Įkraunama...
Įkraunama...

KGC Networks

Mano vyro sesuo prieš porą savaičių darėsi pabandymui tą kaukę, sakė, kad poveikis nerealus, dvi dienas oda kaip kūdikio mirksiukas.gif O lankstinuke ir parašyta, kad reikia daryti kas antrą dieną. Aš gal ir susigundyčiau, tik man įdomu, ar ilgam tų priemonių užteks g.gif negaliu kiekvieną mėnesį skirti po 500 Lt vien veido priežiūrai. Bet pabandyti nueisiu.
Atsakyti
QUOTE(Jovvita @ 2006 05 08, 16:26)
Mano vyro sesuo prieš porą savaičių darėsi pabandymui tą kaukę, sakė, kad poveikis nerealus, dvi dienas oda kaip kūdikio  mirksiukas.gif O lankstinuke ir parašyta, kad reikia daryti kas antrą dieną. Aš gal ir susigundyčiau, tik man įdomu, ar ilgam tų priemonių užteks  g.gif negaliu kiekvieną mėnesį skirti po 500 Lt vien veido priežiūrai. Bet pabandyti nueisiu.

KGC Networks.... tikrai "rimta firma" hihihi.gif kaip kazkas jau pastebejo ,neaisku kelinta karta keicia pavadinima... beveik po kiekvieno didesnio skandalo... kiek supratau rytoj per LNK "Sroves" rodys apie ju veikla... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jolanta* @ 2006 05 21, 22:57)
KGC  Networks.... tikrai "rimta firma"  hihihi.gif  kaip kazkas jau pastebejo  ,neaisku kelinta karta keicia pavadinima... beveik po kiekvieno  didesnio skandalo...  kiek supratau  rytoj  per LNK  "Sroves" rodys  apie ju veikla...  doh.gif

rimtai apie juos? bigsmile.gif

cia gal ta tema, kur zada milijonus, o paskui viska prarandi? g.gif

Atsakyti
Tikrai "Sroves" ryt apie juos rodys.
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2006 05 21, 23:42)
Tikrai "Sroves" ryt apie juos rodys.

Kiekvienais metais sukuria apie juos "nebloga" siuzeta.... O ju piramide nepajudinama ,kaip stovejo taip ir stovi .... (vietoje) hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Va ir parodė. Daug tiesos kalbėjo žmonės apie tą kompaniją.
Atsakyti
o tai siandien rode? unsure.gif

kodel as galvojau, kad antradieni rodys? g.gif

papasakokit trumpai 4u.gif

Atsakyti
kokios dar tiesos kalbejo?.. beje lb malonu kad trina mano zinutes. kai zmogus tiesa sako tai ir istrina?... nu jo...
Atsakyti
Tai ka tokio sakei, kad istrine? O, Gold Man, kartais ne SSS dirba?
Atsakyti
noriu placiau suzinoti apie tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma30: 18 balandžio 2007 - 14:05
siulyciau nesusidometi, KGC . Buvau pokalbyje, tai apie tai kokius milziniskus pinigus gali uzsidirbti klausiau pusantros valandos. bet, kad realiai apie ka nors butu kalbeje tai kur tau. vos ispesiau kiek realiai kainuoja tos prekes. ir beda ta, kad reikia kas menesi pirkt po produkta, kad tavo elektronine parduotuve egzistuotu. pabandziau ju produktu, pylingas rankom ( kuris kaip keista tinka ir galvai smile.gif ) ir krema, neiko ispudingo. o toki pilinga pati namie pasidariau ir poveikis geresnis smile.gif tiesiog paprastas pilingas ir pasildytas aliejus smile.gif o siaip, tai pernelyg abstraktu ten viskas.
Atsakyti
as snd kaip tik buvau susitikime doh.gif pribure arabu, pripute miglos blink.gif esa gausiu didelius pinigus bet reikai investuoti drinks_cheers.gif o kaip isgirdau...investicija nuo 700-2200 lt blink.gif blink.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti