Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

uzrasyt reikia tik gimus ir tai jei vaikas metu gale gimes, gali nepakliut
aplinkui, kas nepapuole, vezioja i kitus valstybinius ar privacius darzelius.
Atsakyti
Sveikos Zirmuneliu mamos 4u.gif

gal kuri zinot kiek siais metais darzelis priims trimeciu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Breta @ 2012 06 02, 00:09)
Sveikos Zirmuneliu mamos  4u.gif

gal kuri zinot kiek siais metais darzelis priims trimeciu?  4u.gif

nenoriu buti blogu pranasu, bet speju, kad "0". Viskas priklauso nuo to, kiek triju metu vaikciu persikels is sito darzelio i koki nors kita... Jei nei vienas, tai ir nepriims nieko.
Atsakyti
QUOTE(AurelijaGP @ 2012 06 02, 16:26)
nenoriu buti blogu pranasu, bet speju, kad "0". Viskas priklauso nuo to, kiek triju metu vaikciu persikels is sito darzelio i koki nors kita... Jei nei vienas, tai ir nepriims nieko.

Kodėl taip žiauriai? Beveik 3 grupės vaikų išėjo į mokyklą, tiek pat vaikų atkeliau į priešmokyklines gruopes, atsiras vietų ir trimečiams. Aišku, jau 2 grupės atkeliau iš lopšelio, bet vis tiek kažkiek priims trimečių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vinga @ 2012 06 02, 17:42)
Kodėl taip žiauriai? Beveik 3 grupės vaikų išėjo į mokyklą, tiek pat vaikų atkeliau į priešmokyklines gruopes, atsiras vietų ir trimečiams. Aišku, jau 2 grupės atkeliau iš lopšelio, bet vis tiek kažkiek priims trimečių  ax.gif

Nesupykite. Nenorėjau pasirodyti žiauri. Bet pati sakote, kad 2grupes jau atkėlėte iš lopšelio. Taigi belieka į0 vaikų naijai priimamų į dvi lopšelio grupes. Vaikai bus imamai pagrinde 2010 m. gimimo. Jei tokių bus 50 laukiančių, trimečiams šansų nėra. Nebent trimetis vaikutis išeis iš darželio į kitą darželį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AurelijaGP @ 2012 06 02, 19:19)
Nesupykite. Nenorėjau pasirodyti žiauri. Bet pati sakote, kad 2grupes jau atkėlėte iš lopšelio. Taigi belieka į0 vaikų naijai priimamų į dvi lopšelio grupes. Vaikai bus imamai pagrinde 2010 m. gimimo. Jei tokių bus 50 laukiančių, trimečiams šansų nėra. Nebent trimetis vaikutis išeis iš darželio į kitą darželį. smile.gif

Yra dar mišrių grupių, kur vaikai išeina į priešmokyklines grupes ir į kurias lopšelinukų (dvimečių) nepriima mirksiukas.gif Beje aš niekur nieko neatkeliau biggrin.gif Mano vienas vaikas baigė tą darželį, kitas dar lanko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vinga @ 2012 06 03, 09:00)
Yra dar mišrių grupių, kur vaikai išeina į priešmokyklines grupes ir į kurias lopšelinukų (dvimečių) nepriima  mirksiukas.gif Beje aš niekur nieko neatkeliau  biggrin.gif Mano vienas vaikas baigė tą darželį, kitas dar lanko smile.gif

Matyt blogai perskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AurelijaGP @ 2012 06 03, 16:03)
Matyt blogai perskaičiau  biggrin.gif

Turėjo būt atkelia doh.gif Net 2 kartus apsirašiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AurelijaGP @ 2012 06 02, 16:26)

man rods, kad dvimeciu maksimalus skaicius grupeje yra mazesnis, nei trimeciu, todel ir susidaro trimeciams laisvu vietu ax.gif
gal jau zinot kuri, ar paskelbti priimtuju sarasai?
Atsakyti
kur galima suzinot pakliuvai ar ne??? nebenoriu skambint, jau direktorei ikiret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 07 03, 15:41)
kur galima suzinot pakliuvai ar ne??? nebenoriu skambint, jau direktorei ikiret 4u.gif

sarasai turetu but iskabint darzelyje. Vis neprisiruosiu nuvaziuot paziuret smile.gif
Atsakyti
manoji nepapuole siemet doh.gif
Atsakyti