Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(odriana @ 2008 08 06, 21:10)
man tai labai nepatiko, nes laabai jau smirda ir nors stengiausi tepti tolygiai, bet vis vien išmėtė dėmėmis:(

Beje tokia naujienėlėsmile.gif - Biok nuo rudens žada pradėti gaminti plaukų laką bei putas su alaus mielėmis:)

Aš taip pat naudoju Biok Rasa nenuplaunamą plaukų balzamą - super smile.gif Taip pat neblogas veido prausiklis su vaistažolėmis(tas rožinis). smile.gif
Pagiriamasis žodis ir kūno kremui su hialiurono rūgštimi- greitai susigeria, jokio riebumo pojūčio, neįkyrus kvapas......

100proc. pritariu drinks_cheers.gif
jau taip gerai nuplauna makiaza- nelieka jokio juoduliuko thumbup.gif nezinau kaip butu su vandeniui atspariu tusu, bet paprastas tai atrodo tiesiog istirpsta kazkur, ir akiu neerzina smile.gif
Atsakyti
paskutinis kelis mėnesius naudojau lietuviškus šampūnus kaip valomuosius, pirmą kartą plaudavau su lietuvišku, antrą - su geresniu, o būdavo, kad tik su lietuvišku.
tai niežėdavo galvą ir pleiskanų atsirado doh.gif
Atsakyti
man ir nuo margaritos šampūno su mielėm atsirado niežulys ir pleiskanos verysad.gif bandysiu kokį kitą šampūną iš margaritos, bet va alaus kaukė tai liux thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai pirksiu dar bigsmile.gif
Atsakyti
pirkau Biok duso zele su persikais... ispudzio didelio nepadare g.gif
Atsakyti
matėt Biok naujienas?

http://www.biok.lt/page.php

3 rūšių rankų muilai(skysti)

Gal kas jau matė parduotuvėse?
Papildyta:
QUOTE(Ija27 @ 2008 08 07, 14:37)
pirkau Biok duso zele su persikais... ispudzio didelio nepadare  g.gif

o man patiko smile.gif
šiandien pagriebiau vieną buteliuką Eurovaistinėje, nes buvo nuolaida:)
Atsakyti
iš bandytų dalykų man nepatiko tik rasa molio kaukė - labai sunkiai nusiprausė, be to jokio poveikio nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 07, 19:24)
iš bandytų dalykų man nepatiko tik rasa molio kaukė - labai sunkiai nusiprausė, be to jokio poveikio nebuvo..

aš irgi iš jos tikėjausi gero poveikio, bet teko nusivilt......
nors kitus Biok produktus mielai naudoju smile.gif
Atsakyti
man labai patinka viskas, kas ne ant veido tepama biggrin.gif
Atsakyti
ta kauke reik nusisluostyt su servetele ir tik tada nusiplaut likucius mirksiukas.gif man tai ji visai liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 08 07, 12:37)
pirkau Biok duso zele su persikais... ispudzio didelio nepadare  g.gif

Man sita pati mylimiausia. Po jos net kremo nereikia ax.gif
Dabar dar turiu antra favorite - rasos su juru dumbliais rolleyes.gif
O namuose yra visada "budinti" margaritos su pienu ir medumi. Klasika biggrin.gif
Atsakyti
O alaus kauke plaukams labai susvelnina,sudrekina plaukus?Ar po jos lengva plaukucius issukuoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2008 08 08, 14:18)
O alaus kauke plaukams labai susvelnina,sudrekina plaukus?Ar po jos lengva plaukucius issukuoti? mirksiukas.gif

mano plaukai linkę šiauštis tai alaus kaukė juos labai gerai suglotnino, lengvai šukuojasi, dar nei su viena kauke nebuvo tokio gero efekto biggrin.gif
Atsakyti