Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

QUOTE(armane @ 2006 05 10, 14:11)
Sveikos,
mes jau antra savaite,kaip į daržą einam, į ,, ZUIKUČIŲ ,, grupe.
Gal atsirastų mamyčių iš tos grupes?Kažkaip jau vieniša jaučiuosi, norisi bendravimo, patirties pasidalijimo  4u.gif

mes jau kaip 2men einame i sia grupe. thumbup.gif net nesitikejau thumbup.gif labai fainos auklytes Sandra, Aušra ir padejej-seimininkele Biryte. na labai labai faina ir vaikas grista linksma ir laiminga, tik va dabar kazkokia nauja yra, tai nelabai vaikui patinka, o ir mums nelabai sad.gif .
VNZ labai labai fainas darzelis.
Atsakyti
sveikos mamytes,nenoriu nieko bloga sakyti,bet mano vieni pazistami lanke si darzeli tai labai buvo nepatenkinti ,jie net pakeite i kita.mums irgi arciau namu sis darzelis,bet mes einam i kita
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2006 04 03, 09:38)
Aš praeitą savitę užrašiau savo merginą į Montesorį grupę nuo rugsėjo. Iš tikrųjų atėjau labai geru laiku, grupės dar nepradėtos formuoti, todėl gali pasirinkti kur nori. Mamos nelaukit, nes vaikučių tikrai daug mūsų rajone  smile.gif

Mano Švarnas kogero bus su Redita vienoj grupėj drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(kardele @ 2006 05 12, 19:44)
sveikos mamytes,nenoriu nieko bloga sakyti,bet mano vieni pazistami lanke si darzeli tai labai buvo nepatenkinti ,jie net pakeite i kita.mums irgi arciau namu sis darzelis,bet mes einam i kita

Kaip nelankius galima taip kalbėti??? g.gif pirma žinutė pas narį ir tokia? keistoka schmoll.gif
Atsakyti
o man (vaikui taip pat) sis darzelis labai labai patinka, zinoma, del nuostabiu auklyciu:) .
Atsakyti
Mes irgi lankom "Zuikučių" grupę. Ir mums patinka auklėtojos Sandra, Aušra ir Birutė. Tik vat po naujos auklėtojos Sigitos pasirodymo vaikas pradėjo nebenorėt eit į darželį ir lieka su ašarom. Tai tik įrodo, kad mūsų nuolatinės auklėtojos yra labai geros:valio Labai laukiu, kol Aušra sugrįš į darbą. Tai turėtų įvykt, kiek žinau, birželio 1 dieną. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(armane @ 2006 05 10, 14:11)
Sveikos,
mes jau antra savaite,kaip į daržą einam, į ,, ZUIKUČIŲ ,, grupe.
Gal atsirastų mamyčių iš tos grupes?Kažkaip jau vieniša jaučiuosi, norisi bendravimo, patirties pasidalijimo  4u.gif

Armane, ką norėtumsužinot apie šią grupę? mes jau antrą sezoną pradėjom šioje grupėje. Tiesa, daug sirgom, žiemą visai mažai lankėm, bet dabar gal dažniau lankysim, nes visgi vasara artėja smile.gif
Atsakyti
Armane, tavo vaikis jau , ko gero, pasipraso ant puodo???
Labai nustebau, kad cia nieks nesodins ir visi musu ismokti dalykai sustos g.gif gal as kazka neteisingai suprantu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetaa @ 2005 06 23, 10:39)
nu jei per kelias dienas priima i darzeli, nes man tikrai labai labai reikejo, taj cia ne paslauga???, oseip reiktu rasyti i eile ir t.t.Manau cia jau nuo kiekvieno asmeninio supratimo si savoka skamba.

drinks_cheers.gif Man asmeniskai tokia propblema buvo iskilus bet jau dabar nebe, tas malonumas tikrai ne 50Lt kainavo o gerokai daugiau .......lt vat tau ir darzelis per diena mirksiukas.gif Ne piniguose esme, bet reikalingas darzelis ir tiek......nors ir lankys mano sunus ji tik kaip papuola, bet turiu tureti kur ji nuvesti nes man tai bus butina.....tevai dirbantys ir vaiko tikrai negales ziureti......o aukles nenoriu nes noriu kad vaikas bendrautu su vaikais ir tobuletu.... o darzeliai visi sausakimsi taika daryt tokiu atveju..... pasirinkimas menkas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 13 birželio 2006 - 23:00
Labux Mija+
Nepasipraso mano mazius.Ir mane tas labai sunervino, kad ant puodo nesodina,nes maniau kad darzelyje jis tai ismoks daryti.O kam pasakau kad nesodina jei nemoka, tai visi stebisi,nes kituose darzuose, visus urmu sodina, ir taip vaikai ismoksta ant puodo sedet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armane: 02 liepos 2006 - 20:52
O aš pirmą kart girdžiu, kad nesodina g.gif
Kiek žinau sodina, jei pasakote auklėtojoms, kad jūs jau mokotės sėdėti ant puodelio.
Reikia tik žmoniškai pasikalbėti su auklėtojomis doh.gif

QUOTE(armane @ 2006 07 02, 21:52)
Labux Mija+
Nepasipraso mano mazius.Ir mane tas labai sunervino, kad ant puodo nesodina,nes maniau kad darzelyje jis tai ismoks daryti.O kam pasakau kad nesodina jei nemoka, tai visi stebisi,nes kituose darzuose, visus urmu sodina, ir taip vaikai ismoksta ant puodo sedet.

tiesa nemanau, kad auklėtojos turi atlikti tėvų pareigą. Tėvai turi mokinti vaikus ant puodo sėdėti, o ne auklėtojos, labai gerai jūs čia pasiplanavote.
Gal tada auklę samdykite normalius pinigus mokėkit ir viską vaikas išmoks be jūsų pagalbos.
Atsakyti
Šiaip jau vaikas sėdasi ant puodo, jokių isterijų, tik jis nepasiprašo, o auklėtojos vistiek nesodina, nes joms perdaug vaikų ir pan. Sako kai pats prašysis tada ir sodinsim.
Iš kitos pusės, kada mokinti vaiką sėdėti ant puodo, kai jis praleidžia visą dieną darželyje. Čia turėtų būti bendradarbiavimas šiuo klausimu.
Kalbamasi tikrai žmoniškai ir kas 2 savaites nešami šokoladai ir pan. Nežinau kaip dar žmogiškiau kalbėti.

P.S. Tikrai nesu nusistačiusi ,nei prieš auklėtojas, nei prieš darželį, viskas man labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armane: 18 liepos 2006 - 21:04
ENIGMA,
kodėl tu taip aršiai gini šį darželi ir nepriimi kitokių nuomonių apie jį, tik gini visomis išgalėmis, juk kiekviena mama turi savo nuomonę, savo reikalavimus darželiui ir pan. Juk mes visi tokie individualūs.
Kažkaip labai jau keista tavo reakcija į priešingą nuomonę, nei tavo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2006 05 13, 22:19)
Mano Švarnas kogero bus su Redita vienoj grupėj  drinks_cheers.gif
Papildyta:

Kaip nelankius galima taip kalbėti???  g.gif  pirma žinutė pas narį ir tokia? keistoka  schmoll.gif

visa laika buna pirma zinute,o kas cia jums keista as nelabai supratau,as tik pasakiau tai kaip buvo,ar as jau negaliu savo nuomones pasakyti?
Atsakyti