esu turejus kazkuri lietuviska kuno pieneli, tai kaip tik pamenu kad labai gerai geres, ir nepalikdavo jokio riebalo, paskui dar turejau anticeliulitini- tai irgi gerai geres- kaip tik galvojau pamegint stangrinamaji- bet tai man labai svarbu kad kunui priemone butu lengvos konsistencijos
Krize- gal gali patart kuris is kuno kremu yra tokios kaip pienelio konsistencijos ?
QUOTE(Ija27 @ 2008 08 01, 12:59)
isbandziusi Margaritos ranku krema nusprendziau ir koju nusipirkti, tai negana, kad kvapas fui, tai dar ir poveikio jokio gal kas patartumet riebesni ranku krema, nes vyrui kasdien tepu, o rankos vis tiek negrazios
Pabandyk Margaritos maitinamąjį kremą su glicerinu ir palmių aliejumi -jis pakankamai riebus O labai sutrūkinėjusias rankas aš tepdavausi su Margaritos riebiu veido kremu (dabar vadinasi apsauginis), tas tai geras riebalas.... išbandytas Laplandijoje, kai teko slidinėti prie minus penkiolikos Užtepi ir tokia plėvelė lieka, joks biesas neima.
turiu klausymėlį , ar yra kuri nors išbandžiusi Margaritos dilgėlių šampūną ?
kokie atsiliepimai ?
kokie atsiliepimai ?
biški sausina plaukus dažnai naudojant, bet labai gerai išplauna geriausia naudot su kokiu švelnesniu pakaitom
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 20:40)
biški sausina plaukus dažnai naudojant, bet labai gerai išplauna geriausia naudot su kokiu švelnesniu pakaitom
o kokie dar būna margaritos šampūnai be dilgėlių ir alaus?
gintariniai (briunetėms - mano mylimiausias ir nuolat perkamas ), su šilko baltymais, kiaušininis, dažytų plaukų ir nuo pleiskanų
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 20:40)
aa, tai man netiks nes mano plaukai sausoki
mano plaukai normalūs, o galvos oda rieboka, bet šitą šampūną kartais panaudodavau 'generaliniam išplovimui', nes dažnesniam naudojimui jis manau geresnis riebiems plaukams. jei plaukai sausoki siūlau gintarinį pabandyt, bent man po jo net balzamo nebereikia, labai pašvelnina ševeliūrą
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 22:20)
mano plaukai normalūs, o galvos oda rieboka, bet šitą šampūną kartais panaudodavau 'generaliniam išplovimui', nes dažnesniam naudojimui jis manau geresnis riebiems plaukams. jei plaukai sausoki siūlau gintarinį pabandyt, bent man po jo net balzamo nebereikia, labai pašvelnina ševeliūrą
gintarinis netiks man , nes šviesiaplaukė esu
o tas kiaušininis gal šviesiem plaukam?
gintarinis yra ir blondinėms. va toks
kiaušininis yra skirtas sausiems, pažeistiems ir dažytiems plaukams.
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 22:41)
gintarinis yra ir blondinėms. va toks
aišku , reiks gal išbandyti
o tas gintarinis šviesina gal dar ?