Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(lelyte99 @ 2008 08 08, 14:18)
O alaus kauke plaukams labai susvelnina,sudrekina plaukus?Ar po jos lengva plaukucius issukuoti? mirksiukas.gif

man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Likau nustebina drėkinamuoju Rasos kremu bigsmile.gif thumbup.gif Kažkada seniai buvau bandžiusi ir netiko, bet dabar, kai pamačiau, kad yra su dozatoriumi vėl susigundžiau ax.gif Ir puikiai tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2008 08 09, 15:33)
Likau nustebina drėkinamuoju Rasos kremu  bigsmile.gif  thumbup.gif Kažkada seniai buvau bandžiusi ir netiko, bet dabar, kai pamačiau, kad yra su dozatoriumi vėl susigundžiau  ax.gif Ir puikiai tiko  thumbup.gif

o kuri nusipirkai? senasis tai tas melynose dezutese- man tai jis biski per riebus siam metui- gal ziemai tiktu- bet manau kad iki ziemos pasens tai tepu ant kaklo thumbup.gif o vat naujasis rozinis drekinamasis tai man super thumbup.gif negaliu atsidziaugt- lengvutis lengvutis, ir veidas neblizga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2008 08 06, 19:10)
Beje tokia naujienėlėsmile.gif - Biok nuo rudens žada pradėti gaminti plaukų laką bei putas su alaus mielėmis:)

Iš kur žinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 09, 17:49)
o kuri nusipirkai? senasis tai tas melynose dezutese- man tai jis biski per riebus siam metui- gal ziemai tiktu- bet manau kad iki ziemos pasens tai tepu ant kaklo thumbup.gif  o vat naujasis rozinis drekinamasis tai man super thumbup.gif  negaliu atsidziaugt- lengvutis lengvutis, ir veidas neblizga ax.gif

Aš tai mėlyną pirkau, bet irgi tiko thumbup.gif Gal reiks ir tą rožinį pabandyti, gal dar geresnis bus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2008 08 10, 18:25)
Aš tai mėlyną pirkau, bet irgi tiko  thumbup.gif  Gal reiks ir tą rožinį pabandyti, gal dar geresnis bus  g.gif  biggrin.gif

priklauso nuo odos, kad ir pas mane sausa oda tai tasmelynas labiau drekina nei ruzavas
Atsakyti
nusipirkau margarita stangrinamaji krema pora kartu pasitepiau ir kagi atrodo net veidas sumažėjo.spalva issilygino.puiku,kadangi pigus ,nusprendžiau kai kurias kuno dalis palepinti .tai dabar puikiai žinau kad celiulito kremai pinigu metymas.puikus pasirinkimas,nereikia pirkti visokiu priemoniu kruvos,nes galima ir paakius tepti akiu negraužia,onuo kitu kremu truputi grauždavo.dabar gundausi pirkti rasos priemones.beje prieš naudodama dariau pertrauka nuo kosmetikos ,išvis nieko nenaudojau net muilo,tik kavos tirščiais nusišveisdavau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dora1970 @ 2008 08 22, 17:51)
nusipirkau margarita stangrinamaji krema pora kartu pasitepiau ir kagi atrodo net veidas sumažėjo.spalva issilygino.puiku,kadangi pigus ,nusprendžiau kai kurias kuno dalis palepinti .tai dabar puikiai žinau kad celiulito kremai pinigu metymas.puikus pasirinkimas,nereikia pirkti visokiu priemoniu kruvos,nes galima ir paakius tepti akiu negraužia,onuo kitu kremu truputi grauždavo.dabar gundausi pirkti rasos priemones.beje prieš naudodama dariau pertrauka nuo kosmetikos ,išvis nieko nenaudojau net muilo,tik kavos tirščiais nusišveisdavau. smile.gif

o tai kiek jis kainuoja kad net pigiau nei celiulitiniai kremai gaunas blush2.gif ? vistik veido kremo tai ten kokie 50ml turbut?
Atsakyti
an MARGARITA linija labai patinka - daugiausia gaminiu esu bandzius sitos serijos: veido tonika su alavijais, intymios higienos prausikliai, rkuno, ranku bei koju kremai, plauku sampunai - geros priemones, kaina gera, o be to paskutiniu metu ir pakuotes tampa vis patrauklesnes.
Maciau p/c, kad yra ir rankoms muilas skystas atsirades - reiks pabandyti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 22, 19:48)
o tai kiek jis kainuoja kad net pigiau nei celiulitiniai kremai gaunas blush2.gif  ? vistik veido kremo tai ten kokie 50ml turbut?

Margarita stangrinamasis kremas su alaus mielėm 50 ml - kaina apie 8,00 lt. Kūno kremas tūbelėjė būna 150-200ml, tai pirkti keturis veido kremus būtų tas pats kaip ir vieną vidutinės kainos celiulito kremą. Pati ant savo sėdynės nebandžiau, bet idėja verta dėmesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 08 25, 09:46)
Margarita stangrinamasis kremas su alaus mielėm 50 ml - kaina apie 8,00 lt. Kūno kremas tūbelėjė būna 150-200ml, tai pirkti keturis veido kremus būtų tas pats kaip ir vieną vidutinės kainos celiulito kremą. Pati ant savo sėdynės nebandžiau, bet idėja verta dėmesio biggrin.gif

nu tikrai bigsmile.gif bet sedynei gal biski per riebus tas kremas butu- kazkada turejau kazkoki margaritos krema tai sunkokai geres- maitinantis labai buvo unsure.gif
Atsakyti
Mitas kažkoks ta Margaritos kosmetika. Siulau pastudijuoti tu produktu sudėtį. Mano patirtis su dušo žele: nusipirkau dideli dideli butelį Margaritos dušo želės su šaltalankių aliejum. Labai džiaugiausi kad jau dabar tai mano odai patiks. Tik vėliau pradėjau skaitinėti to produkto sudėtį. Visų pirma sudėties lietuviškai nerasta. Tik angliškai. Na bet kadangi man anglų kalba ne kliūtis smile.gif tai nieko tokio, kaip kitiems tai nezinau g.gif . Na ir ka gi...tarp visu ingredientų, to šaltalankių aliejaus "buckthorn oil" nerasta nei kvapo. Tai kam apgaudinėti žmones? gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Vedama sportinio intereso parduotuveje paskaitinejau ir kitu dušo želių ingridientus. Dušo želė su alijošium "aloe vera" neturi nei vieno ingridiento, kuris bent kvepėtų tuo "aloe vera" (jau nekalbant kad ir pats tos dušo želės kvapas baisus). Tai kuno priežiūrai tai dar nieko, sueis, bet va plaukai po lietuvisku šampūnų panaudojimo tampa neissukuojami, siaudiniai.

Atsakyti