Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

QUOTE(saulute26 @ 2006 08 16, 12:44)
o vyro tevai?
maniskiai dirba, vyro siauliuose gyvena, tai gal brolis pades, jo darbo grafikas laisvesnis. bet irgi paziuresiu ka darbdaviai pasiulys, jei alga bus tokia pat tai neapsimoka, nes auklei sumokesiu visa alga doh.gif
o del darzelio tai labai daug nuo aukletojos priklauso, mano bendradarbe maergyte leido `1,1 metuku ir ji niekad nesirgo. bet pas juos grupei 8 vaikai ir tai ne visi buna.
o kaip vyresnioji, ar ji padeda?

Vyro tėvai išsiskyrę ir gyvena kitam mieste tikrai be šansų, kad pažiūrėtų. Vyresnioji pažaidžia kai nori bet šiap aš jos niekada nevarau ir nepriverčiu, juk gimdžiau ne tam, kad ji būtų aukle smile.gif Kalbėjau su kitom mamytėm sakė pats geriausias darželis Pasaka, ar ka žinot apie jį?
Atsakyti
Sveikute,
cia tas darzelis kur pagal voldorfo metodika mokina? man ji nelabai priimtina, nes as jau su maziliu kalbu keleta kalbu( per diena su aplinkiniais ir artimais gaunasi 3 kalbos), o jie mazyliu kalbu nemokina, prailgina vaikyste ir zaidzia jie mediniais zaislais (cia kiek skaiciau ir kiek girdejau kalbant, gali aisku buti netikslu). tai tokie zaislai liuks thumbup.gif tik kad tik jie butu pas mazyli nenoreciau. man labiau prie sirdies montesori metodika arba tradicine. biggrin.gif
o jums?
smagu kad vyresniajai dukrytei neuzkrauni, nes ir musu su broliu tarpas nemazas, o tevai megdavo man uzkrauti, tai nueik is darzelio paimt, tai jei eini pas drauge ar i kiema tai butinai broli paimk ir t.t. doh.gif tai kartais nesmagu budavo. bet musus name tokios mes tris buvom, tai kazkaip susitaikeme. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2006 08 18, 12:48)
Sveikute,
cia tas darzelis kur pagal voldorfo metodika mokina? man ji nelabai priimtina, nes as jau su maziliu kalbu keleta kalbu( per diena su aplinkiniais ir artimais gaunasi 3 kalbos), o jie mazyliu kalbu nemokina, prailgina vaikyste ir zaidzia jie mediniais zaislais (cia kiek skaiciau ir kiek girdejau kalbant, gali aisku buti netikslu). tai tokie zaislai liuks thumbup.gif  tik kad tik jie butu pas mazyli nenoreciau. man labiau prie sirdies montesori metodika arba tradicine. biggrin.gif
o jums?
smagu kad vyresniajai dukrytei neuzkrauni, nes ir musu su broliu tarpas nemazas, o tevai megdavo man uzkrauti, tai nueik is darzelio paimt, tai jei eini pas drauge ar i kiema tai butinai broli paimk ir t.t.  doh.gif tai kartais nesmagu budavo. bet musus name tokios mes tris buvom, tai kazkaip susitaikeme.  smile.gif

Labas,
as ieskojau darzeli , kad butu netoli namu, tiesa del metodinio destymo nelabai kreipiau demesio. Dabar susimasciau ar yra kur Zirmunuose koks kitas darzelis kur kita metodika. O, gal tu zinai? smile.gif
Atsakyti
Sveiki.

Nuo rugsejo6d. ir mano mazius zada patapti zirmunelio aukletiniu. Jam 1,9men. Zadu leisti puse dienos...mus prieme i vyresne nei maziausiu grupe..gal forume yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanko ta grupe?..butu idomu isgirsti apie aukletojas, atmosfera, vaikucius, tradicijas ir kt.

