Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 01, 13:18)
mergaites o alaus mieliu serijos priemones nepatamsins naturaliu sviesiu plauku ax.gif ? gundaus isbandyt taip graziai visos aprasinejat, bet kad ta ruda spalva tai kazkaip atrodo kad tamsinantis sampunas bus blush2.gif

Alaus serija nei tamsina, nei šviesina. Tą daro Gintarinė serija ax.gif
Atsakyti
isbandziusi Margaritos ranku krema thumbup.gif nusprendziau ir koju nusipirkti, tai negana, kad kvapas fui, tai dar ir poveikio jokio schmoll.gif gal kas patartumet riebesni ranku krema, nes vyrui kasdien tepu, o rankos vis tiek negrazios doh.gif
Atsakyti
nu ir dar karta pagyros lietuviskai kosmetikai 4u.gif
nusipirkau rasos jautriai odai prausikli, tonika ir drekinanti kremukus thumbup.gif
prausiklis super gerai nuplauna nedirgindamas odos net ir tusa, nors ir neputoja gerai, bet net keista kad taip svariai nuplauna, praktiskai toniko nebereik. tonikas irgi malonus- nepalieka lipnumo pojucio. o kremukas laaabai gerai susigeria nepalieka jokios pleveles- neriebina. mano oda misri, su pasausejusiais ploteliais linkusi i spuogus, tai dar po dvieju dienu naudojimo neisbere, o ir raudonumus apramino thumbup.gif bet vistik manau kad sausaodems sitas kremukas butu per liesas lotuliukas.gif nors galvoju pereit prie naturalios kosmetikos, bet lietuviska kosmetika man labai patinka- kuo toliau tuo daugiau vonioj vietos ji uzima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 03, 01:10)
nu ir dar karta pagyros lietuviskai kosmetikai 4u.gif
nusipirkau rasos jautriai odai prausikli, tonika ir drekinanti kremukus thumbup.gif
prausiklis super gerai nuplauna nedirgindamas odos net ir tusa, nors ir neputoja gerai, bet net keista kad taip svariai nuplauna, praktiskai toniko nebereik. tonikas irgi malonus- nepalieka lipnumo pojucio. o kremukas laaabai gerai susigeria nepalieka jokios pleveles- neriebina. mano oda misri, su pasausejusiais ploteliais linkusi i spuogus, tai dar po dvieju dienu naudojimo neisbere, o ir raudonumus apramino thumbup.gif  bet vistik manau kad sausaodems sitas kremukas butu per liesas lotuliukas.gif nors galvoju pereit prie naturalios kosmetikos, bet lietuviska kosmetika man labai patinka- kuo toliau tuo daugiau vonioj vietos ji uzima smile.gif

o kaip kremukas atrodo..?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 03, 01:14)

na as nuotrauku ikelt nemoku blush2.gif tas toks rausvuose ipakavimuose "drekinamasis", su dozatorium. 11 puslapyje forumiete giedradi yra ikelus foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 03 rugpjūčio 2008 - 07:43
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 03, 00:14)

www.biok.lt visi gaminiai su nuotraukom ir aprašymais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 07 22, 13:16)
gal kas turi atsiliepimų apie organic Kūno pienelį su savaiminio įdegio efektu? unsure.gif

Aš kartais pasiteplioju. Viskas būtų puiku, jei ne tas kvapas doh.gif Tepasi maloniai, „įdegis“ labai gražiai rudas, atrodo natūraliai, dryžių ir dėmių niekada man nebūna, nes prieš tai nusišveičiu odą... Na, kaip už tokią kainą, tai tikrai negaila. Ir tas rudumas man bent atsiranda jau kitą dieną po pasitepimo. Tai kelis kartus pasitepus iš viso labai tamsiai galima įrusti, tik tuomet reikėtų nebekvėpuoti, kad nesibaigtų geri įspūdžiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 03 rugpjūčio 2008 - 18:39
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 08 03, 16:38)
Aš kartais pasiteplioju. Viskas būtų puiku, jei ne tas kvapas doh.gif Tepasi maloniai, „įdegis“ labai gražiai rudas, atrodo natūraliai, dryžių ir dėmių niekada man nebūna, nes prieš tai nusišveičiu odą... Na, kaip už tokią kainą, tai tikrai negaila. Ir tas rudumas man bent atsiranda jau kitą dieną po pasitepimo. Tai kelis kartus pasitepus iš viso labai tamsiai galima įrusti, tik tuomet reikėtų nebekvėpuoti, kad nesibaigtų geri įspūdžiai biggrin.gif

na,savaiminio idegio kremai visi pasizymi ne itin ispudingu kvapu,bet ko nepadarysi vardan grozio

irnesakyk.gif reiks isbandyt smile.gif
Atsakyti
tikra teisybe, kad visi kvapa turi, butent del jo i soliariumus ir einu blush2.gif
Atsakyti
Tai va, kad ne visi turi tą kvapą ax.gif SM skaičiau apie išgirtą Dior bronzantą, internete girdėjau gerų atsiliepimų ir apie Laveros bei Green People savaiminio įdegio kremus. Užsisakiau iš Laveros, nekantrauju išbandyti, gal tikrai nebus kvapelio mastau.gif Vistik sudėtis visiškai natūrali..
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 08 04, 13:09)
Tai va, kad ne visi turi tą kvapą ax.gif SM skaičiau apie išgirtą Dior bronzantą, internete girdėjau gerų atsiliepimų ir apie Laveros bei Green People savaiminio įdegio kremus. Užsisakiau iš Laveros, nekantrauju išbandyti, gal tikrai nebus kvapelio mastau.gif Vistik sudėtis visiškai natūrali..

Tai kad tuose kremuose butent naturalus ingredientas eritrulioze ir dvokia. Sintetiniai neturi kvapo.
Atsakyti
Ką tik esu turėjus ,tai absoliučiai niekas nepatiko .Palangoj baigėsi kūno kremas ,tai sakau po pigiąja nusipirksiu Rasa su jūros dumbliais ,nepatiko labai ,kažkoks baltas sluoksnis lieka ant kūno ,sunkiai įsigeria ,sunkiai tepasi doh.gif
Atsakyti