QUOTE(centifolija @ 2008 07 21, 11:57)
Vilniaus IKI nerandu Rasos jautriosios serijos veido prausiklio. Trijose IKI parduotuvėse randau tik pienelį ir toniką
Gal kas užmatėt ir prausiklį? Turiu omenyje va šitą:
Gal kas užmatėt ir prausiklį? Turiu omenyje va šitą:
IKI savo asortimente prausiklio jautriai odai neturi, pasieme tik tonika ir pieneli.
Papildyta:
QUOTE(giedradi @ 2008 07 21, 15:08)
vadinas ne man veinai taip apsirode, kadangi aps mane oda sausoka tai melynas patinka, o va jautriai odai -traukia
nesu radus geresnio ranku kremo negu sitas margaritos, kiek isbandziau kitu bet vis tiee prie to pacio griztu net ir vyras sako kad sis geriausias, na dar rasos is meginelio patiko
nesu radus geresnio ranku kremo negu sitas margaritos, kiek isbandziau kitu bet vis tiee prie to pacio griztu net ir vyras sako kad sis geriausias, na dar rasos is meginelio patiko
Roziniuose (jautriai odai) kremuose yra daugiau naturaliu alieju, kurie geriau susigeria i oda ir nedaro pleveles, taip pat lengvesni emulgatoriai, nelieka ant odos. Jei drekinamasis per lengvas, bandykite ta, kuris odai su kapiliarais. Jo sudetis geresne ir siek tiek maitinimo turi (drekinimo taip pat kaip drekinamasis). As ziema ji naudojau, tai super man buvo.