Įkraunama...
Įkraunama...

KGC Networks

paskutine nesamone...neseniai buvau susitikime...Esa nusipirkus kelis paka uz 800 lt ar 3 ir viena gausiu nemoakamai ir pradesiu savo versla ir ieskosiu tokiu pat kvaileliu, kur investuos i "ora".pinigus .kvailystes ir pinigu plovimas blink.gif
Atsakyti
kažkaip įdomiai KGC Networks 2007 07 23 užsiregistravo VMI kaip PVM mokėtojai. Ar tai reiškia kad jie ,,patapo" legalūs?
Atsakyti
Sveiki,
As naudoju KGC Networks veidui kauke ir ranku ir koju priemones esu labai patenkinta. Zinoma kainos ne mazos, bet man patinka. Is tiesu nera taip brangu apie ka jus cia diskutuojat, bet jai pirkti kelis produktus is karto tai ir kaina daug mazesne. As patenkinta, kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
Labos mamos ir teciai smile.gif
O as siandien buvau, t.y. 2008.07.24 KGC pokalbyje. Pagal skelbima, del darbo. Neva iesko vadybininku, kitam skelbime raso ,jog kuria nuopsava versla ir iesko verslo partneriu. Tai man idomu, pasidare, galvoju, kas cia per verslas, jog reikia verslo partneriu ieskoti internete - siulau darba. Tai nuejau ir pasikalbejau, kas, kaip , kad ir su kuo tai valgoma. Pasirodi ten tikra afera... Isikurusi Laisves alejoje 101a 402 kab. Kurio net nera, tai kalbejomes 401 kab. kuris priklauso Nekilnojamo turto agenturai DIVIDA, tai kaip suprantu, cia yra imone susijusi su tuo KGC Networks. Kviete mane sestadieni i sminara kuris vyks Reval Hotelyje, neva ten aiskins ir pasakos apie si prodykta. Sako pasiimk ir zmona, bus aiskiau ir jai, ir gal ji nores isidarbinti... Tai vat... na ka galiu pasakyti, atsibodo ten sedeti visa valanda man pasokojo ir aiskino ju verslo plana, kaip viskas vyksta, o po pokalbio iskarto sako, tai kaip susidomejai, tai gal registruojam doh.gif sako, tik tu vienas gali nuspersti ko nori, nes aplinkiniai tave nuteiks pries JUOS lotuliukas.gif na iki , tikiuosi pagelbes JUMS mano informacija wink.gif ax.gif
Atsakyti
Savo laiku labai skaudžiai nukentėjau finansiškai nuo šios kompanijos.
Buvau įviliota tokio pat apmulkinto žmogaus , kuris tiesiog nebeturėjo kito kelio,kaip atsiimti savo įdėtus pinigus-kaip mulkinti kitus. verysad.gif

pasiskolinau solidžią sumą iš savo senukų tėvelių, po to graužiausi nagus..
Esmė ta, kad susitikimuose nesako visos tiesos.Vien tik burbulai-kaip viskas pas mus gražu , puiku..Darbas su komiuteriu ir t.t. Kai iš ties pradedi dirbti, pasirodo turi eit į gatvę ir ten ieškot klientų doh.gif , kad galėtum parduot tuos produktus.
Man tai buvo baisus smūgis.Išties labai pykstu pagrinde dėl to.Nei už ką nebūčiau susigundžiusi šiuo darbu, jei būtų iš karto perpėję apie tokį dalykėlį.

Keletą mėnesių desperatiškai blaškiausi po prekybinius centrus( su baime , kad tave tuoj išmes iš ten) siūlydama pakvietimus į procedūras ir kaulydama žmonių telefonus, nes tai svarbiausias momentas -gauti telefono numerį, kad po to galėtum jam skambinti ir vis siūlyti ir siūlyti tuos kremus, kaukes... doh.gif
Verkdavau kiekvieną naktį iš nevilties, nebežinodama , kaip susigrąžinti tuos pinigus. verysad.gif
Atsakyti
jooo ir aš su šia kompanija suspažinus. moteriškė "pasikabino" mane knygine prie lentynos su prichologine literatūrą. pasiūlė vieną knygute iš knygino asortimento. galiu pasakyti, kad knyga pasirodė visai nebloga (Grejus - Vyrai iš marso, moteris iš veneros) smile.gif davė savo vizitinę ir sakė galėsianti parekomeduoti dar to autoriaus knygų. kai pagal jos vizitinę pasidomėjau ta kompanija nustojau kelti ragelį, bet skambino labai ilgai norėdama pakvieti į kažkokią "specialiai man" skirtą renginį smile.gif labai džiaugiuosi, kad laiku nusprendžiau "nebedraugauti" su ta teta, nors pasirodė tikrai labai maloni ir nuoširdi
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2009 04 29, 12:07)
jooo ir aš su šia kompanija suspažinus. moteriškė "pasikabino" mane knygine prie lentynos su prichologine literatūrą. pasiūlė vieną knygute iš knygino asortimento. galiu pasakyti, kad knyga pasirodė visai nebloga (Grejus - Vyrai iš marso, moteris iš veneros) smile.gif davė savo vizitinę ir sakė galėsianti parekomeduoti dar to autoriaus knygų. kai pagal jos vizitinę pasidomėjau ta kompanija nustojau kelti ragelį, bet skambino labai ilgai norėdama pakvieti į kažkokią "specialiai man" skirtą renginį smile.gif labai džiaugiuosi, kad laiku nusprendžiau "nebedraugauti" su ta teta, nors pasirodė tikrai labai maloni ir nuoširdi

aga, čia kompanija tai aš patyliu... smile.gif Nuėjau ir išklausiau ir nusimuilinau kuo toliau .... doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
tai pries pora metu viena moteris is sios kompanijos rengdavo vadybininku kursus, ir baigus juos siulydavo darbus! spekit kokius lotuliukas.gif gerai kad nepasirasiau karsta.gif
Atsakyti
Iki puses metų.
Nuo rugpjūčio 10d. išdirbom bankrutuojančioj įmonėj, išleidžia 2 sav. atostogų, ar mums priklausys išeitinės, jei mus atleidžia iš darbo?
Atsakyti