Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 03, 08:28)
tiesiog neitiketina kad su sitiek alieju kremukas gali buti toks lengvas ir nekimsti poru bigsmile.gif
nors cia tikriausiai maitinamojo kremo sudetis,- bet drekinamajam irgi kazkas panasaus skaiciau ax.gif  pats geriausias kremas koki esu turejus 4u.gif

Naturalus aliejai poru nekemsa, kemsa mineraliniai aliejai.
Atsakyti
noriu pagirt biok krema organic,man patiko smile.gif
bet norisi ir koki nauja isbandyti.
dar fainas enziminis rasos sveitiklis smile.gif
nusipirkau neseniai drekinamaji krema melynam ipakavime,tai butu viskas gerai,tik man toks jausmas kad tarsi kazkoks sluoksnis lieka nesusigeriantis
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 09 03, 13:58)
noriu pagirt biok krema organic,man patiko smile.gif
bet norisi ir koki nauja isbandyti.
dar fainas enziminis rasos sveitiklis smile.gif
nusipirkau neseniai drekinamaji krema melynam ipakavime,tai butu viskas gerai,tik man toks jausmas kad tarsi kazkoks sluoksnis lieka nesusigeriantis

man su melynuoju lygiai toks pats jausmas ax.gif ziema buvo gerai, o vasarai nepatiko tas jausmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2008 09 03, 09:22)
Rasa jautriai odai kremo sudetis:

esu maloniai nustebusi, sudėtis iš esmės yra gera biggrin.gif Išskyrus kelis ingredientus, kurie galbūt galėtų būti vertinami nevienodai rolleyes.gif

o kur sertifikatas, kuriuo nepriklausoma institucija patvirtintų kremo gerumą? Kada sertifikuositės? bigsmile.gif

gaila, bet jei tikro natūralumo ieškanti pirkėja paims du kremus, pažiūrės į sudėtį, tai jo eilė gali ir neateiti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 03, 15:06)
man su melynuoju lygiai toks pats jausmas ax.gif  ziema buvo gerai, o vasarai nepatiko tas jausmas smile.gif

Pritariu. Kaip jis žiemą gerai man. Nes nuo paprastas kremas man buvo "per lengvas" žiemą smile.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 03, 17:55)
esu maloniai nustebusi, sudėtis iš esmės yra gera biggrin.gif Išskyrus kelis ingredientus, kurie galbūt galėtų būti vertinami nevienodai  rolleyes.gif

o kur sertifikatas, kuriuo nepriklausoma institucija patvirtintų kremo gerumą? Kada sertifikuositės?  bigsmile.gif

gaila, bet jei tikro natūralumo ieškanti pirkėja paims du kremus, pažiūrės į sudėtį, tai jo eilė gali ir neateiti sad.gif

Kada nors sertifikuosimes, taciau tokie dalykai kainuoja ir paprastai uz tai sumoka galutinis vartotojas. Kas be zenkliuko ant kremo pirkti negali, tas tegul neperka. O kam svarbiau turinys ir kaina - tie perka ir dabar. Visiems geras nebusi. 4u.gif
Va cia siaip, neminesiu pavadinimu, nenoriu nei reklamos, nei antireklamos, vieno is gerai zinomu kosmetikos gamintoju, kurie yra labai naturalus ir sertifikuoti, kremo sudetis. Kas ne aklas, pasilygins.
Sudėtis: vanduo, alijošių lapų ekstraktas*, saldžiųjų migdolų aliejus, glicerilstearatas, avokadų aliejus, glicerolis, simondsijų sėklų aliejus*, bičių vaškas, lanolinas, vynuogių sėklų aliejus, žaliosios arbatos ekstraktas, natrio PCA (pirolidono karboksirūgšties natrio druskos), tokoferolis (vitaminas E), natūralios kvapiosios medžiagos, ksantano derva, citrinų rūgštis, natrio citratas, limonenas (karvenas), linalolis (linalilo alkoholis), citralis, citronelolis, geraniolis, * iš ekologiškai užaugintų augalų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krize: 04 rugsėjo 2008 - 08:22
QUOTE(krize @ 2008 09 04, 09:17)
Kada nors sertifikuosimes, taciau tokie dalykai kainuoja ir paprastai uz tai sumoka galutinis vartotojas. Kas be zenkliuko ant kremo pirkti negali, tas tegul neperka.

