QUOTE(saulute26 @ 2006 08 16, 12:44)
o vyro tevai?
maniskiai dirba, vyro siauliuose gyvena, tai gal brolis pades, jo darbo grafikas laisvesnis. bet irgi paziuresiu ka darbdaviai pasiulys, jei alga bus tokia pat tai neapsimoka, nes auklei sumokesiu visa alga
o del darzelio tai labai daug nuo aukletojos priklauso, mano bendradarbe maergyte leido `1,1 metuku ir ji niekad nesirgo. bet pas juos grupei 8 vaikai ir tai ne visi buna.
o kaip vyresnioji, ar ji padeda?
maniskiai dirba, vyro siauliuose gyvena, tai gal brolis pades, jo darbo grafikas laisvesnis. bet irgi paziuresiu ka darbdaviai pasiulys, jei alga bus tokia pat tai neapsimoka, nes auklei sumokesiu visa alga
o del darzelio tai labai daug nuo aukletojos priklauso, mano bendradarbe maergyte leido `1,1 metuku ir ji niekad nesirgo. bet pas juos grupei 8 vaikai ir tai ne visi buna.
o kaip vyresnioji, ar ji padeda?
Vyro tėvai išsiskyrę ir gyvena kitam mieste tikrai be šansų, kad pažiūrėtų. Vyresnioji pažaidžia kai nori bet šiap aš jos niekada nevarau ir nepriverčiu, juk gimdžiau ne tam, kad ji būtų aukle Kalbėjau su kitom mamytėm sakė pats geriausias darželis Pasaka, ar ka žinot apie jį?