau. thumbup.gif Ir plauką papurina, ir slinkimas, berods pamažėjo.

O mano galvos oda kadangi jautri, tai man nuo jo isberia visa galva, o sampunas patiko, bet naudoti negaliu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2008 09 17, 11:24)

Pritariu tau 100 proc. - tikrai labai geras sampunas, o dar ir lietuviskas - plaukai lengvai sukuojasi, tampa puresni. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vakar isbandziau margaritos alaus kondicionieriu plaukams, tai patiko kaip siandien atrodo plaukai- nepasisiause, svelnus, bet ir purumo neprarade- na bet paties balzamo konsistencija man skystoka pasirode- ko gero labai netaupiai naudosis- nes tepu tepu- o atrodo nieko ant plauku nera blush2.gif bet ko gero del tos lengvos konsistencijos ir neapsunkina plauku g.gif siaip labiau norejau isbandyt alaus kauke, bet kadangi parduotuvej nebuvo tai prigriebiau balzama. o gal kauke tirstesne ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 21, 13:07)
siaip labiau norejau isbandyt alaus kauke, bet kadangi parduotuvej nebuvo tai prigriebiau balzama. o gal kauke tirstesne ax.gif  ?

Kaukė tikrai tiršta.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 05, 18:48)
dabar - nieko smile.gif

anksčiau mėgdavau pirkti būtent šaltalankių dušo želę, ir dabar kartais jos paimu MB  rolleyes.gif

turėsiu omenyje krizes aprašyta kremą - idėja gera kaip dovanėlės, artėjant žiemos šventėms  thumbup.gif Gal ir pati išbandysiu biggrin.gif

krize, koks jo poveikis?
negalvokit, kad natūralistės esam piktos  biggrin.gif  Iš tiesų, tai mes irgi labai suinteresuotos, kad geras produktas būtų gaminamas ir parduodamas kuo arčiau mūsų, todėl ir pakankinau truputį krizę, tikiuosi, ji nesupyko  4u.gif

Na va ir as grizau, nepagalvokit, kad pabegau lotuliukas.gif
Mano aprasytas kremas yra Rasa jautriai odai kremas nuo issipletusiu kapiliaru - stiprina kraujagysles, gerina odos elastinguma. Drekinamojo kremo beveik analogiska sudetis, tik ten yra daugiau drekikliu. 4u.gif
Nesupyko, malonu atsakineti i protingus klausimus ax.gif
Atsakyti