Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

o man alijosiaus duske laaabai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 08 28, 18:36)
bet va plaukai po lietuvisku šampūnų panaudojimo tampa neissukuojami, siaudiniai.

o mano plaukai nuo tų LT šampūnų, tapo labai lengvai iššukuojami, "nebesišiaušia", tad pirksiu juos dar tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 08 28, 18:36)
Siulau pastudijuoti tu produktu sudėtį. Mano patirtis su dušo žele: nusipirkau dideli dideli butelį Margaritos dušo želės su šaltalankių aliejum.

Na ir ka gi...tarp visu ingredientų, to šaltalankių aliejaus "buckthorn oil" nerasta nei kvapo. Tai kam apgaudinėti žmones?  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Dušo želė su alijošium "aloe vera" neturi nei vieno ingridiento, kuris bent kvepėtų tuo "aloe vera" (jau nekalbant kad ir pats tos dušo želės kvapas baisus).

suintriguota, ką įmonės atstovės pasakys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 08 28, 17:36)
Mitas kažkoks ta Margaritos kosmetika. Siulau pastudijuoti tu produktu sudėtį. Mano patirtis su dušo žele: nusipirkau dideli dideli butelį Margaritos dušo želės su šaltalankių aliejum. Labai džiaugiausi kad jau dabar tai mano odai patiks. Tik vėliau pradėjau skaitinėti to produkto sudėtį. Visų pirma sudėties lietuviškai nerasta. Tik angliškai. Na bet kadangi man anglų kalba ne kliūtis  smile.gif tai nieko tokio, kaip kitiems tai nezinau  g.gif . Na ir ka gi...tarp visu ingredientų, to šaltalankių aliejaus "buckthorn oil" nerasta nei kvapo. Tai kam apgaudinėti žmones?  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Vedama sportinio intereso parduotuveje paskaitinejau ir kitu dušo želių ingridientus. Dušo želė su alijošium "aloe vera" neturi nei vieno ingridiento, kuris bent kvepėtų tuo "aloe vera" (jau nekalbant kad ir pats tos dušo želės kvapas baisus). Tai kuno priežiūrai tai dar nieko, sueis, bet va plaukai po lietuvisku šampūnų panaudojimo tampa neissukuojami, siaudiniai.

Imones atstoves pasakys:
1. Produktu sudetys yra rasomos ne angliskai, o INCI sistemos terminais (tokie reikalavimai) Placiau apie tai : http://en.wikipedia....tic_Ingredients
2. Saltalankiu aliejus yra zymimas lotynisku pavadinimu "Hippophae Rhamnoides Oil" (jei netikit, prasom ziureti cia http://pubs.acs.org/.../jf001059s.html )
3. Duso zele su alavijais sudetyje yra labai aiskiai nurodytas 7 nuo virsaus ingredientas Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Gel.
Del visu kitu pastabu - skonio reikalas 4u.gif

Papildyta:
Jei etiketeje parasyta, kad produktas su kazkuo, elementariai to kazko sudetyje nebuti negali. Kosmetikos gamintojus labai grieztai kontroliuoja net kelios valstybes institucijos, negalvokite, kad kazkam yra naudinga imti Jus ir kvailinti 4u.gif
Atsakyti
man tai labai patiko Margaritos veido tonikas ir drėkinamasis veido kremas rolleyes.gif
Atsakyti
Nelb pati Rasos jautrios odos veido prausikli smile.gif nors nieko blogo jis man nera padares,be tiesiog kazkaip nemalonu man su juo praustis. daugiau gal nepirksiu jo g.gif
Atsakyti
labai nepatiko margaritos sampunas tamsiems plaukams. spalva tai tikrai ryskesne paliko, bet kad jis visai neisplauna man plauku. isdziuve lieka tokie patys priglude, nepurus ,murzini verysad.gif

mamai niekaip negalejau irodyt kad galva ploviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2008 08 29, 10:56)
Nelb pati Rasos jautrios odos veido prausikli smile.gif nors nieko blogo jis man nera padares,be tiesiog kazkaip nemalonu man su juo praustis. daugiau gal nepirksiu jo  g.gif
Turiu ir aš tą jautrios odos prausiklį. Šiaip tikėjausi kažko tokio, o pasirodė kad nieko per daug ypatingo. Tačiau, kiek esu naudojusi, man vistik jis vienas iš geresnių. Šita prausiklį aų naudoju pakaitomis: vakare IWOSTIN į akne linkusiai odai prasuklį, o ryte - Rasos jautrios odos prausiklis.

QUOTE(ligita8352 @ 2008 08 29, 12:30)
labai nepatiko margaritos sampunas tamsiems plaukams. spalva tai tikrai ryskesne paliko, bet kad jis visai neisplauna man plauku. isdziuve lieka tokie patys priglude, nepurus ,murzini verysad.gif
Na, jau ne, lietuviškų šampunų ne pro kur. Dabar perku LAKME's šampunus ir visa kita kosmetiką plaukams.

Užtat Rasos kaukė jautriai odai - stebūklinga. Oda nerealiai atsigauna ir nera jokių paraudimų.
Atsakyti
nezinau ar zinote bet Norfoje duskes margaritos su nuolaida, didziule bonke+mazesne-6 su centais, noriu pabandyti bet bijau sad.gif nenaudojau dar nieko is margaritos, o da maximoje drekinamasis kremas su toniku irgi 6 su centais tai labai jau domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 29, 18:02)
nezinau ar zinote bet Norfoje duskes margaritos su nuolaida, didziule bonke+mazesne-6 su centais, noriu pabandyti bet bijau sad.gif nenaudojau dar nieko is margaritos, o da maximoje drekinamasis kremas su toniku irgi 6 su centais tai labai jau domina smile.gif

Na, dušo želes manau, kad drasiai galima pirkti net negalvojant. Galiausiai jei tau jos nepatiks, sunaudoti galima kaip putas į vonią; bent jau aš taip darau. O vat del kremų Margaritos - nežinau, nežinau. Man labaiu patinka Rasos linija, nei Margaritos. O netinkamus kremus aš sutepu kojoms ir užkulnims. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2008 08 29, 18:35)
Na, dušo želes manau, kad drasiai galima pirkti net negalvojant. Galiausiai jei tau jos nepatiks, sunaudoti galima kaip putas į vonią; bent jau aš taip darau. O vat del kremų Margaritos - nežinau, nežinau. Man labaiu patinka Rasos linija, nei Margaritos. O netinkamus kremus aš sutepu kojoms ir užkulnims.  mirksiukas.gif

kremukus as irgi pedoms optimizuoju smile.gifo kaip kvapai tu duskiu maciau saltalankiu o aloe
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 29, 18:53)
kremukus as irgi pedoms optimizuoju smile.gifo kaip kvapai tu duskiu maciau saltalankiu o aloe
bigsmile.gif Ok, ne aš viena taip kremus optimizuoju. Na, kvapas kaip kvapas dušo želių, tikrai neintensyvus. Gal ko man norėtusi, tai kad labiau putotu. Užtat odo nesausina, kaip kitos.
Atsakyti