sveiki
buvom mes siandien darzelyje ir uzsiregistravome kitiem metams. direktores nebuvo, tai prieme pavaduotoja. pasirode labai maloni.
paziuresim kaip toliau bus
QUOTE(saulute26 @ 2006 08 01, 20:58)
sveiki
buvom mes siandien darzelyje ir uzsiregistravome kitiem metams. direktores nebuvo, tai prieme pavaduotoja. pasirode labai maloni.
paziuresim kaip toliau bus :)
paziuresim kaip toliau bus :)
saulute26, tu galvoji vesti i darzeli kai vaikiukui bus metai ar veliau?
QUOTE(armane @ 2006 07 18, 22:00)
Šiaip jau vaikas sėdasi ant puodo, jokių isterijų, tik jis nepasiprašo, o auklėtojos vistiek nesodina, nes joms perdaug vaikų ir pan. Sako kai pats prašysis tada ir sodinsim.
Iš kitos pusės, kada mokinti vaiką sėdėti ant puodo, kai jis praleidžia visą dieną darželyje. Čia turėtų būti bendradarbiavimas šiuo klausimu.
Kalbamasi tikrai žmoniškai ir kas 2 savaites nešami šokoladai ir pan. Nežinau kaip dar žmogiškiau kalbėti.
P.S. Tikrai nesu nusistačiusi ,nei prieš auklėtojas, nei prieš darželį, viskas man labai patinka.
Iš kitos pusės, kada mokinti vaiką sėdėti ant puodo, kai jis praleidžia visą dieną darželyje. Čia turėtų būti bendradarbiavimas šiuo klausimu.
Kalbamasi tikrai žmoniškai ir kas 2 savaites nešami šokoladai ir pan. Nežinau kaip dar žmogiškiau kalbėti.
P.S. Tikrai nesu nusistačiusi ,nei prieš auklėtojas, nei prieš darželį, viskas man labai patinka.
Sodina visus kartu, žinau, nes su vaiku perėjau per visą tai... Ir jei vaikas nesiprašo pats, tai jos tikrai neprilakstys paskui, ir joki šokoladai čia nepadės.
QUOTE(armane @ 2006 07 18, 22:17)
ENIGMA,
kodėl tu taip aršiai gini šį darželi ir nepriimi kitokių nuomonių apie jį, tik gini visomis išgalėmis, juk kiekviena mama turi savo nuomonę, savo reikalavimus darželiui ir pan. Juk mes visi tokie individualūs.
Kažkaip labai jau keista tavo reakcija į priešingą nuomonę, nei tavo.
kodėl tu taip aršiai gini šį darželi ir nepriimi kitokių nuomonių apie jį, tik gini visomis išgalėmis, juk kiekviena mama turi savo nuomonę, savo reikalavimus darželiui ir pan. Juk mes visi tokie individualūs.
Kažkaip labai jau keista tavo reakcija į priešingą nuomonę, nei tavo.
Ginu nes labai gerai žinau šitą darželį nežinočiau nesakyčiau, tik gaila , kad tėvai atvede į grupę vaiką įsivaizduoja, kad auklėtoja jiems kaip auklė, t.y. tik jų vaikui...
QUOTE(kardele @ 2006 07 20, 19:53)
visa laika buna pirma zinute,o kas cia jums keista as nelabai supratau,as tik pasakiau tai kaip buvo,ar as jau negaliu savo nuomones pasakyti?
O kokia ta nuomonė pačiai ten net nebuvus???
QUOTE(agava @ 2006 05 12, 15:53)
tik va dabar kazkokia nauja yra, tai nelabai vaikui patinka, o ir mums nelabai .
VNZ labai labai fainas darzelis.
VNZ labai labai fainas darzelis.
QUOTE(jolantabal @ 2006 05 26, 14:45)
. Tik vat po naujos auklėtojos Sigitos pasirodymo vaikas pradėjo nebenorėt eit į darželį ir lieka su ašarom. Papildyta:
Mes ir lankom sia grupe
Del pasirodziusios aukletojos, galvojau kad man vaidenasi, mes ir turejom del jos prolemikiu Ne tik, del vaiko nenoro
Tad mamkos, jei ji dar karta pasirodys,ir bus problemu skudziames vedejai, gal tada gausim i grupe normalia auklyte
Mano nuomone, kad vaikuti reikia mokinti ant puoduko jau nuo 7-8 men. ir tada darzeli bus lengviau. Emilyte jau sodinu ant puoduko kas valanda vis prisedam ir palaukiam kolkas dar nieko, bet vyresnioji 8men jau be pampersu buvo.
Tad manau reikia mokinti kaip imanoma anksciau
Tad manau reikia mokinti kaip imanoma anksciau
QUOTE(sielo @ 2006 08 05, 14:52)
Mes ir lankom sia grupe
Del pasirodziusios aukletojos, galvojau kad man vaidenasi, mes ir turejom del jos prolemikiu Ne tik, del vaiko nenoro
Tad mamkos, jei ji dar karta pasirodys,ir bus problemu skudziames vedejai, gal tada gausim i grupe normalia auklyte
Kokių problemų? Čia kalbame apie Zuikučių grupę?Mes ten lankome, bet kai mačiau kitas auklytes, tai galvojau čia vasarai, laikina.
