Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(centifolija @ 2008 07 21, 11:57)
Vilniaus IKI nerandu Rasos jautriosios serijos veido prausiklio. Trijose IKI parduotuvėse randau tik pienelį ir toniką  g.gif

Gal kas užmatėt ir prausiklį? Turiu omenyje va šitą:
user posted image

IKI savo asortimente prausiklio jautriai odai neturi, pasieme tik tonika ir pieneli.
Papildyta:
QUOTE(giedradi @ 2008 07 21, 15:08)
vadinas ne man veinai taip apsirode, kadangi aps mane oda sausoka tai melynas patinka, o va jautriai odai -traukia g.gif
nesu radus geresnio ranku kremo negu sitas margaritos, kiek isbandziau kitu bet vis tiee prie to pacio griztu net ir vyras sako kad sis geriausias, na dar rasos is meginelio patiko

Roziniuose (jautriai odai) kremuose yra daugiau naturaliu alieju, kurie geriau susigeria i oda ir nedaro pleveles, taip pat lengvesni emulgatoriai, nelieka ant odos. Jei drekinamasis per lengvas, bandykite ta, kuris odai su kapiliarais. Jo sudetis geresne ir siek tiek maitinimo turi (drekinimo taip pat kaip drekinamasis). As ziema ji naudojau, tai super man buvo.
Atsakyti
gal kas turi atsiliepimų apie organic Kūno pienelį su savaiminio įdegio efektu? unsure.gif
Atsakyti
Turiu Rasa drekinanti su hialiurono rugstim,atsidziaugt negaliu ax.gif thumbup.gif veidas pasitepus tiesiog svyti,toks gaiviai dregnas atrodo,na..nemoku net paaiskint blush2.gif Dar labai knieti isbandyti stangrinancia kauke su silko baltymais ir dumbliais,skaiciau geru atsiliepimu smile.gif O dar ir nuolaidos dabar,tai butinai nusipirksiu palepint veideli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 07 22, 13:16)
gal kas turi atsiliepimų apie organic Kūno pienelį su savaiminio įdegio efektu? unsure.gif

bandziau viena karta, nes baigineju Dove ir noriu pabaigti ji. is pardziu atrode kad kavpas visai nieko (nes mane labai erzina savaiminio idegio kremų kvapai), bet paskui vis tiek atsirado. kadangi esu baltaode tai nepatiko tai akd jis skirtas visom, ne pagal odos spalva tai kai kur biski plemais nuejo, ko pvz su kitais kremais man nebudavo. na bandziau tik viena karta tai bandysim dar, gal labaiu patiks g.gif

Krize, noreciau paklausti. Turiu user posted image bet jei nenuplaunu man labai greitais susiriebaluoja plaukai, nors is pardziu jie tikrai atrodo kaip silkiniai, ar koks nors poveikis liks jei as ji nuplausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2008 07 23, 09:45)
bandziau viena karta, nes baigineju Dove ir noriu pabaigti ji. is pardziu atrode kad kavpas visai nieko (nes mane labai erzina savaiminio idegio kremų kvapai), bet paskui vis tiek atsirado. kadangi esu baltaode tai nepatiko tai akd jis skirtas visom, ne pagal odos spalva tai kai kur biski plemais nuejo, ko pvz su kitais kremais man nebudavo. na bandziau tik viena karta tai bandysim dar, gal labaiu patiks g.gif

Krize, noreciau paklausti. Turiu user posted image bet jei nenuplaunu man labai greitais susiriebaluoja plaukai, nors is pardziu jie tikrai atrodo kaip silkiniai, ar koks nors poveikis liks jei as ji nuplausiu  g.gif

Liks, liks, as irgi nuplaunu ji visada, nes mano plaukai linke i riebalavimasi, tai nenuplaunamu dalyku jokiu nenaudoju. Plaukas visas naudingasias medziagas pasisavina praktiskai iskart. Nes ant pazeisto nelygaus plauko pavirsiaus, jos iskart prikimba, todel uztepus, itrinus ir nuplovus, visos gerosios medziagos, ant plauko vistiek pasiliks (aisku, jei po to neplausit su Margaritos sampunu, bo tas viska atplauna lotuliukas.gif ).
Atsakyti
Merginos, kiek kainuoja Rasos purškalas plaukams, help!
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2008 07 23, 15:04)
Merginos, kiek kainuoja Rasos purškalas plaukams, help!

Apie 8 lt lentynose turetu stoveti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2008 07 24, 08:48)
Apie 8 lt lentynose turetu stoveti 4u.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu drekinancia Rasos kauke, gal kazkiek ir padrekina oda, bet man noretusi daugiau drekinimo g.gif be to labai man ji panasi i Rasos valomaja kauke biggrin.gif po tos valomosios kaukes labai panasus jausmas kaip ir po drekinancios.. valomojo efekto visai nepastebejau, bet oda atigavus kazkokia budavo smile.gif pirkau net kelis kartus ax.gif
o va turiu dabar dar ranku kremo meginka su silko baltymais ir nakvisom, na tai man nelabai schmoll.gif o dar ir kvapas man labai nepatinka unsure.gif per stiprus..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 26, 08:56)
o va turiu dabar dar ranku kremo meginka su silko baltymais ir nakvisom, na tai man nelabai  schmoll.gif  o dar ir kvapas man labai nepatinka  unsure.gif  per stiprus..

Man irgi tas naujas neypatingas, šaltalankių daug geresnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2008 07 23, 09:45)
Turiu user posted image bet jei nenuplaunu man labai greitais susiriebaluoja plaukai, nors is pardziu jie tikrai atrodo kaip silkiniai, ar koks nors poveikis liks jei as ji nuplausiu  g.gif

Mano plaukai dažyti ir galiukai sausi, o prie šaknų greit riebaluojasi - tai aš šitą balzamą tepu tik ant galų (kaip aliejuką) ir labai nedidelį kiekį, nenuplaunu ir tuomet neriebina. Svarbu - nepadauginti blush2.gif
Atsakyti
mergaites o alaus mieliu serijos priemones nepatamsins naturaliu sviesiu plauku ax.gif ? gundaus isbandyt taip graziai visos aprasinejat, bet kad ta ruda spalva tai kazkaip atrodo kad tamsinantis sampunas bus blush2.gif
Atsakyti