Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

esu turejus kazkuri lietuviska kuno pieneli, tai kaip tik pamenu kad labai gerai geres, ir nepalikdavo jokio riebalo, paskui dar turejau anticeliulitini- tai irgi gerai geres- kaip tik galvojau pamegint stangrinamaji- bet tai man labai svarbu kad kunui priemone butu lengvos konsistencijos blush2.gif
Krize- gal gali patart kuris is kuno kremu yra tokios kaip pienelio konsistencijos 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 08 01, 12:59)
isbandziusi Margaritos ranku krema  thumbup.gif nusprendziau ir koju nusipirkti, tai negana, kad kvapas fui, tai dar ir poveikio jokio  schmoll.gif gal kas patartumet riebesni ranku krema, nes vyrui kasdien tepu, o rankos vis tiek negrazios  doh.gif

Pabandyk Margaritos maitinamąjį kremą su glicerinu ir palmių aliejumi -jis pakankamai riebus ax.gif O labai sutrūkinėjusias rankas aš tepdavausi su Margaritos riebiu veido kremu (dabar vadinasi apsauginis), tas tai geras riebalas.... išbandytas Laplandijoje, kai teko slidinėti prie minus penkiolikos blink.gif Užtepi ir tokia plėvelė lieka, joks biesas neima.
Atsakyti
aciu, ryt paieskosiu ir parasysiu kaip rankos atrodys smile.gif
Atsakyti
turiu klausymėlį , ar yra kuri nors išbandžiusi Margaritos dilgėlių šampūną ?
kokie atsiliepimai ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantutee: 05 rugpjūčio 2008 - 18:42
biški sausina plaukus dažnai naudojant, bet labai gerai išplauna thumbup.gif geriausia naudot su kokiu švelnesniu pakaitom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 20:40)
biški sausina plaukus dažnai naudojant, bet labai gerai išplauna thumbup.gif geriausia naudot su kokiu švelnesniu pakaitom smile.gif

o kokie dar būna margaritos šampūnai be dilgėlių ir alaus? unsure.gif
Atsakyti
gintariniai (briunetėms - mano mylimiausias ir nuolat perkamas thumbup.gif ), su šilko baltymais, kiaušininis, dažytų plaukų ir nuo pleiskanų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 20:40)

aa, tai man netiks nes mano plaukai sausoki unsure.gif
Atsakyti
mano plaukai normalūs, o galvos oda rieboka, bet šitą šampūną kartais panaudodavau 'generaliniam išplovimui', nes dažnesniam naudojimui jis manau geresnis riebiems plaukams. jei plaukai sausoki siūlau gintarinį pabandyt, bent man po jo net balzamo nebereikia, labai pašvelnina ševeliūrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 22:20)
mano plaukai normalūs, o galvos oda rieboka, bet šitą šampūną kartais panaudodavau 'generaliniam išplovimui', nes dažnesniam naudojimui jis manau geresnis riebiems plaukams. jei plaukai sausoki siūlau gintarinį pabandyt, bent man po jo net balzamo nebereikia, labai pašvelnina ševeliūrą smile.gif

gintarinis netiks man , nes šviesiaplaukė esu mirksiukas.gif
o tas kiaušininis gal šviesiem plaukam?
Atsakyti
gintarinis yra ir blondinėms. va toks
user posted image
kiaušininis yra skirtas sausiems, pažeistiems ir dažytiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 22:41)
gintarinis yra ir blondinėms. va toks
user posted image
kiaušininis yra skirtas sausiems, pažeistiems ir dažytiems plaukams.

aišku , reiks gal išbandyti rolleyes.gif

o tas gintarinis šviesina gal dar ? ax.gif
Atsakyti