Pasidalinkite savo žiniomis, nes man ant nosies gimdymas ir as tik nuvedu mažiu,o pasiima tėvelis,tai kažkiek informacijos ir negaunu.
Papildyta:
O gal "Zuikučių" mamytės norėtų artimiausiu laiku susitikti ir paplepėti visom rūpimais klausimais.Smagu būtų susipažinti, vistiek mus jungia bendri interesai.
Svaime suprantama turite burtis ir spresti problemas, bet man atrodo , kad Siga ten tik vasarą buvo Ten auklėtojos Aušra ir Sandra
Sveikos "Zuikučių" mamytės,
galite nurimti, viskas liks kaip ir buvo, auklėtojos tos pačios, čia tik pavaduoja vasarą. Šiandien kalbėjau su auklėtoja Aušra.
P.S. Tai kaip dėl susitikimo, nejau niekas nenori susipažinti?
galite nurimti, viskas liks kaip ir buvo, auklėtojos tos pačios, čia tik pavaduoja vasarą. Šiandien kalbėjau su auklėtoja Aušra.
P.S. Tai kaip dėl susitikimo, nejau niekas nenori susipažinti?
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 02, 11:20)
saulute26, tu galvoji vesti i darzeli kai vaikiukui bus metai ar veliau?
sveika mamaliukai,
galvojau kai sueis 1,3 m. kaip tik bus nuo rugsejo, bent taip uzrasiau. o kaip bus paziuresim. daugiau tai lems vaikiukas. jeigu turesiu su kuo palikti tai gal ir veliau vesiu, bet greiciausiai teks i darba gristi ir leliukas eis i darzeli.
o tu kada galvoji vesti savo pupa?
QUOTE(saulute26 @ 2006 08 14, 10:37)
sveika mamaliukai,
galvojau kai sueis 1,3 m. kaip tik bus nuo rugsejo, bent taip uzrasiau. o kaip bus paziuresim. daugiau tai lems vaikiukas. jeigu turesiu su kuo palikti tai gal ir veliau vesiu, bet greiciausiai teks i darba gristi ir leliukas eis i darzeli.
As neturiu mamos, kad paziuretu, o atiduoti darzely man sirdis plysta. Ieskosiu aukle o kur ja gera rasti labai bijau paliksti svetimam zmogui. Dabar pupai greit 7 menesiai gal ka sugalvosiu iki metuku bet bus vasario menuo tikra ziema darzely ligos. Esu pasimetus ir kuo toliau tuo baisiau. Paziuresiu ka pasiulys darbdavys kai grysiu atgal i darba planuoju ateit pakalbet kol dar nera vaikui metai, paziuresiu gal net atgal neateisiu.
Neprapulk rasyk
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 15, 21:16)
As neturiu mamos, kad paziuretu, o atiduoti darzely man sirdis plysta. Ieskosiu aukle o kur ja gera rasti labai bijau paliksti svetimam zmogui. Dabar pupai greit 7 menesiai gal ka sugalvosiu iki metuku bet bus vasario menuo tikra ziema darzely ligos. Esu pasimetus ir kuo toliau tuo baisiau. Paziuresiu ka pasiulys darbdavys kai grysiu atgal i darba planuoju ateit pakalbet kol dar nera vaikui metai, paziuresiu gal net atgal neateisiu.
Neprapulk rasyk
Neprapulk rasyk
o vyro tevai?
maniskiai dirba, vyro siauliuose gyvena, tai gal brolis pades, jo darbo grafikas laisvesnis. bet irgi paziuresiu ka darbdaviai pasiulys, jei alga bus tokia pat tai neapsimoka, nes auklei sumokesiu visa alga
o del darzelio tai labai daug nuo aukletojos priklauso, mano bendradarbe maergyte leido `1,1 metuku ir ji niekad nesirgo. bet pas juos grupei 8 vaikai ir tai ne visi buna.
o kaip vyresnioji, ar ji padeda?
QUOTE(armane @ 2006 08 08, 18:12)
Kokių problemų? Čia kalbame apie Zuikučių grupę?
tai as pilnai suprantu kad, Siga buvo laikinai. Bet aciu tokiu laikinumu
Na kad ji bjauroka bobelka tai faktas..
keli vaikuciai ibego i rubine, kai as savo pupa pasiiminejau is lopsio, tai ji grubiai (na puikiai gi matos) partempe juos i grupe
Mano panele prie savu aukletoju nei karto nebuvo i kelnes pridarius ir ka prie pakaitines pridare
Galimetu sakyt nieko tokio- pasitaiko, ka as ir pamaniau . Kita diena ziuriu atslubuoja mano vaikas, pamate mane, net apsiverke. Pasirodo blogai basute apauta..puse pirstuku neimauti
Dar kai paprasiau kazkokius virskinimo vaistukus 1 kart suduot, pareiske, kad ji ne sesele