Va cia siaip, neminesiu pavadinimu, nenoriu nei reklamos, nei antireklamos, vieno is gerai zinomu kosmetikos gamintoju, kurie yra labai naturalus ir sertifikuoti, kremo sudetis.

taip, sutinku, visos sertifikavimo procedūros kainuoja, bet produkto kainoje galutiniam pirkėjui Lietuvoje vistiek būtų sutaupoma bent transportavimo išlaidų - juk potencialioms Biok klientėms natūrali produkcija yra vežama tik iš užsienio, arčiausiai - iš Latvijos ir mokama už tai nesiraukant smile.gif

kol Jūs laukiate, mes bandome, atsirenkame, pamėgstame, o kitos įmonės užima rinką šiame segmente.

lengviausia pasakyti, kad nenorite be ženkliuko - nepirkite, bet tai yra pasaulinė praktika - tikrinamos, sertifikuojamos farmacijos, kosmetikos įmonės. Dar negirdėjau farmacininkų kalbant - o kam mums tie sertifikatai, jei mes ir taip viską darome pavyzdingai? blink.gif Kam apskritai įmonių auditai reikalingi kasmetiniai?

kaip jau sakiau, iki tikrai neblogo Biok kremo gali ir rankos neprieiti, kol peržiūri tikrai sudėtimi negalinčius pasigirti kitus Biok kremų indelius... Plius, Biok dar naudoja užrašą "organic", nors pavadinimas su turiniu nelabai ką bendro turi ir ar tai nėra sąmoningas vartotojų klaidinimas?

nežinau, kokia čia firma, todėl ir sudėties smulkiau nenagrinėsiu smile.gif Pati visuomet skaitau visą sąrašą, prieš ką nors pirkdama smile.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 04, 13:52)
taip, sutinku, visos sertifikavimo procedūros kainuoja, bet produkto kainoje galutiniam pirkėjui Lietuvoje vistiek būtų sutaupoma bent transportavimo išlaidų - juk potencialioms Biok klientėms natūrali produkcija yra vežama tik iš užsienio, arčiausiai - iš Latvijos ir mokama už tai nesiraukant smile.gif

kol Jūs laukiate, mes bandome, atsirenkame, pamėgstame, o kitos įmonės užima rinką šiame segmente.

lengviausia pasakyti, kad nenorite be ženkliuko - nepirkite, bet tai yra pasaulinė praktika - tikrinamos, sertifikuojamos farmacijos, kosmetikos įmonės. Dar negirdėjau farmacininkų kalbant - o kam mums tie sertifikatai, jei mes ir taip viską darome pavyzdingai?  blink.gif Kam apskritai įmonių auditai reikalingi kasmetiniai?

kaip jau sakiau, iki tikrai neblogo Biok kremo gali ir rankos neprieiti, kol peržiūri tikrai sudėtimi negalinčius pasigirti kitus Biok kremų indelius... Plius, Biok dar naudoja užrašą "organic", nors pavadinimas su turiniu nelabai ką bendro turi ir ar tai nėra sąmoningas vartotojų klaidinimas?
nežinau, kokia čia firma, todėl ir sudėties smulkiau nenagrinėsiu smile.gif Pati visuomet skaitau visą sąrašą, prieš ką nors pirkdama smile.gif

Mes nelaukiame, mes tiesiog negalime imti ir per viena diena tapti sertifikuotais, organiskais ir pan. As norejau pasakyti, kad link to einama, taciau ne viskas gali buti pakeiciama iskart. Nemanau, kad kuriame nors BIOK'o zingsnyje galetumete pastebeti regresa, judame tik pirmyn.
Apie farmacininkus - netiesa, sertifikuojasi jie ne todel, kad labai nori, o todel, kad be to negaletu apskritai nieko gaminti.
BIOK Laboratorijoje yra idiegta ISO kokybes vadybos sistema.
Pereinama prie ekologisku ingredientu.
Kuriami vis geresni ir naturalesni produktai.
Stengiamasi islaikyti prieinama kaina tiems, kurie brangiu produktu negali ipirkti.
Noreciau uzbaigti sia diskusija, nes ji turbut nera labai idomi kitiems. Jei turite klausimu, rasykite man tiesiai per biok.lt svetaineje esancia atsiliepimu arba klausimu skilti. Jei norite susipazinti su mumis artimiau, atvaziuokite, pamatysite kur ir kaip mes dirbame. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2008 09 05, 08:07)
Stengiamasi islaikyti prieinama kaina tiems, kurie brangiu produktu negali ipirkti.
Noreciau uzbaigti sia diskusija, nes ji turbut nera labai idomi kitiems. Jei turite klausimu, rasykite man tiesiai per biok.lt svetaineje esancia atsiliepimu arba klausimu skilti. Jei norite susipazinti su mumis artimiau, atvaziuokite, pamatysite kur ir kaip mes dirbame.  4u.gif
Tai kad labai įdomu skatyti jūsų diskusiją. bigsmile.gif
Atsakyti
Na kodėl, tikrai įdomi diskusija, nes sužinom, kurlink juda Biok, ko galima laukti, nes mes prie fainų naujovių pripratom jau blush2.gif good.gif

O beje, dabar plaukus plaunu su agurkiniu Organic trends šampūnu, tai mažiau plaukai riebaluojasi, vat ax.gif

Atsakyti
man irgi idomi diskusija tongue.gif o kaina tai tikrai BIOK labai prieinama, ir labai dziaugiuos kad uz toki liuksini kremuka kaip RASA netenka moket 100lt, kaip uz sertifikuota ax.gif na bet visad laukiam naujoviu 4u.gif
Atsakyti
o man nuobodi diskusija
man kosmetika arba tinka, arba ne

o dėl natūralumo - man svarbiau maistas, gyvenimo būdas
Atsakyti