Atsakyti
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 19, 14:57)
Labas,
as ieskojau darzeli , kad butu netoli namu, tiesa del metodinio destymo nelabai kreipiau demesio. Dabar susimasciau ar yra kur Zirmunuose koks kitas darzelis kur kita metodika. O, gal tu zinai? smile.gif

sveikute,
kiek zinau pas lietuvos darzeliuose populiariausios kokios 4 metodikos. dar yra mi ties darzelis (netoli vaiku namu).

kai buvau sitam darzeli vedeja pasake, kad yra skirtingos grupes, bet tik nuo 3 metuku, o iki tol visiem bendra Leituvos programa biggrin.gif

o i darba tikriausiai nepavyks gristi, tai tikriausiai teks dar su mazyliu pabuti namuose arba ieskoti kito darbelio. doh.gif

p.s. ziuriu mes vieno zenklo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute26: 20 rugpjūčio 2006 - 15:36
Labas, Minties darželis kur šalia sporto mokyklos šalia kelio?, jei tas tai ten atrodo neigaliu darželis...
Atsakyti
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 21, 09:21)
Labas, Minties darželis kur šalia sporto mokyklos šalia kelio?, jei tas tai ten atrodo neigaliu darželis...

sveika,
ten netoli yra lenku mokykla ir vaiku namai. vienoj gatves pusei yra neigaliu darzelis, o kitoj paprastas. ten vede savo mazyli mano kirpeja, tai liko patenkinta. beje vede i paprasta grupe.

mums tai arciausiai zirmuneliai, o jums kuris? o nebandet eiti pasizvalgyti po darzeli?
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2006 08 21, 14:35)
sveika,
ten netoli yra lenku mokykla ir vaiku namai. vienoj gatves pusei yra neigaliu darzelis, o kitoj paprastas. ten vede savo mazyli mano kirpeja, tai liko patenkinta. beje vede i paprasta grupe.

mums tai arciausiai zirmuneliai, o jums kuris? o nebandet eiti pasizvalgyti po darzeli?

Mums visai salia zirmuneliai, tai gal susitinkam ir nuvarom su vezimais pasizvalgyti?
Atsakyti
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 22, 07:42)
Mums visai salia zirmuneliai, tai gal susitinkam ir nuvarom su vezimais pasizvalgyti?

sveikute,
galim kuria diena. parasyk i az, tada susitarsim kur ir kada susitinkam.
Atsakyti
Sveikos mamytės. Mano mažoji lanko zuikučių grupę jau 10 mėn., viskas labai patiko ir vaikas ėjo labai noriai į darželį, bet vat jau gal kokias 2 savaites isteriškai verkia ir nenori eiti. Labai bijau, kad ją ten skriaudžia. Velnias žino kas ta nauja auklėtoja. Tik vienas dalykas džiugina, kad ji laikinai, bet baisu, kad neliktų mažajai kokios traumos, kad visą laiką nenorės eiti i darželį.
Atsakyti
QUOTE(Žemuogėlė @ 2006 08 22, 16:08)
Sveikos mamytės. Mano mažoji lanko zuikučių grupę jau 10 mėn., viskas labai patiko ir vaikas ėjo labai noriai į darželį, bet vat jau gal kokias 2 savaites isteriškai verkia ir nenori eiti. Labai bijau, kad ją ten skriaudžia. Velnias žino kas  ta nauja auklėtoja. Tik vienas dalykas džiugina, kad ji laikinai, bet baisu, kad neliktų mažajai kokios traumos, kad visą laiką nenorės eiti i darželį.

Nepatingek ir nueik i darzeli pakalbek su aukletoja, pasakyk tipo pastebejau, kad mano pupa labai nerami zinau, kad jums sunku tiek daug vaiku, tad nesupykit jei pamo pupa rodo oziukus ir pan. Gudriai ir suzinosi kokia ta aukletoja kaip ji kalba ir ka ji isvis mano apie lialius ir tuo paciu "pameilinsi ja", ziurek gal kitaip ziures tavo vaika. Gal ir nera malonu taip meilikauti bet ka tik nepadarysi savo vaiko labui. As del savo vaiku viska galiu padaryti net nusilenkti priesui. Linkiu sekmes.
Atsakyti
Siandien mazulka vel labai verke eidama i darzeli, bet liktais pasisake, kad toks berniukas ja musa ir ji nenori kad jis butu. Tai tikiuosi, kad tai ir yra tikroji priezastis. Pasakiau aukletojai, tai ji pasake, kad tikrai tas berniukas megsta pasimusti, tai pazadejo labiau stebeti ji, kad jis neskriaustu mano mazulkos
Atsakyti