mano briunetinis tai tikrai netamsina
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 05, 09:47)
esu turejus kazkuri lietuviska kuno pieneli, tai kaip tik pamenu kad labai gerai geres, ir nepalikdavo jokio riebalo, paskui dar turejau anticeliulitini- tai irgi gerai geres- kaip tik galvojau pamegint stangrinamaji- bet tai man labai svarbu kad kunui priemone butu lengvos konsistencijos
Krize- gal gali patart kuris is kuno kremu yra tokios kaip pienelio konsistencijos ?
Krize- gal gali patart kuris is kuno kremu yra tokios kaip pienelio konsistencijos ?
Dabar tik celiulitines odos yra skystesnis, visi kiti kreminiai. Bet atostogu metu kasdien tepliojausi tuo, kur stangrinamasis naujas, tai issausejusiai nuo saules odai labai tiko ir patiko, reikia gerai imasazuoti, bet kadangi tai stangrinamasis kremas, tai masazas netgi labai naudingas. O siaip pleveles jis man nepadarydavo, oda likdavo svelni ir svytinti. Pieneliai man irgi patinka, bet ziema, o vasara reikia kunui kremo, nes daugiau oda sauseja nuo vandens, saules ir vejo.
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 21:55)
mano briunetinis tai tikrai netamsina
Jie ir neturi nei tamsinti, nei sviesinti. Visgi ne cheminiai dazai sudetyje. Augalu ekstraktai, gali tik subtiliai paryskinti spalva. Azuolas - tamsiems, ramuneles -sviesiems. Man mociute nuo vaikystes azuolo arba dilgeliu nuovirais plaukus skalaudavo
as tai neatsidziaugiu alaus sampunu ir medetku toniku (siuo metu tik situos turiu), mano TIGI stovi susigedes kampe Nes su alaus sampunu dvi dienas plaukai purus, ne kiek neriebaluoti, kai su TIGI jau kita diena reikia plaut Tonikas irgi ciotkas, mano odai tiko
iki ziemos jauciu visai pasinesiu ant lietuviskos kosmetikos, labai masina alaus kremas veidui, stangrinantis, tik nzn kokiam odos tipui ir nuo kiek metu ziemai zadu nusipirkt visa serija jautriai odai
iki ziemos jauciu visai pasinesiu ant lietuviskos kosmetikos, labai masina alaus kremas veidui, stangrinantis, tik nzn kokiam odos tipui ir nuo kiek metu ziemai zadu nusipirkt visa serija jautriai odai
alaus kremas? čia biok?
Stangrinamasis kremas, 50 ml
su alaus mielėmis
Stangrinamasis kremas ypač gerai drėkina ir stangrina odą, lygina smulkias raukšleles, saugo nuo aplinkos poveikio. Alaus mielės tai natūralus B grupės vitaminų, aminorūgščių, fermentų ir kitų naudingų mikroelementų šaltinis. Šios vertingos medžiagos gražina ir lygina odą, saugo ją nuo senėjimo, padidėjusio jautrumo, sudirgimo ir uždegimų.
Papildyta:
su alaus mielėmis
Stangrinamasis kremas ypač gerai drėkina ir stangrina odą, lygina smulkias raukšleles, saugo nuo aplinkos poveikio. Alaus mielės tai natūralus B grupės vitaminų, aminorūgščių, fermentų ir kitų naudingų mikroelementų šaltinis. Šios vertingos medžiagos gražina ir lygina odą, saugo ją nuo senėjimo, padidėjusio jautrumo, sudirgimo ir uždegimų.
Papildyta:
aš alaus mieles geriu odai pavalyti ir pagražinti, bet šitas manau gal labiau brandesnei odai
QUOTE(l'eau @ 2008 08 06, 18:58)
aš alaus mieles geriu odai pavalyti ir pagražinti, bet šitas manau gal labiau brandesnei odai
o 25 m. jau brandi ar dar ne?
man tai nuo alaus mieliu visokie grybai puola, tai mastau geriau tept negu gert
QUOTE(bonza @ 2008 08 06, 20:00)
o 25 m. jau brandi ar dar ne?
nu tikrai ne brandi
bet aprasyme niekur neparasyta kad brandziai
aš tik spėjau taip, nes ne brandžią nelabai yra ko stangrint
QUOTE(Gustuke @ 2008 07 22, 14:16)
gal kas turi atsiliepimų apie organic Kūno pienelį su savaiminio įdegio efektu?
man tai labai nepatiko, nes laabai jau smirda ir nors stengiausi tepti tolygiai, bet vis vien išmėtė dėmėmis:(
Beje tokia naujienėlė - Biok nuo rudens žada pradėti gaminti plaukų laką bei putas su alaus mielėmis:)
Aš taip pat naudoju Biok Rasa nenuplaunamą plaukų balzamą - super Taip pat neblogas veido prausiklis su vaistažolėmis(tas rožinis).
Pagiriamasis žodis ir kūno kremui su hialiurono rūgštimi- greitai susigeria, jokio riebumo pojūčio, neįkyrus kvapas......
o plaukų laką reiks bandyt.