Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

QUOTE(pikute84 @ 2012 06 01, 13:06)
Laba diena, mamytes smile.gif  Jus man pasakykit kur dedat vaikucius, kai nepapuolat i jums priklausanti darzeli? Uzrasiau dukryte i Zirmuneliu darzeli, bet man iskarto pasake, kad nelabai yra sansu papulti nuo kitu metu (uzrasiau pries kokius 7 menesius, kai dukrytei buvo 3-4 menesiai). Tai ka daryt doh.gif Nesuprantu kodel ten tokia didele eile...nu aisku Siaures miestelyje vien jauni teveliai

O Jus galvojat, kad i Zirmunelius vaikus tik is Siaures miestelio priima ?
Atsakyti
o kada bus paskelbti sarasai patenkanciu nuo sio rudens??ir kur ju ieskot? ar direktorei skambint?
Atsakyti
tokiu metu jau paprastai budavo paskelbti ankstesniais metais, bet man atrodo, kad tiems, kas patenka budavo paskambinama pasitikslinti, ar nepasikeite planai, ar vaikas lankys darzeli tikrai. Iskabinti buna salia direktores kabineto duru paprastai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 09 liepos 2012 - 14:22
Zinokit prisiruosiau siandien nuvaziuot i darzeli, tai sarasai jau kabo ir visi patekusieji iki liepos 15 d. turi ateiti su vaiko gimimo liudijimu ir pranesti, kad lankys. Nepranesusieji iki nurodytos datos bus atomatiskai braukiami is sarasu. Kadangi mano sunus pateko, o man dar niekas neskambino, tai turbut siemet nieks ir neskambins ir nesiteiraus smile.gif

Sakykit, gal yra lankanciuju Spalveliu grupe?
Atsakyti
QUOTE(Breta @ 2012 07 09, 14:47)
Zinokit prisiruosiau siandien nuvaziuot i darzeli, tai sarasai jau kabo ir visi patekusieji iki liepos 15 d. turi ateiti su vaiko gimimo liudijimu ir pranesti, kad lankys. Nepranesusieji iki nurodytos datos bus atomatiskai braukiami is sarasu. Kadangi mano sunus pateko, o man dar niekas neskambino, tai turbut siemet nieks ir neskambins ir nesiteiraus smile.gif

Sakykit, gal yra lankanciuju Spalveliu grupe?

oho, koks geras budas pagreitinti eile biggrin.gif

Breta, o jus ne pagal gyvenamaja vieta i darzeli patekot, kad vaziuoti tenka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2012 07 09, 16:10)
oho, koks geras budas pagreitinti eile biggrin.gif

Breta, o jus ne pagal gyvenamaja vieta i darzeli patekot, kad vaziuoti tenka? biggrin.gif

Gerai mane suseket biggrin.gif Mes iki praejusio rudens gyvenom siaures meistelyje, taigi visi vaikai registruoti cia. Dabar persikraustem gyventi i Verkius, bet pagal gyvenama vieta lietuviskas darzelis priklauso tik Grigiskese smile.gif gerai kad ne Kaune aisku biggrin.gif
Pakliuvom tikrai be protekciju smile.gif pamenu kai atejau rasyti prasymo, tai direktore neleido net kabineto duru uzdaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iznija @ 2012 07 04, 23:06)
O Jus galvojat, kad i Zirmunelius vaikus tik is Siaures miestelio priima ?

Nu as taip galvojau, bet matyt ne vien is Siaures miestelio? Tos kuriu vaikuciai pateko i darzeli, kada uzraset ir kiek vaikuciui siuo metu, jei ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
Na manio mergyte nuo rugsejo irgi keliaus i sita darzeli wink.gif na mes ne is siaures miestelio smile.gif
Mes keliausim i zvirbliuku grupele :I gal galit man papasakot apie ja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puskariova: 07 rugpjūčio 2012 - 09:44
QUOTE(pikute84 @ 2012 07 09, 21:13)
Nu as taip galvojau, bet matyt ne vien is Siaures miestelio? Tos kuriu vaikuciai pateko i darzeli, kada uzraset ir kiek vaikuciui siuo metu, jei ne paslaptis? 4u.gif

Direktore minejo, kad vien Zirmunu gatveje gyvenantys vaikai uzpildytu grupes, "o cia dar jus su savo Siaures miesteliu" (citata) smile.gif
Mes anksti uzsirasem, bet nepatekom, kadangi lb daug buvo turinciu pirmumo teise.
Mamytes, gal jau paskelbtos laisvos vietos per savivaldybes psl., tik as nemoku paziureti/nematau??
Atsakyti
mes keliausim i zuikuciu grupe 4u.gif gal kas kartu?

kaip pradesit pratinti vaikus eiti i darzeli?
Atsakyti
I labai faina grupe papuolet, tik prie gero pripratus- paskui sunkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2012 08 20, 18:46)
I labai faina grupe papuolet, tik prie gero pripratus- paskui sunkiau smile.gif

nepasakyciau nieko ypatingo, per visus metus vaikas nezino prie ko taikytis ar prie grieztu salygu ar prie ramybes..
Atsakyti