Įkraunama...
Įkraunama...

KGC Networks

As nors ne mama bet domejausi KGC ir uzsukau cia nnes google ismete. Sendien buvau pirmajame susitikime. Dar apie pinigus nieko nesake:). Ryt vel kviete. Mano kad apdurnins:).... Tai dabar isitikinau visiskai kad net neverta prasidet...
Atsakyti
tik neprasidekit su jais!
pazistu zmoniu, kurie ne viena tukstanti paliko ten blink.gif
Atsakyti
As vakar jau irgi buvau pokalbyje su ta KGC, jau taip gieda, kad net ausys linksta,o bustine ju dabar smetonos g. netoli respublikos bustines, arba prie kavinukes "taskas". Kviete siandien i pokalbi, bet paskambinau pasakiau kad neisiu, o dabar dar cia pasiskaiciau ir tikrai dziaugiuos, kad daugiau laiko negaisau. juo labiau tokius pinigus kist, dave vakar krema rankom pabandyt, atseit 72valandu apsauga, man po pirmo gero pasimirkymo, kremo rankom vel reikejo.
netikiu as tokiais dalykais, ir nervina, kai eini, tikiesi kazkokio darbo, o ten tik ir ziurek kaip melzia pinigus.
Atsakyti
Mano drauge vakar kaip tik pasakojo apie sia kompanija - sako kad pristojo su tom veido kaukem uz 30 Lt, tai nebegali pabegt. Uzpilde kazkokia anketa, tai skambina ir skambina - ir darbo dienom, ir savaitgali anksciausiai, galu gale ji nusiunte savo kolege tos kaukes darytis. Na, pasigrazino ji, viskas gerai baigesi, jokiu sutarciu nepasirase. O tos mano drauges ir vel nepalieka ramybeje, ir vel skambineja, nusiunte ji kita drauge, pasigrazino ir ji, kazka nepatenkinta susnekejo, tai teko 50 Lt moketi.
O siaip del tinklinio marketingo, tai gyvas jis ir galima uzsidirbti nemazai, bet as pripazistu tik toki, kur prekiauja aukstos kokybes produktais ir kur investuoti paciam nieko nereikia - tiesiog prekiauji, renki zmones ir gauni %.
Atsakyti
nu va ir as susiduriau su KGC. Paidariau kauke, pats poveikis tai patiko. O del isidarbinimo, tai irgi kviecia i pokalbi, atseit papasakos apie kompanija ir pan. Saita paziurejau, tai itartina pasirode, kad jokiu pavardziu, jokios istorijos ir t.t. Manau, kad uzdirba ne tos moteriskaites, kur gatvej "auku" iesko, o kazkokie vadovai ar pradininkai, kurie uz visu stovi. Nueisiu gal i pokalbi. ne isidarbint, bet idomu paklausinet kas uz visko stovi ir kaip tai "darbuotojai" sekas smile.gif Smalsumas smile.gif Gal ka ispesiu cool.gif
Atsakyti
Aš pas draugę darausi jų kaukę kartais, už 20lt, oda kurį laiką lygi ir skaisti būna, tikrai efektas matosi, man tai atrodo nėra labai brangu,į bet kurį saloną nueik, tai mažiausia 50lt kaukė kainuos. Nu nežinau... g.gif
Atsakyti
na as vakar irgi pokalbyje buvau, o siandien pristatyme-konferencijoj... man irgi tai nekaip kvepia... bet net nzn, ka daryt... nepatinka, kad investuot reikia, o paskui kol rasi nauju klientu-pardaveju...
gal dar kas yra susidures? papasakokit daugiau...
Atsakyti
QUOTE(Doroti @ 2005 12 17, 17:24)
na as vakar irgi pokalbyje buvau, o siandien pristatyme-konferencijoj... man irgi tai nekaip kvepia... bet net nzn, ka daryt... nepatinka, kad investuot reikia, o paskui kol rasi nauju klientu-pardaveju...
gal dar kas yra susidures? papasakokit daugiau...

Taip, as taip pat su tuo susiduriau. Nieko ten baisaus nera. Nieks neprievartauja ir nepersekioja. Nusipirkau kauke, kuria naudoju dar tik 2 savaites, o rezultatai jau akivaizdzai matomi. Drauge (skeptike) tai pamaciusi irgi uzsimane.;-) Brangu, bet juk ir kokybiski darbuziai brangus, ar ne? :-)
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2005 08 19, 13:57)
Mano drauge vakar kaip tik pasakojo apie sia kompanija - sako kad pristojo su tom veido kaukem uz 30 Lt, tai nebegali pabegt. Uzpilde kazkokia anketa, tai skambina ir skambina - ir darbo dienom, ir savaitgali anksciausiai, galu gale ji nusiunte savo kolege tos kaukes darytis. Na, pasigrazino ji, viskas gerai baigesi, jokiu sutarciu nepasirase. O tos mano drauges ir vel nepalieka ramybeje, ir vel skambineja, nusiunte ji kita drauge, pasigrazino ir ji, kazka nepatenkinta susnekejo, tai teko 50 Lt  moketi.
O siaip del tinklinio marketingo, tai gyvas jis ir galima uzsidirbti nemazai, bet as pripazistu tik toki, kur prekiauja aukstos kokybes produktais ir kur investuoti paciam nieko nereikia - tiesiog prekiauji, renki zmones ir gauni %.

Gal dar ir moteriškė vardu Almira ten buvo?
Nes ta Almira tai man po 10 kartų per dieną skambindavo....
Atsakyti
As irgi dariausi kauke veidui, pylinga plastaku ir pedu. Nu poveikis liuks. Ir tik uz 40 litu. Labai malonios moteriskes(Elvyra mane "aptarnavo", o kita lyg tai Tatjana). Nieko negruzino apie istojima kompanijon. Mano sese jau kelis sykius lankesi, jos veidas buvo problematiskas, tai poveikis akivaizdus. O apie tokius "marketingus" esu girdejusi... Tiesa, jos klientes priima bute Vasario 16 g.
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 02 11, 09:40)
As irgi dariausi kauke veidui, pylinga plastaku ir pedu. Nu poveikis liuks. Ir tik uz 40 litu. Labai malonios moteriskes(Elvyra mane "aptarnavo", o kita lyg tai Tatjana). Nieko negruzino apie istojima kompanijon. Mano sese jau kelis sykius lankesi, jos veidas buvo problematiskas, tai poveikis akivaizdus. O apie tokius "marketingus" esu girdejusi... Tiesa, jos klientes priima bute Vasario 16 g.

taigi cia skirtingi dalykai. kaip ir Oriflame arba Avon- viena yra kai tu tik klientas ir perki is ju, o kita- kai pradedi kartu dirbt.

Tik skirtumas, kad cia reikia butinai paciam uz tam tikras sumas pirkt prekes kiekviena menesi (kuri paskui turbut taip ir realizuoja, kad priimineja zmones butuose)

Atsakyti
sveikutes....tai va mane kaip tik ryt kaip ir kviecia darytis veido valyma tame vasario 16 bute, ir butent viena mano drauge- pazistama mane jiem srekomendavo, tai vis neapsisprendziu eit pas juos- del vienakrtinio trumpalaikio poveikio ..ar neverta? blush2.gif
Atsakyti