Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

o as nusipirkau margaritos ranku krema su saltalankiais, tai abu su vyru likome patenkinti... kazkaip niekada nesizavedavu lietuviskais, bet dabar to kremo imsim didele pakuote lotuliukas.gif tik vis pagalvoju - kodel lietuviai nepadaro graziu pakuociu, m? g.gif
Atsakyti
na Margaritos pakuotes tai groziu tikrai nepasizymi, o vat naujosioms RASOS pakuotems neturiu priekaistu- atitinka mano kosmetikos priemoniu pakavimo isisvaizduojama ideala- paprastos, kuklios, netgi turi kazkokios elegancijos savyje wub.gif
Atsakyti
na ir gerai kad pakuotes neypatingos, pigiau uz produkta reikia moketi mirksiukas.gif , o jei renkates pagal pakuote tai doh.gif
Atsakyti
Tikrai kaip reiktų kažko kovoje prieš spuogus blush2.gif Gal jau planuoja biok tokią seriją?
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 07 21, 11:55)
Tikrai kaip reiktų kažko kovoje prieš spuogus  blush2.gif Gal jau planuoja biok tokią seriją?

man atrodo rudeniop turi pasirodyti serija skirta problematiškai odai mastau.gif
Atsakyti
Vilniaus IKI nerandu Rasos jautriosios serijos veido prausiklio. Trijose IKI parduotuvėse randau tik pienelį ir toniką g.gif

Gal kas užmatėt ir prausiklį? Turiu omenyje va šitą:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 07 21, 12:57)
Vilniaus IKI nerandu Rasos jautriosios serijos veido prausiklio. Trijose IKI parduotuvėse randau tik pienelį ir toniką  g.gif

Gal kas užmatėt ir prausiklį? Turiu omenmyje va šitą:
[

maciau ji pasilaiciu iki parduotuvej, beto jam ir akcija dabar http://www.iki.lt/in...=3278&ipid=2653
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 07 21, 00:19)
na as drekinamaji melyna tai turiu nusipirkus- bet jis mano misriai odai vasarai per riebus,- (tepu kakla ir paakius- o visa kita su spuogams skirtomis priemonemis, gaila RASA kolkas neturi nieko kovai su spuogais) o vat rausvasis drekinamasis kiek is meginuko galiu sprest butu pats tas bigsmile.gif  bet idomiai- serija skirta jautriai odai, o pasirodo riebiaodems labiau tinkamas ax.gif
ai dar pagirt norejau rasos emulsini sveitikli su apelsinais- tikrai svelnus- labai skaniai kvepia wub.gif  siandien nusipirkau- jau baigiu sukomplektuot beveik visa lietuviska kolekcija blush2.gif

vadinas ne man veinai taip apsirode, kadangi aps mane oda sausoka tai melynas patinka, o va jautriai odai -traukia g.gif

QUOTE(Ija27 @ 2008 07 21, 10:35)
o as nusipirkau margaritos ranku krema su saltalankiais, tai abu su vyru likome patenkinti... kazkaip niekada nesizavedavu lietuviskais, bet dabar to kremo imsim didele pakuote  lotuliukas.gif tik vis pagalvoju - kodel lietuviai nepadaro graziu pakuociu, m?  g.gif

nesu radus geresnio ranku kremo negu sitas margaritos, kiek isbandziau kitu bet vis tiee prie to pacio griztu net ir vyras sako kad sis geriausias, na dar rasos is meginelio patiko
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 07 21, 13:22)
maciau ji pasilaiciu iki parduotuvej, beto jam ir akcija dabar http://www.iki.lt/in...=3278&ipid=2653

Ačiū smile.gif , paieškosiu tenai. Kaip tik ir noriu nusipirkti, kol akcija yra
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 07 21, 13:57)
Vilniaus IKI nerandu Rasos jautriosios serijos veido prausiklio. Trijose IKI parduotuvėse randau tik pienelį ir toniką  g.gif

Gal kas užmatėt ir prausiklį? Turiu omenyje va šitą:
user posted image

Aš irgi Šiauliuose IKI neradau jo g.gif
Papildyta:
QUOTE(giedradi @ 2008 07 21, 17:08)
vadinas ne man veinai taip apsirode, kadangi aps mane oda sausoka tai melynas patinka, o va jautriai odai -traukia g.gif

Tai man tas rožinis tiks tada, nes mėlynas tik dieninis tinka, drėkinantis riebokas g.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilja: 21 liepos 2008 - 21:12
Labutis. biggrin.gif Man labai patinka Rasos serijos kosmetika. thumbup.gif Pati jau keleta metų ja nauduoju ir matau kad ji man labai tinka ir patinka. Ypač dažnas mano pirkinys iš Rasos tai anticeliulitinis kremas su dumbliais Ji nauduojau ir prieš nėštuma ir dabar ,tikrai pastebėjau,kad oda ant pilvu pasidare elastinga ir tas celiulitas ne taip jau ir matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 21 liepos 2008 - 21:20
QUOTE(kkkristuxe @ 2008 07 20, 10:52)
Dievinu "Rasos"  kuno losjona su juros dumbliais thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

o as si losjona pirkau apie balandzio pabaiga, ir nepaziurejau, kad galiojimas iki birzelio, tai teko ismesti biskeli panaudojus doh.gif
Atsakyti