uzrasyt reikia tik gimus ir tai jei vaikas metu gale gimes, gali nepakliut
aplinkui, kas nepapuole, vezioja i kitus valstybinius ar privacius darzelius.
Sveikos Zirmuneliu mamos
gal kuri zinot kiek siais metais darzelis priims trimeciu?
QUOTE(Breta @ 2012 06 02, 00:09)
Sveikos Zirmuneliu mamos
nenoriu buti blogu pranasu, bet speju, kad "0". Viskas priklauso nuo to, kiek triju metu vaikciu persikels is sito darzelio i koki nors kita... Jei nei vienas, tai ir nepriims nieko.
QUOTE(AurelijaGP @ 2012 06 02, 16:26)
nenoriu buti blogu pranasu, bet speju, kad "0". Viskas priklauso nuo to, kiek triju metu vaikciu persikels is sito darzelio i koki nors kita... Jei nei vienas, tai ir nepriims nieko.
Kodėl taip žiauriai? Beveik 3 grupės vaikų išėjo į mokyklą, tiek pat vaikų atkeliau į priešmokyklines gruopes, atsiras vietų ir trimečiams. Aišku, jau 2 grupės atkeliau iš lopšelio, bet vis tiek kažkiek priims trimečių
QUOTE(vinga @ 2012 06 02, 17:42)
Kodėl taip žiauriai? Beveik 3 grupės vaikų išėjo į mokyklą, tiek pat vaikų atkeliau į priešmokyklines gruopes, atsiras vietų ir trimečiams. Aišku, jau 2 grupės atkeliau iš lopšelio, bet vis tiek kažkiek priims trimečių
Nesupykite. Nenorėjau pasirodyti žiauri. Bet pati sakote, kad 2grupes jau atkėlėte iš lopšelio. Taigi belieka į0 vaikų naijai priimamų į dvi lopšelio grupes. Vaikai bus imamai pagrinde 2010 m. gimimo. Jei tokių bus 50 laukiančių, trimečiams šansų nėra. Nebent trimetis vaikutis išeis iš darželio į kitą darželį.
QUOTE(AurelijaGP @ 2012 06 02, 19:19)
Nesupykite. Nenorėjau pasirodyti žiauri. Bet pati sakote, kad 2grupes jau atkėlėte iš lopšelio. Taigi belieka į0 vaikų naijai priimamų į dvi lopšelio grupes. Vaikai bus imamai pagrinde 2010 m. gimimo. Jei tokių bus 50 laukiančių, trimečiams šansų nėra. Nebent trimetis vaikutis išeis iš darželio į kitą darželį.
Yra dar mišrių grupių, kur vaikai išeina į priešmokyklines grupes ir į kurias lopšelinukų (dvimečių) nepriima Beje aš niekur nieko neatkeliau Mano vienas vaikas baigė tą darželį, kitas dar lanko
QUOTE(vinga @ 2012 06 03, 09:00)
Yra dar mišrių grupių, kur vaikai išeina į priešmokyklines grupes ir į kurias lopšelinukų (dvimečių) nepriima Beje aš niekur nieko neatkeliau Mano vienas vaikas baigė tą darželį, kitas dar lanko
Matyt blogai perskaičiau
QUOTE(AurelijaGP @ 2012 06 03, 16:03)
Matyt blogai perskaičiau
Turėjo būt atkelia Net 2 kartus apsirašiau
QUOTE(AurelijaGP @ 2012 06 02, 16:26)
man rods, kad dvimeciu maksimalus skaicius grupeje yra mazesnis, nei trimeciu, todel ir susidaro trimeciams laisvu vietu
gal jau zinot kuri, ar paskelbti priimtuju sarasai?
kur galima suzinot pakliuvai ar ne??? nebenoriu skambint, jau direktorei ikiret
QUOTE(Tomawru @ 2012 07 03, 15:41)
kur galima suzinot pakliuvai ar ne??? nebenoriu skambint, jau direktorei ikiret
sarasai turetu but iskabint darzelyje. Vis neprisiruosiu nuvaziuot paziuret
manoji nepapuole siemet