Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(prieblanda @ 2008 07 17, 08:42)
O man dėl to Margarita ir patinka, kad su jais galima nuplaut tuos silikonus  ax.gif  Plaukų minkštinimo ir švelninimo problemą man nuostabiai sprendžia alaus balzamas 

Mano plaukai stori, šiurkštūs, nepaklusnūs, visada sunkiai su jais tvarkiausi, bet dabar vien iš Biok produkcijos susirinkau man puikiai tinkančius produktus ir negaliu atsidžiaugt  thumbup.gif
pirmam plovimui naudoju Margaritos alaus arba dilgėlių šampūną
antram plovimui Margaritos gintarinį tamsiems arba Organic Trends agurkinį
galiausiai alaus balzamas smile.gif

Ot ko neradau tarp Biok gaminių, tai kokio daikto plaukų galiukams, kad galėčiau tepti ant sausų plaukų iki kito plovimo, nes plaukus tiesinu su tiesintuvu ir galai labai sausėja  ax.gif

Aha, tokio daikto dar nera, bet netolimoje ateityje... ax.gif
Atsakyti
Kokia maloni staigmenėlė kremo dėžutėj bigsmile.gif
Kiekvienoj po rankų kremo mėginuką
Atsakyti
QUOTE(eiven @ 2008 07 17, 10:21)
Kokia maloni staigmenėlė kremo dėžutėj  bigsmile.gif 
Kiekvienoj po rankų kremo mėginuką

Tai kad jau seniai dedam, dabar tik pastebejot, ar anksciau nebudavo??? g.gif
Atsakyti
Tik dabar sugalvojau nusipirkt, o anksčiau ką pirkau, buvo be dėžučių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 07 16, 16:55)
nusipirkau alaus šampūną su balzamu, tikrinsiu ar vertas pagyrų ax.gif

vertas vertas mirksiukas.gif ax.gif
QUOTE(prieblanda @ 2008 07 17, 08:42)

Ot ko neradau tarp Biok gaminių, tai kokio daikto plaukų galiukams, kad galėčiau tepti ant sausų plaukų iki kito plovimo, nes plaukus tiesinu su tiesintuvu ir galai labai sausėja  ax.gif

is tos pacios serijos man atrodo kad nera ir purskalo nuo karscio? g.gif jei neklystu..... arba as nemaciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eiven @ 2008 07 16, 10:16)
Nuo šiandien IKI 30 proc. nuolaida Rasos produktams. Bus galima pirkt pabandymui  rolleyes.gif

šiandien nusipirkau pienelį ir toniką jautriai odai su nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
o as nusipirkau margaritos kuno pieneli su isrugomis
labai patinka, skystokas (na bet pavadinime pienelis), kvapas fainulka
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 07 19, 17:53)

ar gerai susigeria susigeria?
Atsakyti
noriu pagirt rasos valomaja kauke thumbup.gif

neisdziusta taip kaip tos kitos molines kaukes- reik nusivalyt su servetele pries nuplaunant- nes ji tokia gan slidi, neizdziovina veiduko, bet tikrai neblogai pravalo 4u.gif
Atsakyti
Dievinu "Rasos" kuno losjona su juros dumbliais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 07 19, 17:53)

o man margarita pienelis labiau patiko nei rasos. g.gif
Esu isbandzius rasos drekinamaji veido krema ir visu tipu opdai user posted image ir jautriai user posted image. tai jautriai odai nelabai tiko, tempia oda, o va tas melynas visai fainas
Atsakyti
na as drekinamaji melyna tai turiu nusipirkus- bet jis mano misriai odai vasarai per riebus,- (tepu kakla ir paakius- o visa kita su spuogams skirtomis priemonemis, gaila RASA kolkas neturi nieko kovai su spuogais) o vat rausvasis drekinamasis kiek is meginuko galiu sprest butu pats tas bigsmile.gif bet idomiai- serija skirta jautriai odai, o pasirodo riebiaodems labiau tinkamas ax.gif
ai dar pagirt norejau rasos emulsini sveitikli su apelsinais- tikrai svelnus- labai skaniai kvepia wub.gif siandien nusipirkau- jau baigiu sukomplektuot beveik visa lietuviska kolekcija blush2.gif
Atsakyti